Şimdi Ara

< JETAUDIO 7 > 10.07.07 < (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
6.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Plan-M

quote:

Orjinalden alıntı: S.d.T

Ses olarak winamptan daha iyi.Belirlediğiniz klasörlere yeni mp3 eklediğinizde yürütme listesinide güncellemesi hoş bir olay. 7-8 aydan fazla süredir kullanırım tek sevmediğim yanı yürütme listesinin sürekli Always On Top olması.

Çalma listesindeki sol üst köşedeki kutucuktaki işareti kaldrırsan her zaman üstte olmaz.

Sağol birader. Ben hep ayarlar kısmında aramış ama görememiştim

• güzel program ama playlist i main window a bağlayıp onunla beraber aşağıya almanın bi yolu yok mu acaba biliyorum çok gereksiz bir sorun gibi gözüküyo ama sinir etti beni
  • Msnde Ne Dinliyorumda Gözükmesi İçin JetAudioda

Önce Jet Audio programını açın ama şarkı çalmayın >>>
    aryüzde bulunan P butonuna tıklayın veya Alt+P yapın >>>>>> [ Kısaca Preperencesi Açın ]
    Preferences penceresi açılacaktır >>>
    Daha sonra bu pencerede Display bölümünde Messenger'i tıklayın
    MSN Messenger Options bölümündeki
    Display track information when track....solundaki onay kutusunu işaretleyin tamam'a tıklayıp programı kapatın..
    Ve Jet Audio ile bir şarkı çalın ..msn'de ne dinliyorum bölümüe baktığınızda çaldığınız şarkı görünecektir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJ_KursaT

beyler ben bunun plus ını indirdim (dosya ismi: JAD7_PLUS_VX_U.exe) ama kuramıyorum... tıkladğımda bi pencere geliyor bi kaç sn içinde bişey doluyor sora bi pencere daha açılıyor ismi "Choose Folder" sora herhangi bi dosya seçiyorum "Setup could not find jetaudio. Please choose directory where jetaudio 5.x Plus is installed." diye bişey çıkıyor.. bana yardım edinn...

aynı hata bende de oluştu sebebi nedir acaba?

• quote:

Orjinalden alıntı: cemil&mustafa

quote:

beyler ben bunun plus ını indirdim (dosya ismi: JAD7_PLUS_VX_U.exe) ama kuramıyorum... tıkladğımda bi pencere geliyor bi kaç sn içinde bişey doluyor sora bi pencere daha açılıyor ismi "Choose Folder" sora herhangi bi dosya seçiyorum "Setup could not find jetaudio. Please choose directory where jetaudio 5.x Plus is installed." diye bişey çıkıyor.. bana yardım edinn...

jetaudio nun upgrade sürümünü indirmişsiniz.Onla yüklemek için jetaudio 6 veya 5 PLUS sürümünün yüklü olması gerekir. Plus sürüm, basic sürüm (ücretsiz olan) üstüne yüklenen satın alınmış eklentiler ile oluşuyor.Tüm eklentilerin eklenmiş olduğu illegal paylaşım var. Aramak lazım. Tercih senin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Let Down

quote:

quote:

jetaudio nun upgrade sürümünü indirmişsiniz.Onla yüklemek için jetaudio 6 veya 5 PLUS sürümünün yüklü olması gerekir. Plus sürüm, basic sürüm (ücretsiz olan) üstüne yüklenen satın alınmış eklentiler ile oluşuyor.Tüm eklentilerin eklenmiş olduğu illegal paylaşım var. Aramak lazım. Tercih senin.

teşşekküler,

jet audio kullanan arkadaşlar, kusursuz bir ses kaydı için (özellikle dış seslerin etkisini azaltıcı) ayarlar nasıl olmalı?

aslında sorunum şu daha önce başka bir başlıkta anlattım ama çözüm bulamadım.aşağıdaki linkteki dosyalar sadece internet bağlantısı ile dinlenebiliyor
    http://www.bbc.co.uk/turkish/specials/2222_phrase_a_minute/page3.shtml

"pam_unit1_lesson6.ram" şeklindeki dosyalar (real player dosyaları) jet audio ile de açılabiliyor, dinlenebiliyor (int bağlantısı ile). dosyaları mp3 çalarda dinleyebilmek için bilgisayara indiremedim, download yapamıyoruz sanırım. ama jet audioda dinlerken record yapılabiliyor. Dinlediğim kalitede record nasıl yapabilirim?
    Dinlenilen kalitede kayıt mümkün değilse en kaliteli kayıt için ayarlar nasıl olmalı?
    (kayıt yaptım bir kaç kez ama dış sesleri de aldığıdan kalite düşük.)

Selam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 25 Ağustos 2008; 17:29:07 >

• Winamp hikaye JetAudio Şahane
  • quote:

jet audio kullanan arkadaşlar, kusursuz bir ses kaydı için (özellikle dış seslerin etkisini azaltıcı) ayarlar nasıl olmalı?

aslında sorunum şu daha önce başka bir başlıkta anlattım ama çözüm bulamadım.aşağıdaki linkteki dosyalar sadece internet bağlantısı ile dinlenebiliyor
    http://www.bbc.co.uk/turkish/specials/2222_phrase_a_minute/page3.shtml

"pam_unit1_lesson6.ram" şeklindeki dosyalar (real player dosyaları) jet audio ile de açılabiliyor, dinlenebiliyor (int bağlantısı ile). dosyaları mp3 çalarda dinleyebilmek için bilgisayara indiremedim, download yapamıyoruz sanırım. ama jet audioda dinlerken record yapılabiliyor. Dinlediğim kalitede record nasıl yapabilirim?
    Dinlenilen kalitede kayıt mümkün değilse en kaliteli kayıt için ayarlar nasıl olmalı?
    (kayıt yaptım bir kaç kez ama dış sesleri de aldığıdan kalite düşük.)

Selam.

ilglenecek arkadaşlar yok mu çok makbule geçecek
    selam

• Çok saol....
  • Hort olacak ama denk geldi paylaşayım skinlerin mevcut olduğu bir site...
    http://www.downloadsbank.com/get/skins/jetaudio-skins

burda ise "eklentiyi indir"e sonra açılan pencerden "aç" komutuyla açılan yeni saydan beğendiklerinizi çekebilirsiniz.
    http://sites.google.com/site/usmansial786/index_page_5.html?attredirects=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 25 Aralık 2009; 10:14:59 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.