Şimdi Ara

jetta cd çalar sorunu??ACİLL yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vw jetta 1.6 FSI midline nin cd çalarına audio cd si çektim.yani şarkıları track yaptım fakat cd çalara taktığımda cd yi okumuyor ve error yazıyor..baska bir orjinal audio cd si takdığımda cd yi okuyor.. acaba neden kendi cektiğim cd yi okumuyor cd çalar.. yardımcı olursanız sevinirim..

kısayollardaki ses sistemleri topiğinde soralım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackman_1 -- 12 Temmuz 2006; 17:13:41 >

• Acilliyeti Olduğuna Eminmisin...
  • çok acilmiş abi hen geldim

bu arada sen o çektiğin cd nin markasını değiştir benim doblo da da oluyo

kesin cd markasından istersen başka marka al dene

• hangi marka cd kullanayım ?? benim cektigim cd nin markası MSI diye bi marka... sen hangisini tavsiye edersin... cevap yazdıgın icin ayrıca tesekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackman_1 -- 12 Temmuz 2006; 15:11:28 >
  • walla iomega die bi cd war bende şu an ondan çekiorum ben çalıyo

ayrıca rubenis die bise de wardı oda çalıyodu
  • tdk veya maxell e çekmeni tavsiye ederim.
    bu cd lerin ömürleri çok daha uzun ve kalitesiz cd ler bildiğim kadarı ile okuyucuları zaman zaman çok yorduğu için (okuma konusunda) cd çaların ömrünü yiyor.
    geçen yıl ben cd lerimden bi kaç tanesini ön koltukta unutmuşum.akşama kadar sıcakta ve güneş altında kalmış.
    eyvah dedim cd ler gitti.
    taktım canavar gibi çalıştı hatta aynı cd leri 1 yıldan fazladır kullanmaya devam ediyorum.
    tercihin iki markadan biri olsun derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.