Şimdi Ara

Jetta tavan kaplaması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
14.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARKADASLAR BENIM 2011 LAGUNA da OLE KUMAS INSALLAH AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAYIZ DIYOORUM KISMET HERSEY DEN ONCE EWET
  • 2006 Jetta kullanıcısıyım..aynı sorun bende de var.
    Çözen arkadaşlar son durumu paylaşabilirler mi? Yaptıran memnun kaldı mı?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furthis

2006 Jetta kullanıcısıyım..aynı sorun bende de var.

Teşekkürler.

2008 den bu yana 2 tane jetta kullandım halende kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bu sorun, aracın tavanını temizleme maksadıyla , tavanın belirli kimyasallarla yıkanması silinmesi yada ıslatılması sonucu, tavandaki kumaşın çekmesi neticesinde oluşan bir problem olarak görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Özdemir

quote:

Orijinalden alıntı: furthis

2006 Jetta kullanıcısıyım..aynı sorun bende de var.

Teşekkürler.

2008 den bu yana 2 tane jetta kullandım halende kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bu sorun, aracın tavanını temizleme maksadıyla , tavanın belirli kimyasallarla yıkanması silinmesi yada ıslatılması sonucu, tavandaki kumaşın çekmesi neticesinde oluşan bir problem olarak görüyorum.

Size katılıyorum. Oto kuaförü konusunda ince eleyip, sık dokumak gerekiyor. İşini iyi yapmayan kuaförlerde bu tür sorunlarla karşılaşma riski yüksek.
    Aracımı oto kuaförüne vermiştim. Oto kuaförde çalışan arkadaş tavanı temizlerken söylemişti. Sarkmasından şüphelenliği yerlerde daha yüzeysel temizlik yapmıştı.
    Aracınızı verdiğiniz kuaför incelemeden, özenmeden yaparsa bu tür sorunlar çıkabiliyor.

Tek suçlu burada Oto kuaförü değil tabi. Volkswagen'in de bunları düşünerek tavan döşemesi konusunda daha dikkatli olması gerekiyor.

• VW yetkili servisine gittim. Tavan astarı sarkması sorunu tarif ederken ne olduğunu anlamış gibiydiler.
    Yetkili servisin söylediğine göre, VW Türkiye gibi yaz kış sıcaklık farkının büyük olduğu ülkelerde bu sorunu 2006 model jetta araçlarında yaşamış ve 5 yaşından küçük ve yetkili servis bakımlı araçlarında servis ücretinin %50 sini karşılamayı kabul etmiş.
    Benim şanssızlığım aracı aldığım kişinin kapalı garaj kullanması nedeniyle bu sorun benden önce oluşmazken bende ortaya çıktı.

Aracım 7 yıllık olması sebebiyle ben bu kapsama giremiyorum.
    Bu sebeple işini iyi yapan ve çok masraflı olmayan bir tavan döşemeci arıyorum.

Yardımlarınız olursa çok sevinirim.
    İstanbul avrupa yakasında olursa çok harika olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furthis -- 27 Ağustos 2012; 10:36:50 >
  • arkadaslar bende 2006 jetta sahibiyim tavan doseme yaptiracagim tavsiye ettiginiz dosemeci varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süre önce (2, 3 yıl) Şikayetvar com da gezerken bayağı bir tavan kaplaması şikayeti vardı. Özellikler passatlarda. VW nasıl hiç karşılaşmadık demiş anlamadım. O kadar adam boşuna mı yazmış ki. VW gendir ne yapsa yeridir.
  • Bende 2006 model jetta araç aldım. Aldığım abi hep servise girmiş ama heralde aynı teraneleri anlattıkları için serviste tavanı yaptırmamış. Gerçekten çok kötü bir imaj , toyota ufak bir arızdan ötürü tüm araçları geri çağırıp ücretsiz parça değişimi yaparken VW neredeyse adamı dövecek. Halkımızın VW e tepki koyması lazım. Tüm bunlara rağmen en çok satılan araç olamaz.

Hyundai aracım var iken başıma şöyle bir şey gelmişti. Aldığım araca önceki sahibi eşi çocuk emzirdiği için arka camlara perde yaptırmış. Kışın aracın stepne çukuruna su doluyordu , alttan geliyor sanıyordum. Sonra servise gittim meğer adam perdeleri takarken contaları delmiş oradanda arkaya sızarak çukurda toplanıyormuş. Servise çözüm nedir dedim. Hallederiz abi dediler. Beş kuruş para almadılar. Bu yaşadığım olay tamamen kullanıcı hatası iken adamlar arka kapı lastiklerinin tamamını değiştirdi. Birde VW in yaptığı çiğ harekete bakın.....

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/61 şu şikayetlerin çokluğuna bakarmısınız.

• Volkswagen Polo , Golf , Jetta , Passat vs. araçların tavan döşemesi , yan döşeme , kapı döşeme gibi yerleri su ile temas ettirirseniz. döşeme kumaşı süngerle birlikte tavandan ayrılır. Ben tavanı ıslak bezle sildim, sildiğim yerler konuda ki resimlerde ki gibi sarktı. Yenisi yaptırmak zorunda kalmıştım. Passatın da kapı döşemesinin suyla silinmesi sonucu yerinden çıktığını görmüştüm.
  • Türkiye üzerinden tonla para kazanıp sonra üstüne bir de opsiyon diyerek sadece renkli ekran mp4 çalar verip navigasyonda türkiye haritası sunmayan resmen bilerek adilik yapan bir firma. Sen nasıl olur da navigasyon desteği vermezsin Türkiye ye yaa. Sırf bu yüzden nefret ediyorum VW den . Şatış politikası iğrenç. Ama deli gibi de satıyor. Anlamıyorum. Ek bilgi tsi ye fsi ye tüp takılmaz da tamamen vw nin ortaya attığı bir dedikodudur. Diğer arabalardan hiç bir farkı yoktur. İşte adam puştluk yapacak yaa sinirlendim yine gece gece yaaa.
  • Güneşten dolayı oluşan kronik bir sorun, genelde bir çok vw grubunun başına geliyor yıllara göre sanayide 200 tl den yaptırmıştım aracımı yenisinden farkı yoktu...
  • Merhaba
    Konuyu hortlattım ama aynı sorun benım 2006 jetta comfortline aracımda da oldu. Servısı 1500 tl istiyor.. Ankarada bu tavan dosemesini yaptırabilcegim işin ehli makul fiyatlı bi yer var mı. Farklı forumda ön olunan bı yere gıttım aracın dosemesinin bi kısmını sokup 2 3 airbag yazılı plastiklerin tırnaklarını kırdıktan sonra bana telefon acıp biz bu işi yapamıycaz alın aracınızı dediler... Sizden ricam saglam bi firma ve bu döşeme işini yaptıran bi arac sahibi varsa cevap vermeniz tesekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.