< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Jeff Bezoz'a neden mafya çökmüyor?

-
-
pampa jeff in ürekli zenginlesmesinin sebebi amazon hisselerinin artması. bu arada bosanırken eşi hakkettigini aldı. jeff eski eşine hakkı olan amazon hisselerini verdi.
-
jeff bana 1 milyon dolar versin o tehdit eden mafya babasının yedi sülalesini ..
-
Iyide tertip konu bu degilquote:
Orijinalden alıntı: Onviouspampa jeff in ürekli zenginlesmesinin sebebi amazon hisselerinin artması. bu arada bosanırken eşi hakkettigini aldı. jeff eski eşine hakkı olan amazon hisselerini verdi.
Yani ben eşine verdigi para/hisse örnegini bu adamin paraya deger vermedigini göstermek icin verdim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Iyide o işler oyle olmuyor hocamquote:
Orijinalden alıntı: ozbey08jeff bana 1 milyon dolar versin o tehdit eden mafya babasının yedi sülalesini ..
O kadar serveti olan adamın kendisi zaten mafyanın kralıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olur kardeş. sana da 10 milyon dolar verse sen bile gider o mafta babasının ...
-
Jeff zaten mafya değil mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sacma bi arguman sundunquote:
Orijinalden alıntı: Guest-3BDE25B43
Bill gates mafyami yani adamin tipine baksana ekmegini alsan sesini cikarmaz
Hocam sen olayi meksika uyusturucu ceteleriyle karistirdin galibaquote:
Orijinalden alıntı: ozbey08olur kardeş. sana da 10 milyon dolar verse sen bile gider o mafta babasının ...
Burda adama 100 dolar veririsin gider adam bicaklar
Ama bu tarz seyler boyle populer olan adamlarda gecmez
Kisaca senin benim yiyecegimiz malzeme degil bunlar
Ayrica bunun icin gerekli bilgi ve deneyim yok
Sen az beni kıtıra alıyorsun gibi
Devlet korur öyle adamları.
Peki ya devletten güçlü bir mafya varsaquote:
Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7
Devlet korur öyle adamları.
quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Sacma bi arguman sundun
Bill gates mafyami yani adamin tipine baksana ekmegini alsan sesini cikarmaz
Alıntıları GösterBill Gates zaten mafya babası.
Bahsettiğimiz ülke ABD hocam. Bu adamı kendisi korumasa bile devlet koruyordur. Yalnızca mafyaya karşı değil, uluslararası rakiplerine karşı da.
Mark zuckerbergquote:
Orijinalden alıntı: Guest-3BDE25B43Bill Gates zaten mafya babası.
Alıntıları Göster
Bu adamada mafya dersen vallahi şuraya düşer bayılırım
quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Mark zuckerberg
Bu adamada mafya dersen vallahi şuraya düşer bayılırım
Alıntıları GösterMilyarderlerin alayı mafya dostum. Tiplerine bakma sen. Bebek suratlı seri katiller de var. Milletin wp mesajlarını fb paylaşımlarını, bilgilerini alıp istihbarat servislerine satan adamdan bahsediyoruz.
Olm siz şakamısınız bu adam istese ülke ordu kurar pis işlerini yaptırdıkları adamları vardır ha direk kendiyle bağlantılı değildir örnek veriyorum türkiyede eli kolu uzun ramiz dayı mı var bu adam ona yıllık 1 milyon 5 milyon neyse verip korumasını yaptırıyodur
Dünyanın en zengin adamına haraç kesilebileceğine mi inanıyorsun gerçekten dostum. Mafyacılık o seviyelere işlemez, bu adamlar çok göz önünde insanlar. Kendi ayaklarına sıkar bunlara bulaşan insanlar
Vur ensesine al microsoftu
Yemin ediyorum dün aynısını bende düşündüm yani bi kaza kurşunu,suikast vs olmuyor adama
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
|
11 tane uçak gemisi ve 2132 tane savaş uçağı olan abd'den güçlü bir mafya mı? ahahahahah! kurtlar vadisi'nin eski bölümlerini izlemeyi acilen bırakmalısın bence... |
Vur ensesine al microsoftu
|
Benim 200 milyar dolar servetim olsa ve bir mafya gelip beni tehdit etse şunu yaparım
O mafyanın tüm adamlarını satın alırım sonra mafya babasına tecavüz ettiririm Siz ne zannediyorsunuz oğlum bu mafyayı, mafya çalışanları sizin benim gibi maaşla çalışan elemanlar daha fazlasını verirsin kendi patronunun kafasına sıkar bunlar. Ülkemizde bir dünya mafya bozuntusu var hiç aklınız alıyormu Koçun üzerine çökmeye kalkacaklar torunlarını filan kaçıracaklar, o mafyanın yedi ceddinin içinden geçerler Tüm her şey güce bakar güçte paraya |
Bahsettiğimiz ülke ABD hocam. Bu adamı kendisi korumasa bile devlet koruyordur. Yalnızca mafyaya karşı değil, uluslararası rakiplerine karşı da.
|
jeff bana 1 milyon dolar versin o tehdit eden mafya babasının yedi sülalesini .. |
Benzer içerikler
- notere soru sormak
- retools matkap yorumları
- avuç içi soyulması
- a la carte her şey dahil ne demek
- dağlara gel dağlara hikayesi
- deprem güvenlik bilgileri
- moonwalkers ayakkabı
- çay bardağı emojisi
- discord açıldı
- ets2 türkiye haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X