Şimdi Ara

jericho (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: My Curse

Başlasam mı diye tereddüt ediyorum.Dizisi kesildiği için etkisinde kalırım diye korkuyorum.

Usta başla sen bi dizi maratonu yaparsın 3günde bitirirsin. Çok güzel bir dizi...
  • çekilecek film hakkında verebileceginiz link var mı ayrıntılı bilgi bulabilirsem sevinirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

çekilecek film hakkında verebileceginiz link var mı ayrıntılı bilgi bulabilirsem sevinirim?

google amcaya sormak o kadar da zor değil...

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=jericho+movie&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

http://scifiology.com/news/2009/12/16/jericho-the-movie-2010/

http://www.scifimoviepage.com/upcoming/previews/jericho-movie.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata326 -- 6 Haziran 2010; 12:42:14 >

• İlk bölümü indirmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

İlk bölümü indirmeye başladım.

İyisin iyi.
  • Süper dizidir izlemeyen çok şey kaçırır.2 inci sezon bambaşka bir havaya bürünüyor dizi.Hala filmi çekilecek sözde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Süper dizidir izlemeyen çok şey kaçırır.2 inci sezon bambaşka bir havaya bürünüyor dizi.Hala filmi çekilecek sözde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ata326

quote:

Süper dizidir izlemeyen çok şey kaçırır.2 inci sezon bambaşka bir havaya bürünüyor dizi.Hala filmi çekilecek sözde.

Aldım listeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

quote:

Orijinalden alıntı: ata326

quote:

Aldım listeye

• 3 bölüm izledim.
    Şu iyi diziye hasret kaldığımız ölü sezonda kesinlikle izlenebilir, ilgi çekici konusu olan bir yapım.
    post apokaliptik mi ne
  • Ben zamanında bu dizinin 7-8 bölümünü izlemiştim ama sonra dizinin iptal edildiğini okuyunca ve çok sarmayınca öylece bırakmıştım. Yani sanki konu bir yerden sonra bağlayıcı olacak gibi geliyordu ama bir türlü tam saramamıştı. Sanıyorum sonradan çok tatmin etmeyen 2.sezon çekilmişti ?

Ne dersiniz, izlemeye devam etsem mi yoksa hiç teşebbüs etmeyeyim mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Ben zamanında bu dizinin 7-8 bölümünü izlemiştim ama sonra dizinin iptal edildiğini okuyunca ve çok sarmayınca öylece bırakmıştım. Yani sanki konu bir yerden sonra bağlayıcı olacak gibi geliyordu ama bir türlü tam saramamıştı. Sanıyorum sonradan çok tatmin etmeyen 2.sezon çekilmişti ?

Usta bence denemelisin, bir yerden sonra sarıyor konu... Böyle olay örgüsü falan tuttumu bir de biraz kaptırınca iyi gidiyor. Ama çok ısınamadıysan direk devam etme bırak. Bazıları çok sever bazıları nefret eder bu diziyi izleyenlerin pek ayarı yok...

• Beğendiğim dizilerdendir en azından bir sonu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Ben zamanında bu dizinin 7-8 bölümünü izlemiştim ama sonra dizinin iptal edildiğini okuyunca ve çok sarmayınca öylece bırakmıştım. Yani sanki konu bir yerden sonra bağlayıcı olacak gibi geliyordu ama bir türlü tam saramamıştı. Sanıyorum sonradan çok tatmin etmeyen 2.sezon çekilmişti ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.