Şimdi Ara

Jetta mı Elantra mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
3
Favori
18.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: trexin

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Jetta'yı sevmem ama ikinci seçenek Elantra ise düşünmeden Jetta alın.

Ayrıca benzinli araç alacaksanız, bu iki araç yerine Civic alın en doğru işi yapmış olursunuz.

imzayı okuduktan sonra dikkate alınmaması gerektiği anlaşılıyor

Sen kendini dikkate alma öncelikle.

Ankara'da 10'larca Elantra taksi var, bir defa bindim daha sonra Elantra taksi gördüm mü binmiyorum o kadar.

Jetta takside çok var emin olun Çayyolu-yaşamkent çevresi tüplü jettalarla dolu

• 50-55.000 lira bütçe ile kesinlikle C sınıfına bakmam..

Yöneleceğim araçlar Passat Trendline , Opel Insignia 1.4 , Toyota Avensis , Skoda Superb , Ford Mondeo olurdu..

Donanım Almayın Araba Alın

Bu yazdığım araçların hepsi çoğu ağzına kadar dolu oyuncaklı C sınıfından daha iyidir hangi yönlerden mi ?

-Yalıtım

-Konfor

-Genişlik

-Yol Tutuş

-Performans

-Dizaynıda eklemek istiyorum ama görecelidir..

Yani alacağınız D sınıfı araç hangi marka olursa olsun birkere segment farkı var biri C biri D sınıfı böyle bir bütçeniz varsa bol oyuncaklı C sınıfı araçlara bakamyın bile çoğu fiyatı hakketmiyor , yazdıklarımdan Passat Trendline biraz doananım bakamından az gelebilir fakat Insigniayı incelerseniz donanımı gayet yeterli

Şahsi fikrimdir herkes katılamak zorunda değildir ama o bütçeyle alınacak arabalar D sınıfı olmalıdır :)

Herkese İyi Günler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

Orjinalinden Alıntı:Acil Stop

Araya girmiş gibi olmayayım ama dün wolksvagen bayisindeydim 1.4 tsi highline araç için fiyat sordum ancak aracın Türkiye çapında bulunmadığını comfort çok satıldığı için comfort getirdiklerini söylediler. Bu arada donanımları karşılaştırısanız comfort jetta'nın elantra karşısında bom boş kaldığını görebilirsiniz. Jetta comfortta cruze kontrol bile yok.

full elantranın yanında comfortline jetta tabi boş kalır. bunu yazmak için mi üye oldunuz?

Bunu yazmak için üye olmadım tabiki. Aşağıdaki konuda yardım almak için üye olmuştum. Bu arada 1.4 highline tavsiyeniz üzerine dün wolksvagen bayisine gittiğim için taze bilgi vermek istemiştim. Olmayan bir araç alınamayacağına göre bilgi vermemde bir sorun yoktur umarım.

http://forum.donanimhaber.com/m_64097462/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

lancia fanatikliğine ne demeli?

Ben fanatik değilim, hiçbir zaman da olmadım..

Fanatiğin dibisin,her zaman da öyle oldun.
    Lancia fanatiği değilim.
    deltayı jetta gibi 105 ps yapıp 70 binden satsalar lancia ya da her türlü lafı geçiririm.
    Delta 55k,120hp,üstüne üstlük ağzına kadar dolu.
    Bağımsız arka koltukları bile var.
    2. el performansı dışında Jettayla yoyo gibi oynar delta.
    Fanatiksin bari değilim falan şu bu deme.
    Her vw modeli gördüğün konuya hiç bir teknik veri sunmadan VW diye atlıyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Elantranin da ic mekan kalitesini begenmedim ben , 60000 tl alinacak arac bence avensis elegant extradir. Gidip bir gorun derim.

Normalde D sınıfına geçmek gibi bir amacım yoktur. Fakat geçenlerde serviste gördüğüm makyajlı kasa full Avensis gerçekten de tam bir fiyat/performans aracı. C sınıflarının vardığı fiyatlara göre...Corolla da dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

50-55.000 lira bütçe ile kesinlikle C sınıfına bakmam..

Yöneleceğim araçlar Passat Trendline , Opel Insignia 1.4 , Toyota Avensis , Skoda Superb , Ford Mondeo olurdu..

Bu yazdığım araçların hepsi çoğu ağzına kadar dolu oyuncaklı C sınıfından daha iyidir hangi yönlerden mi ?

-Yalıtım

-Konfor

-Genişlik

-Yol Tutuş

-Performans

-Dizaynıda eklemek istiyorum ama görecelidir..

Yani alacağınız D sınıfı araç hangi marka olursa olsun birkere segment farkı var biri C biri D sınıfı böyle bir bütçeniz varsa bol oyuncaklı C sınıfı araçlara bakamyın bile çoğu fiyatı hakketmiyor , yazdıklarımdan Passat Trendline biraz doananım bakamından az gelebilir fakat Insigniayı incelerseniz donanımı gayet yeterli

Şahsi fikrimdir herkes katılamak zorunda değildir ama o bütçeyle alınacak arabalar D sınıfı olmalıdır :)

Herkese İyi Günler :)

aynen

• Peki arkadaşlar bu servis olayı nasıl ?

Periyodik bakımlar ve bakım masrafları açısından değerlendirirsek nasıl bir sonuç çıkıyor?

Donanım mevzuna gelince yani : Donanımlı bir araç yerine daha donanımsız bir üst araca mı yönelmeli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theasus -- 4 Ağustos 2012; 21:58:32 >
  • jetta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: theasus

Peki arkadaşlar bu servis olayı nasıl ?

Periyodik bakımlar ve bakım masrafları açısından değerlendirirsek nasıl bir sonuç çıkıyor?

Donanım mevzuna gelince yani : Donanımlı bir araç yerine daha donanımsız bir üst araca mı yönelmeli ?

Hyundai Elantra 1.6 D-CVVT bakım masrafları

15.000 KM : 167,86 tl + kdv
    30.000 KM : 173,76 tl + kdv
    45.000 KM : 167,86 tl + kdv
    60.000 KM : 296,75 tl + kdv

resmi fiyatlar böyle
  • walla konuyla alakası yok belki ama eğer 55binim olsa idi elentra avensis insignia hele hele vw hiç düşünmezdim herkesin tercihidir ama benim tercihim beyaz s40 volvo olurdu .
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-doktordan-bakimli-volvo-s40-1-6-dizel-95461989/detay

ama seçim elentra ve jetta ise tercihim elentra olurdu. vw i fanatikleri, servisi, satış stratejisi nedeniyle sevmiyorum.
  • İkisinide uzun donem test etmis biri olarak Jetta diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadarlık bir uzun dönem mesela 3yıl gibi mi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: E@gle_1903

aynen

Tabi, donanım değil araba alın. ESP falan ihtiyaçtan sayılmaz. Zaten vw utanmasa ABS yi de çıkaracak... Ne de olsa gereksiz donanım.

Sahil kentlerinde çokca kullanılan taktak lar vardır. 4 teker römork, öne de bir lombardini motor takarlar. Bir de direksiyon... Evden de eskimiş rahat bir koltuk koyarlar. Onu da arabadan sayarlar. İşte size araba....

Donanıma ne gerek var?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

aynen

Tabi, donanım değil araba alın. ESP falan ihtiyaçtan sayılmaz. Zaten vw utanmasa ABS yi de çıkaracak... Ne de olsa gereksiz donanım.

Sahil kentlerinde çokca kullanılan taktak lar vardır. 4 teker römork, öne de bir lombardini motor takarlar. Bir de direksiyon... Evden de eskimiş rahat bir koltuk koyarlar. Onu da arabadan sayarlar. İşte size araba....

Donanıma ne gerek var?!

ya hocam amma takıntılısın sen vw e ya...

sen kıanı kullan adam elentramı jettamı dıyor?

sen full kıanla mutlu mesud ol.

begenmedıgım hyundaı bıle kıadan ıyıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvassabi -- 4 Ağustos 2012; 22:54:46 >

• Hyundai ve Vw kapışması, Fenerbahçe Galatasaray muhabbetine döndü artık forumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trexin

quote:

Orijinalden alıntı: theasus

Peki arkadaşlar bu servis olayı nasıl ?

Hyundai Elantra 1.6 D-CVVT bakım masrafları

15.000 KM : 167,86 tl + kdv
    30.000 KM : 173,76 tl + kdv
    45.000 KM : 167,86 tl + kdv
    60.000 KM : 296,75 tl + kdv

resmi fiyatlar böyle

Jetta için her 15000km için 380,50 TL yazmışlar. Şimdi buldum. (TSI motor)

Tabi arıza olayları vs biraz hava da tabi. Biraz şans işi galiba bu arıza olayı.

Ayrıca Elantranın bu modeli baştan aşağı yenilendiği için genelde motor konusunda kimse detaya girmemiş. Hyundai'ın motor konusunda ne fazla övgü aldığını ne de fazla eleştiri yapılmış. Ancak TSI'ın çok seveni var çok da eleştireni çok değişik bir durum açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: CooLBye

İkisinide uzun donem test etmis biri olarak Jetta diyorum

Konuyu açabilir misin acaba ? Biraz daha detay verebilr misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theasus -- 4 Ağustos 2012; 23:02:12 >
  • quote:

Saldırmak için bahane mi arıyorsun?

Ben Kia, Hyundaiden iyidir diye bir iddiada bulunmadım. Bu laflar nerden çıktı? Aman vw ininize laf söyletmeyin. Totem olarak alın karşınıza tapının.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

Saldırmak için bahane mi arıyorsun?

Ben Kia, Hyundaiden iyidir diye bir iddiada bulunmadım. Bu laflar nerden çıktı? Aman vw ininize laf söyletmeyin. Totem olarak alın karşınıza tapının.

arkadasım sorun orada zaten adam hyundaımı vw mı dıyor.kıa kullanan bırı olarak yorum yapıyorsun.bu soyledıgı ıkı model de yenı kasa.ben ıkısınıde kullandım.mazemesı berbattı elentranın.haa jetta cokmu ıyı? hayır degıl.
    benım dusunceme gore bu ulkede bır aracın pırımı ıkıncı elde yaptıgı paraya gore degısıyor malesef.avrupada sıfır aldıgın bır arac ıkıncı elde neredeyse %50 dusuyor.gel gor kı burada 33.000 e aldıgın bos poloyu 30.000 e satabılıyorsun.

ben arkadasın yerınde olsam ıkıncı elı saglam olan arabayı alırım.zaten jettayı aldıktan sonra az bır zararla satıp passat almk ısteyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: bodrummavi

Hyundai ve Vw kapışması, Fenerbahçe Galatasaray muhabbetine döndü artık forumda

bence vw=fenerbahçe. itici, çirkef, şikeci vs.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.