güzel ama 100 oktan kullanırdınız belki jettada. artık o şansınız kalmadı
quote:
Orijinalden alıntı: Real_ETA
valla oktan'dan hic anlamam su ana kadar hep eurodizel kullandim. oktan azaldikca yakitin kalite ve fiyati atriyor mu, yoksa tersi mi dogru. bu arada jetta ile variant motor teknolojileri farklimi?, benim aldigim bluemotion degil.
quote:
Orijinalden alıntı: drecho
quote:
valla oktan'dan hic anlamam su ana kadar hep eurodizel kullandim. oktan azaldikca yakitin kalite ve fiyati atriyor mu, yoksa tersi mi dogru. bu arada jetta ile variant motor teknolojileri farklimi?, benim aldigim bluemotion degil.
tersi doğru
quote:
Orijinalden alıntı: drecho
quote:
hocam bir ara jetta ya 100 oktan benzin koydum dyno da bilmem kaç beygir fazla çıktı diyenler vardı sanırım arkadaş o muhabbete dokundurma yapmak istemiş. oktan arttıkça fiyat artar doğrudur, kalite ile değil de sıkıştırma oranı ile ilgili bir durum oktan yanlış bilmiyorsam
neyse çok eski bir muhabbettir bu, uzun süredir ve sürekli takip etmeyenler pek hatırlamaz ben bile çıkartamadım ilk anda
Hangi araç sizin önerdiğiniz? Belki benim gibi henüz seçim yapamamışlara faydası olur...
quote:
Orijinalden alıntı: troy
ah ahh sizde vw cu oldunuz demek ne diyelim hayırlı olsun o fiyata çok güzel bi araç daha vardı
hemide 2.0 dizellllllll 6 ileri tam otomatik arkadada çocuk koltugu için çogu araçta olmayan bağlatı noktalarııı
ya ama almışsınız artık güle güle binin allah cocuklarınız uzun ömürler nasip etsin
quote:
Orijinalden alıntı: dasarum
Hangi araç sizin önerdiğiniz? Belki benim gibi henüz seçim yapamamışlara faydası olur...
quote:
ah ahh sizde vw cu oldunuz demek ne diyelim hayırlı olsun o fiyata çok güzel bi araç daha vardı
hemide 2.0 dizellllllll 6 ileri tam otomatik arkadada çocuk koltugu için çogu araçta olmayan bağlatı noktalarııı
ya ama almışsınız artık güle güle binin allah cocuklarınız uzun ömürler nasip etsin
ben de onu dedim de troy cevap vermedi
quote:
Orijinalden alıntı: dasarum
quote:
beni hala tanımayanlar varmış demek chevrolet epica
vakti zamanında bir topic açmıştım bakabilirsin bu arada aracın paspasları artık iç döşemeyle aynı renkte