Şimdi Ara

< JETAUDIO 7 > 10.07.07 < (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
6.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tech her zamanki gibi süper bir program
  • 98 yılından beri kullandığım yegane player ım ...Şiddetle tavsiye
  • Programın JetAudio Plus 6.2.8 VX versiyonunu kullanıyorum ayrıca türkçe tarafımdan süper tavsiye ederim
    bence Winamp tan daha başarılı ayrıca winampı kurmuyorum bile birtek Jetaudio yetiyor bütün formatları çalabiliyorum
  • açıkçası ses kalitesini bu versiyonda biraz daha yükseltmişler gibi geldi.. Daha tok sesler...
    skinleri dehşet ötesi olmuş sırf onları görmek için bile kurmaya değer..

j.river yanında foobar2000 yüklü bilgisayarımda sistem kaynakları bakımından foobar açık ara lider ses kalitesi konusunda 3üde birbirine çok yakın yazılımlar..
  • Technics,teşekkürler
  • beyler ben bunun plus ını indirdim (dosya ismi: JAD7_PLUS_VX_U.exe) ama kuramıyorum... tıkladğımda bi pencere geliyor bi kaç sn içinde bişey doluyor sora bi pencere daha açılıyor ismi "Choose Folder" sora herhangi bi dosya seçiyorum "Setup could not find jetaudio. Please choose directory where jetaudio 5.x Plus is installed." diye bişey çıkıyor.. bana yardım edinn...

• Programın download linki mi yok? ben mi göremiyorum? ölecekmiyim? Peki ya Zeki Müren?
  • Jet Audio nun en çok SpiderMan teması hoşuma gidiyor.Siyah ve deli bir tema

< JETAUDIO 7 >  10.07.07 <

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 12 Ocak 2008; 17:19:52 >
  • Winampa göre daha kaliteli ve üstelik kullanıcıyı rahatsız etmeyen bir program.
    Winamp gibi ikide bir download zorunda bırakmıyor.Bu işi kendisi (oda istenirse)yapıyor.Ayrıca ses dosyaları için mükemmel bir dönüştürücü.
    Winampta olupda bunda bulamadığım bir özellik yok.
    Alışkanlık olarak Winamp gene nevcut bilgisayarımda ama kullanmaya gerek lalmıyor.
  • güncelledim
    quote:

Orjinalden alıntı: kArpUz3

Programın download linki mi yok? ben mi göremiyorum? ölecekmiyim? Peki ya Zeki Müren?
  • Uzun zamandır kullanıyorum ve son derece memnunum. Ayrıca paylaşım için teşekkürler
  • jetaudio da radyo dinleyemiyorum sizde böyle bir sorun varmı
  • winamp 5.5 sürümüyle iyice zıvanadan çıktı. ben de yeni alternatifler bakıyorum. bunu deneyebilirim...
  • playlist acıkken dier pencereye gecmeme ragmen playlistin ustte kalması dısında sorunum yok...
  • PLUS versiyonu fevkadelenin fevkindedir
    Basic versiyonunda bazı kritik ses ayarlarını yapamazsınız.
    Forumda bu nevi paylaşımlar yasak olmasa ben biliyodum yapacağımı da yassah kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: CatchHideKiLL

programı kurarken bu hatayı veriyo napmalıyım? bütün sürümlerinde aynı hata

http://img218.imageshack.us/img218/373/errorkt7.jpg

Hocam 6 versiyonunu indirmeyi dene, olmazsa pm at Plus versiyonu için yardımcı olmaya çalışayım.
  • şık birşeye benziyor denemek lazım
  • Ses olarak winamptan daha iyi.Belirlediğiniz klasörlere yeni mp3 eklediğinizde yürütme listesinide güncellemesi hoş bir olay. 7-8 aydan fazla süredir kullanırım tek sevmediğim yanı yürütme listesinin sürekli Always On Top olması.
  • çok güzel bir paylaşım teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: S.d.T

Ses olarak winamptan daha iyi.Belirlediğiniz klasörlere yeni mp3 eklediğinizde yürütme listesinide güncellemesi hoş bir olay. 7-8 aydan fazla süredir kullanırım tek sevmediğim yanı yürütme listesinin sürekli Always On Top olması.

Çalma listesindeki sol üst köşedeki kutucuktaki işareti kaldrırsan her zaman üstte olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.