Bildirim
JELLY BELLY VEYA JELLY BEAN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bimde olması lazım. -
Şaka yapıyosun heralde? -
ağzımızda jelibonlar biz savaş gideriiiz -
ciddiyim hocam var bimlerde -
Ya Bim'de var mı cidden? O zaman fiyatı da uygundur? -
nerde yaşıyon la sen her köşe başı bi bim -
Hayır cidden bimde -
Ya evet de ne biliyim. Real'de, Tansaş'ta yok Bim'de mi var? Neyse birazdan çıkıp alıcam zaten. Çoook sağolun -
quote:
Orijinalden alıntı: ateş_kafa
Ya evet de ne biliyim. Real'de, Tansaş'ta yok Bim'de mi var? Neyse birazdan çıkıp alıcam zaten. Çoook sağolun
küçümseme bimi -
quote:
Orijinalden alıntı: asdbll
quote:
Orijinalden alıntı: ateş_kafa
Ya evet de ne biliyim. Real'de, Tansaş'ta yok Bim'de mi var? Neyse birazdan çıkıp alıcam zaten. Çoook sağolun
küçümseme bimi
Sen de haklısın
-
Kipa hipermarketlerde 28 gr lık kutusu 1 TL'den satışta
Metro mağazalarında 36 lık paket jelly bean sadece 28.00 TL ve de hediyeli
ayrıca ben online bir alışveriş sitesinden almak istiyorum hemde taksitli olsun dersen işte sana adres
http://www.dogaevinizde.com/urun/jelly-bean-sekerleme.aspx -
Güncel nerde bulabilriim eylerrr bimde baktım yok yav -
BİM'e hiç gitmedim gitmeye utanırım şimdi bir gören olur macrocenter'da var mıdır? -
jellybean eskidi lollipop daha tatlı -
İOS Alır
THE FİGHT BEGİNS -
Bime gittim yok -
bimdeki jelly belly isim benzerliği,adam bean şeklindekileri söylüyo ama o tarz bişeyler de vardı ya carrefour'a baktın mı? en kötü macrocenter'da bikaç lira pahalıya vardır -
carrefour bakmadım migrosa baktım yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X