Şimdi Ara

Jetpack Scramble - Android Oyunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zahid.jetpackscramble

Jetpack Scramble - Android Oyunum Jetpack Scramble - Android Oyunum Jetpack Scramble - Android Oyunum
     Jetpack Scramble - Android Oyunum Jetpack Scramble - Android Oyunum Jetpack Scramble - Android Oyunum

klon yapmaktanda yapanlardanda nefret ederim ama bu klonların deli gibi indirilmesini görünce dayanamadım bende yaptım.
    tabi çöp bi oyun olmasın diye grafikleri ve oynanışı düzgün yaptım bide 2 kişilik mod ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 26 Ağustos 2014; 12:03:03 >

• Bu oyun(swing copter) çıkmadan 1-2 hafta önce bu oyuna benzer bir projem vardı , oyun çıktı ve bu oyunun benim oyunumla çoğu dinamiğin ve oynanışın benzer olması benim sinirimi bozdu . Projeyi askıya aldım tamamen değiştirecem ve insanlar benim oyunumu oynadıklarında kesinlikle akıllarında şu olacak "Yeni bir düşüncenin ürünü !" .

Ben şahsen kendime yediremiyorum , Apple yerine Samsung olmak bana saçma geliyor .

edit:Tamamen kişisel bir görüş , arkadaşa oyununda başarılar diliyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooL_ROMEO -- 27 Ağustos 2014; 15:01:34 >

"Everything around you that you call life was made up by people that were no smarter than you.
    And you can change it, you can influence it…"
  • Hocam senin oyun biraz zormu olmuş?Ben oynayamadım zor geldi.Birde kullandığın oyun motorunu yazarmısın.
    RTX 4090 - 9800x3d - MSI x870 Tomahawk- 64gb 6000mhz cl30 ram - Arctic Liquid Freezer III 420mm - 1300 watt MSI MEG AI1300P PSU
  • CooL_ROMEO kullanıcısına yanıt
    dediğinize katılıyorum. milletin oyununu kopyalayarak geçinenler her zaman iyi paralar kazansada hiçbizaman doğru düzgün bi ürün ortaya koyamayacaklar, hiçbizaman bu sektöre yön veremeyecekler. özgün olmak gibisi yok. benimde birsürü fikrim var ama vaktim pek yok. ondan fikirlerim hep beklemede duruyo. vakit bulursam başlayacağım. zaten benim hedefimde ios platformu, androide şuan test amaçlı koyuyorum desem yeridir. şuan yaptığım şeyler tamamen kendimi geliştirme bişeyler üretmiş olma amacıyla yapılmış şeyler. bu oyunu klonlamamda kendimi geliştirirken biraz para girer belki cebime düşüncesiydi. yoksa klon en sevmediğim şeylerden biri. storeun kalitesinide düşürüyo.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.