Şimdi Ara

Jetta tavan kaplaması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
14.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İthalatçı Doğuş Oto oluyor.Valla eğer garantiden değiştirmezlerse,moralinizi bozmak gibi olmasın ama servis size bir hayli fatura çıkarır.RCD510 için 6000 TL civarında para istemiş adamlar.

Dışarıda yaptırırsınız artık.Fakat burada üretim hatası var gibi.Garantiden yapılması lazım.
  • 500 ytl ye kadar ınmısler bunun yapımı ıcın.....ama bence kesınlıkle hakkınızı sonuna kadar arayın ayıp o kadar para verıp alıcaksın marakya arkasındakı fırmaya guvenerek tavan ne ole cekmıs resmen arabayı makınaya atıp yıkama sansın olmadıgına gore keısnlıkle uretım hatası....sakın para odeme gotur yapsınlar gerekırse butun cırkeflıgı yap bole seymı olur....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bencn17

500 ytl ye kadar ınmısler bunun yapımı ıcın.....ama bence kesınlıkle hakkınızı sonuna kadar arayın ayıp o kadar para verıp alıcaksın marakya arkasındakı fırmaya guvenerek tavan ne ole cekmıs resmen arabayı makınaya atıp yıkama sansın olmadıgına gore keısnlıkle uretım hatası....sakın para odeme gotur yapsınlar gerekırse butun cırkeflıgı yap bole seymı olur....

500 TL yazan yeri göremedim ben
  • iyiniyet göstergesi olarak 960 YTL den 500 YTL ye indiler.

Bu arada forumda hiç Jetta sahibi varmı. Nickini bilen varsa direkt mesaj yazacağım.
  • iyiniyet göstergesi olarak 960 YTL den 500 YTL ye indiler.

Bu arada forumda hiç Jetta sahibi varmı. Nickini bilen varsa direkt mesaj yazacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: keremtrb61

iyiniyet göstergesi olarak 960 YTL den 500 YTL ye indiler.

• dışarda en kaliteli tavan döşemesini 300 liraya yapıyorlar aklında olsun diye söylüyorum umarım biran önce garantiden çözülür
    geçmiş olsun.
  • 500 lira nedense bana fazla gelmedi bir anda.Çünkü,bakım için kredi veren tek yetkili servis Doğuş Oto (En azından ben öyle biliyorum)
  • Böyle bir soruna daha önce yeni nesil araçlarda hiç rastlamamıştım.

Ancak 20 senelik muratlar bu hale gelebiliyor.

Bence kesinlikle üretim hatasından kaynaklı bir durum.

Gerekirse expertize gidin durumu anlatın.

Durumu gerekirse almanyaya kadar iletin.

Doğuş seve seve sizin sorununuzu halledecektir.
  • ister üretim hatası olsun, ister kullanım hatası olsun, garant süresi dolduktan sonra herşey yalan.

süre dolduktan sonra hukuki hiçbir dayanak kalmıyor.

500 liraya alkantara döşenir tavana.
  • Sene 1999 ve benim astra 1.4 hatchback vardır. O zamanlar sözde bir bilenden bilgi almış, halı yıkama deterjanını köpürtüp tavana sürersek ve bir bezle silersek tavanın tertemiz olacağı söylenmişti. Biz de öyle yaptık. Tavan ilk başta temizlenmiş oldu ama sonra aynı sizin araçtaki gibi önce bölgesel, sonra da tüm yüzeyi kaplayan bir kabarma ve ardından tavan bezinin öenmli bir kısmının düşmesiyle biz de bu problemi yaşamıştık. Yani bundan 10 sene önce servisi aradım düzletilmesi için masrafı sordum. 440 tl + KDV dedi ki o zaman için astronomik bi rakamdı. Sonra bir döşemeciyle görüştüm adam depodan benim tavan bezinin aynısını çıkardı ve bana bezi oraya aynı orjinali gibi yapıştırabileceğini ve toplamda 50 tl mi alacağını söyleyince ben de yaptırmıştım. Gerçekten de muhteşem olmuştu. Kanımca sizinkinde bezle tavan süngeri arasındaki yapışkanlığı bozan bir kimyasal sürmüş olabilirmisiniz ya da komple temizlik yapan bir yer bunun yapmış olabilir mi?

• slm arklar

tavan hala aynı. daha bir sonuç alamadık. bu arada arabam ikinci problemini çıkarttı. Şimdi de klima kompresörü dağılmış, 1000 YTL2 nini üzerinde bir masraf ve yine tabiki garanti dışı. kesin kararlıyım, bir dahaki sefere en uzun garanti süresi hangi markada ise gidip onu alacağım.
  • slm keremtrb,
    gecmıs olsun yıne... sorunlar gelınce bole arka arkaya gelıyo heralde uzuldum valla umarım hallolur aracın problemlerı sana su an gozuken eger servısden yaptırırısan 1500 ytl gıbı masraf actı aracın....
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

ister üretim hatası olsun, ister kullanım hatası olsun, garant süresi dolduktan sonra herşey yalan.

süre dolduktan sonra hukuki hiçbir dayanak kalmıyor.

500 liraya alkantara döşenir tavana.

• slm arklar

ben hala bu tavan probleminin genel bir sorun olduğunu düşünüyorum. dün akşam başka bir araçta daha aynı problemi gördüm. Aracın sahibini bulamadığım için resimlerini çekmedim izinsiz olmasın diye ama plakasını aldım, şimdi doğuş' a bildiriyorum. Benim aracımla beraber 3 adet araçta ben görmüş oldum. Bakalım sayıyı kaça tamamlayınca Doğuş bu iş ile adam akıllı ilgilenecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: keremtrb61

slm arklar

ben hala bu tavan probleminin genel bir sorun olduğunu düşünüyorum. dün akşam başka bir araçta daha aynı problemi gördüm. Aracın sahibini bulamadığım için resimlerini çekmedim izinsiz olmasın diye ama plakasını aldım, şimdi doğuş' a bildiriyorum. Benim aracımla beraber 3 adet araçta ben görmüş oldum. Bakalım sayıyı kaça tamamlayınca Doğuş bu iş ile adam akıllı ilgilenecek.

sorununa çareyi yanlış yerde arıyorsun, istersen 100 örnek göster yine de değişen birşey olmayacaktır.

garanti bittikten sonra hiçbir marka kılını bile oynatmaz, hele ki böyle kolayca kullanıcı hatası diyebilecekleri bir şey de asla.

adamlar garantisi devam eden 70 bin euroluk aracın yolda kalma problemine "gazla geçer" diyorlar, gerisini sen düşün.

• Soruna çareyi ben doğuş ile aramıyorum zaten. Almanya ilede görüşüyorum. Almanya doğuş' u aramış onlarda tekrar döndüler bana. aynı söylem devam ediyor. Ama bence hata yapıyorlar ve ben ne kadar çok kişiye ulaşırsam eninde sonunda bir çözüm bulacağıma inanıyorum. Birilerinin uğraşması gerekiyor sadece.
  • Ha birde şu cevaptan nefret ediyorum. Daha önce bu problemi görmemiştik. Ya benmiyim bu dünyanın en şanssız adamıda tüm problemler sadece benim arabamda olsun. ben şimdi onlara kendilerinin kör olduklarınıda ispatlıyorum :)
  • Git Art-Car a sni ntavanı komple siyah antrasit kaplat, plastik aksamlarıda zımparalayıp siyaha boyasınlar

Arabanı 1 kere daha sewersin, tavan siyah oldugu zaman içerisi daha ferah gibi geliyor bana

Arabanın içine değil dışarıya odaklanıyorsun, bu sebepten
  • bir kişde daha olmuş aynı problem
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.