Bildirim
JET MODEM MB GİDİYOR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
güncelleme falan olabilir herhangi bir programın. -
güncelleme olduğunu zannetmiyorum çünkü bilgisayarda güncellemelerden önce soruyor -
idman filan kurulumu ? Yoksa kendi kendine 500mb veri harcamaz. Anti virus warsa weya arkadaşın dediqı gibi güncelleme isteyen uygulamalar olabilir. -
pcye virüs girmiş olabilir tarama yapmayı denediniz mi? -
500mb guncelleme olmaz.
Sayacta hata vardir. -
quote:
Orijinalden alıntı: toyota_58
1 ay önce 8gb lik fenercell avea jet modem aldım. ilk 2 haftada bir sorun çıkmadı ama daha sonra baktığımda hiçbir internet sayfası açık değilken bağlı olduğu zamanlarda kendi kendine mb lar gitmeye başladı 15-20 dk içinde 500 mb gitti. bu sorun neden olur? ne yapmam gerekli?
Bilgisayarınızın yazılım çöplüğü olmadığını varsayarak size bir izahatta bulunayım;
AVEA 3G servisini bir aylık 500 MB paketini satın alarak denedim. Normal şartlar altında hız, verim, ping süreleri dar bant kullanılmasına karşın Turkcell ve Vodafone ile kıyaslanabilecek ölçüde iyi; yalnız kötü hava şartlarında bağlantı kurulamıyor, kurulsa bile data aktarımı olmuyor ve 2G ile başbaşa kalıp şansınıza sayfaların açılmasını bekliyorsunuz. Zaman zaman bağlantının sizin de söylediğiniz gibi kendi kendine data tüketimi yaptığını fark ettim ancak AVEA'yı suçlamamak adına (ki kullandıkları teknolojileri bilmiyorum) bunun neden dolayı olduğunu kendilerinin açıklamasını bekliyorum. Forumda resmi hesapları var :)
-
bilgisayarda tam sürüm AVG antivirüs kurulu tarama falanda yaptım ama yinede olmadı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X