Şimdi Ara

Jetta Su Kaçırıyor Yardım Edin!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Araçta su eksiliyormu eksilmiyormu tüm cevap bu sorunun cevabında.
  • jetta altını ıslatıyor...

acımayın gavura vurur gibi vurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

Araçta su eksiliyormu eksilmiyormu tüm cevap bu sorunun cevabında.

Motor suyunu mu kontrol etmek lazım su eksilmesi nerede olur..??
    Bugün sanayiye gittim iş çıkışı hava kararıyor problemi çözemedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmelihx -- 3 Kasım 2014; 19:20:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

jetta altını ıslatıyor...

acımayın gavura vurur gibi vurun

Evet altını ıslatıyor ama bu jettanın malzeme kalitesinin suçumu, bazı arkadaşların dediği gibi kronik bir sorun mu , o bölgeyi kurcalayan ustanın suçumu yoksa
    benim suçum mu sorunu çözebilirsek öğreneceğiz...

• Çişi gelmiştir babası
  • Öncelikle o duyduğunuz şırıl şırış ses kalorifer kendisine su çektiği için geliyor, gaz verip bıraktığınızda daha belirgin duyarsınız. Soğutma suyu yeni değişim yapılan araçlarda arada su ilavesi ve havasının alınması gerekir bu ses 3-4 gün duyulması ve sürmesi normaldir kalorifer kendisine suyu çeker ve şırıl şırıl ses gelir arada su ve hava kontrolü ilmal edilmemelidir. Muhtemelen kalorifer veya bağlantı elamanlarında sorun var ve damlatma yapıyor ve kalorifer kendisine sistemden su çekiyor ve o duyduğunuz sesi veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 3 Kasım 2014; 23:50:51 >
  • baranel B kullanıcısına yanıt
    Hayır sistemde hava varsa şırıl şırıl su sesi yapar buda demek oluyorki. Sistemde kaçak var hava yapıyor. Aracın suyuna bakın eksilmişmi
  • Fan devri yüksekdikçe daha çok ıslanıyorsa bağlantıdan ziyade petekte delinme ihtimalidir. Hortum veya bağlantı kaçırsa fanla ilgisi olmaz, yavaş yavaş taban halısını veya nereye akıyorsa orayı ıslatırdı.
  • fanı kapatınca kesiliyor demeseydiniz sunroof var mı diye soracaktım.
    bende sunroof giderlerinden birisi tıkalı olduğu için ön yolcu ayak kısmı ıslanmıştı yağmur sonrası.
    çözümü basit oluyor onun. sizinkini bilmiyorum.
  • 3.gün iş çıkışı hava kararmasına rağmen gene sanayi yoluna düştüm ilk sorduğum usta kalorifer vs dedi 700 tl ye varan masraflardan bahsetti
    bir düşüneyim dedim çıktım başka bir ustaya gösterdim bu elektirikçi işi kaçak patlak vs gündüz arabayı bırak bu iş uzun sürer dedi, mecburen oradan çıktım
    son bir şans bir ustaya daha gösterdim torpidonun altından yanılmıyorsam fan motorunu bir hamle ile çıkardı elime verdi ne oluyor dememe kalmadı
    içinde birikmiş suyu döktü bu yağmur suyu kalorifer suyu böyle olmaz tıkanma olmuş olabilir silecek lastiklerinin altını sökelim gündüz gel dedi..
    Ben de o parçayı bagaja attım üşüye üşüye eve geldim..
  • 3.gün iş çıkışı hava kararmasına rağmen gene sanayi yoluna düştüm ilk sorduğum usta kalorifer vs dedi 700 tl ye varan masraflardan bahsetti
    bir düşüneyim dedim çıktım başka bir ustaya gösterdim bu elektirikçi işi kaçak patlak vs gündüz arabayı bırak bu iş uzun sürer dedi, mecburen oradan çıktım
    son bir şans bir ustaya daha gösterdim torpidonun altından yanılmıyorsam fan motorunu bir hamle ile çıkardı elime verdi ne oluyor dememe kalmadı
    içinde birikmiş suyu döktü bu yağmur suyu kalorifer suyu böyle olmaz tıkanma olmuş olabilir silecek lastiklerinin altını sökelim gündüz gel dedi..
    Ben de o parçayı bagaja attım üşüye üşüye eve geldim..
  • geçmiş olsun... çözüm yolunu merak ediyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

benım de polo aracımda benzer bı sorun olmusta. yagmurla gelen bı durum. polen fıltresının ordan su akıtıyor. başka bı konuda o bölgenın temızlıgını anlatmıstım. Buyrun bı kac resım vereyım. Polen fıltresın sıleceklerın altındadır bu arada.

Sizin konuyu bir türlü bulamadım o temizliği anlattığınız konu linkini verirseniz memnun olurum, kendim sök temizle tak yapabilir miyim, birde elinizde başka
    fotolor ve bilmem gereken ayrıntılar varsa msj atarsanız sevinirim.. Size özelden msj atılamıyor konudan bilgi verirseniz gelecekte benzer sorunu yaşayanlar
    içinde bir yol haritası olur tşk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmelihx -- 5 Kasım 2014; 0:22:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 75hp

geçmiş olsun... çözüm yolunu merak ediyoruz.

Tşk çözüm bulunduğunda konuda paylaşacağım..
    Tüm yorumları değerlendiriyorum herkesten tahmin ve yorum bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.