Şimdi Ara

jetskiler kaç km

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
33.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşla iddaya girdik ortalama bi jetski kaç km hız yapar ve dolu depoyla yaklaşık kaç km mesafe kateder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Jet Skilerin Hızları ve Teknik Özellikleri

Jet skiler, su üzerinde heyecan verici ve hızlı bir yolculuk deneyimi sunan kişisel su araçlarıdır. Peki jet skiler ne kadar hızlı hareket edebilir?

Jet skilerin hızları, modele ve motor gücüne bağlıdır. Genellikle, saatte 60 ila 120 kilometre arasında hızlara ulaşabilirler. En hızlı jet ski modelleri, saatte 150 kilometrenin üzerine çıkabilir.

Jet skilerin maksimum hızı, sürücü ağırlığı, su koşulları ve rüzgar faktörleri gibi çeşitli faktörlerden etkilenir. Uygun koşullar altında, güçlü motorlara sahip jet skiler etkileyici hızlara ulaşabilir.

Jet skilerin yakıt tüketimi de hızlarına göre değişir. Daha yüksek hızlarda, jet skiler daha fazla yakıt tüketir. Yakıt tüketimi ayrıca jet ski modelinin motor boyutuna ve çalışma süresine bağlıdır.

Jet skilerin menzili, yakıt tankı kapasitesine ve hızına bağlıdır. Ortalama bir jet ski, 100 kilometreye kadar bir menzile sahip olabilir. Ancak, daha yüksek hızlarda sürerseniz, menzil önemli ölçüde azalabilir.

Yüksek hızlarda jet ski sürerken güvenliğin son derece önemli olduğunu unutmamak gerekir. Uygun koruyucu ekipman takın, alkol veya uyuşturucu kullanmaktan kaçının ve su koşullarına dikkat edin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • en fazla 90-100 km yaparlar diye bılıyorum. depo hakkında pek bılgım yok ama 3-4 saat gidiyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paper59

en fazla 90-100 km yaparlar diye bılıyorum. depo hakkında pek bılgım yok ama 3-4 saat gidiyormuş.

130 yapanı var...

Orijinalden alıntı: ayarlanır o yaa

12,5 falan

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

o değil de boşa alınyor mu jet skiler? tasarruf için falan....

yokuş aşağı boşa alanlar vardır tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamaha touts the fuel savings of its VX line, and as the numbers indicate, rightly so. The 110hp VX burns only about 4.1 gallons per hour (gph) at a comfortable 35 mph cruising speed, the current best in the industry. Yes, that industry-lowest horsepower is part of the reason, but the VX can nonetheless reach top speeds around 53 mph. And at that speed it still burns less than 7 gph. That’s miserly.

Senin için bu saatte araştırdım. Ortalama bir jetski buldum 110 hp, bu aletlerin 275hp güç üretenleri de var ama ortalama istediğin için 110hp yeterli. Konforlu seyir sürati 35mph (35x1.852=64kmh), max. sürati 53 mph(98kmh). Güç arttıkça max sürat 130-140 (80mph) lara kadar çıkıyor. 110hp lik modelin ortalama yakıt tüketimi 7gph (7x3,78=26,46litre/saat). Deposu 50-60 litre civarı olursa 200-230 km menzili olur.
    i5 2500k @3.3GHz (6mb cache) // ASUS GTX560 Ti directcu ii 256Bit GDDR5 // ASUS P8Z68-V LE Intel Z68 Soket 1155 DDR3 2200MHz (O.C.) SATA 3.0 DVI&HDMI // G.Skill RipjawsX (4x4) 1600MHz (CL9) // Thermaltake Eureka Black // Thermaltake Toughpower 750W // LG 19" LG-L1970HR LCD 2MS

**DELL Inspiron 1520 CORE 2 DUO T8300 3GB Ram Nvidia 8600m GT**
  • quote:

Orijinalden alıntı: QReal

40 Yapar. MHP Nin 40. Yılı Kutlu Olsun Beyler.

yani 40 mph mi anlamadım
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.