Şimdi Ara

Jeep Türkiye Sinema Bileti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.771
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

JEEP® TEST SÜRÜŞÜ Test sürüşü rezervasyonu için lütfen aşağıdaki alanları doldurunuz. Randevu için ilgili bayimiz kısa bir süre içerisinde sizinle iletişime geçecektir.

21 Mart – 22 Nisan 2016 tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm yetkili Jeep bayilerinde gerçekleştirilecek test sürüşlerine,www.jeep.com.tr sitesindeki test sürüşü sekmesinden kayıt yaptırarak katılan kişilere Batman vs Superman Dawn of Justice filmi için sinema bileti hediye edilecektir. Test sürüşüne katılım için kişinin B sınıfı ehliyetini müracaat edilen ilgili bayiye ibrazı zorunludur. Sinema biletleri, ilgili bayinin bilet sayısı ile sınırlı olup; biletler Türkiye genelinde film vizyonda kaldığı sürece, MARS Sinema Turizm ve Sportif Tesisler İşletmeciliği AŞ’ye ait tüm Cinemaximum sinemalarında kullanılabilecektir. Koşulları sağlayan katılımcı azami bir bilet hakkına sahip olabilecektir.

• çok iyiymiş katıldım valla
  • Doldurduk bakalim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş öğrenciyiz araç faln diyor bende araç yok sürsek gelsek sinema bileti alsak olmaz mı
  • Valla hayır diyemedik, artık alırız bi dal batmanvssuperman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berker243 kullanıcısına yanıt
    +1

• ankara'daki test sürüşü bayilerine baktım. biri çayyolu, diğer şaşmaz. git gel zaten 10tl mazot yakar. kalsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedava Sinema Bileti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 senedir doğru düzgün araba kullanmadım test aracını vurursak noluyor
  • Bi bilet için test sürüşü diye gidip arabayı vurmayı göze alamam 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E24E8F01 -- 23 Mart 2016; 3:44:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • test sürüşüne katılmamız gerekmiyor sanırım, sadece forumu doldurmak yeterli mi? Birde biletleri kod olarak mı vercekler acaba yani direk internet üzerinden kod alsak hiç uğraşmasak git gel falan
  • akbille jeep test sürüşüne gitmek komik olur heralde doldurup doldurmama konusunda kararsız kaldım
  • Ankara Doğan oto'dan aradılar. Bugün müsait misiniz dediler yok dedim Cumartesi olursa makbuldür dedim. Bakalım tekrar dönecekler mi? Otobüs'ten inip Renegade binmek:)
  • tek araçta 5 kişi birden gidelim. mazot parasını da bölüşelim. 2'şer lira tutar. herkes bir tur atar gelir. anadol pikap filan varsa kasada 15 kişi filan gideriz. öyle daha ekonomik.
  • batmobile sürseydik
  • bozkurt71 B kullanıcısına yanıt
    sinema bileti ile alakalı bir şey dedilermi
  • hayır. rezervasyon için daha dönmediler.
  • İstanbul Sarıyer çiftkurtlardan aradılar. Chreekoo seçmiştim, renegade seçin dediler.. Eğer maksat bilet değilse test edebilirsiniz ama bilet almak için renegade seçerseniz iyi olur dedi. Bende tekrar yolladım arayan olmadı şimdilik ama iyi insanlara benziyodular. İnşallah gençliğimi çalıp bi araba anahtarı tutuşturup yollamazlar beni.
  • Aslına bakarsanız telefonla arayıp müşteriyi tartıyolar sanki. Tekrar dönüş yapmadıklarına göre öyle bi düşünce bıraktı bende. Şahsen banada dönüş yapmamaları düşüncelerimi doğrular nitelikte..
  • Bu gün sabah aradılar İzmir Enriko Alibertiden saat 13.00 a randevu aldım. Üniversiteden dönerken yolumun üzerindeydi. Yaş 20 olunca sinema bileti için geldiğimi anladılar tabi. İlk önce çok yoğunuz başka güne alsak dediler. 45 dakikadır burda bekliyorum madem randevulu çalışıyorsunuz ona göre randevu verseydiniz dedim. Çok özür dileriz yoğunluğumuz var başka güne alsak siz ne önerirsiniz mağduriyetinizi giderelim deyince hemen amacımı belli edip bileti verin gideyim dedim. Gitti müdürüne sordu geldi test yapmadan veremiyorlarmış. 13.30 da teste başladım 1 tur attık 10 dakika biletimi aldım çıktım. Bilet dediysem 25 hazirana kadar geçerli üzerinde kod olan bir davetiye kartı. Araç hakkında yorumlarıma gelirsek şu an makyajlı kasa f20 kullanıyorum teste de bu araçla gittim zaten. Renegade kesinlikle tatmin etmedi. Tamam aynı segment araç değiller ama fiyatları aynı seviye 2 araç. İç mekan kalitesi, dış tasarımı ve sürüş zevki olarak kesinlikle daha zayıf bir araçtı. Birtek yerden yüksek olması hoşuma gitti. Zaten fiyatları da geçen yıla göre bir hayli zamlamışlar. Test aracı 1.4 limited AT geçen yıl 94.000 iken şimdi 108.500 tl olmuş. Gitmeden önce yüksek beklentilerim vardı. Herhalde araçlarına o kadar çok güveniyorlar ki test etmemiz için sinema bileti veriyorlar diye düşünüyordum. Kısacası beklediğim gibi bir araç çıkmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: muti9696

Bu gün sabah aradılar İzmir Enriko Alibertiden saat 13.00 a randevu aldım. Üniversiteden dönerken yolumun üzerindeydi. Yaş 20 olunca sinema bileti için geldiğimi anladılar tabi. İlk önce çok yoğunuz başka güne alsak dediler. 45 dakikadır burda bekliyorum madem randevulu çalışıyorsunuz ona göre randevu verseydiniz dedim. Çok özür dileriz yoğunluğumuz var başka güne alsak siz ne önerirsiniz mağduriyetinizi giderelim deyince hemen amacımı belli edip bileti verin gideyim dedim. Gitti müdürüne sordu geldi test yapmadan veremiyorlarmış. 13.30 da teste başladım 1 tur attık 10 dakika biletimi aldım çıktım. Bilet dediysem 25 hazirana kadar geçerli üzerinde kod olan bir davetiye kartı. Araç hakkında yorumlarıma gelirsek şu an makyajlı kasa f20 kullanıyorum teste de bu araçla gittim zaten. Renegade kesinlikle tatmin etmedi. Tamam aynı segment araç değiller ama fiyatları aynı seviye 2 araç. İç mekan kalitesi, dış tasarımı ve sürüş zevki olarak kesinlikle daha zayıf bir araçtı. Birtek yerden yüksek olması hoşuma gitti. Zaten fiyatları da geçen yıla göre bir hayli zamlamışlar. Test aracı 1.4 limited AT geçen yıl 94.000 iken şimdi 108.500 tl olmuş. Gitmeden önce yüksek beklentilerim vardı. Herhalde araçlarına o kadar çok güveniyorlar ki test etmemiz için sinema bileti veriyorlar diye düşünüyordum. Kısacası beklediğim gibi bir araç çıkmadı.

1-2 saat deneme şansı yok mu
    Hepsi 10 dk mi sadece

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.