Şimdi Ara

JEEP RENEGADE ANA KONU (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.723
Cevap
56
Favori
364.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne gibi sorunlar?
  • ucuß3 kullanıcısına yanıt
    Peki kaç arabanın kullanıcı görüşlerine baktınız?
    4x4 olan ancak 2 tekeri askıda kaldığında gidemeyen ancak bunu sorun görmeyen hyundai'mi,
    engellenemeyen fren sesi ile nissan - kullanıcıları kendileri abd'den fren balataları getirtiyor - açın bakın isterseniz..
    bakarsanız göreceksiniz ki her araçta normal olduğu şekilde sorunlar çıkabiliyor,

önemli olan üretici firmanın bunları çözebilmesi -örneğin VW'de DSG sorunlarında olduğu gibi müşteriyi mağdur etmemesi,

Bende Renegade kullanıcısıyım -kronik bir sorun ile karşılaşmadım, sadece güneşlikten gelen engellemesi çok kolay olan bir ses dışında,
    İlk üretilen renegade'lerde otomatik şanjımanlarda sorun çıktı - yazılım update'i ile düzeldi
    Sensör hataları: araç pis ise kaza önleme işlevini yapan kaza sensörü hata veriyor, ön tamponda çamur olmamalı- yazılım güncellemesi ile hata mesajlarını azalttılar,
    Kabin ses: kabinde bir kaç nokta ve sunrooftan bazı araçlarda bozuk yollarda ses gelmesi, başlarda bunlar çözülemedi ancak aşağıda listelendiği gibi artık servisler bunları düzeltiyor.

Buyrun renegade'de çıkan tüm sorunlar ve servis tarafından onaylanıp fix dökümantasyonlarının bilgileri:
    Aksine Jeep bu konuda çok başarılı, kaç markada tamamen yeni üretilen bir araçta çıkan ufak sorunlar için bu denli hızlı fix'ler yapıldığını gördünüz, adamların kronik sorunları yıllarca devam ediyor.
    Bu benim ilk kullandığım araç değil,
    Yabancı forumlarda da takip ederseniz şikayetler kesilmiş durumda, bu fixler ile

05 - Brakes
    05-007-15 (EMEA only)
    -Front Brake Squeak/Squeal Noise
    vehicles built on or before February 25, 2015
    05-010-15
    -Brakes squealing

08 - Electrical
    08-023-15 REV. A (North America Markets Only)
    -Stored Diagnostic Trouble Codes (DTCs) Found During New Vehicle Preparation
    08-026-15 REV. A
    -Incorrect Language Displayed On The Cluster And Radio
    vehicles built on or before March 03, 2015 (MDH 0303XX) equipped with one of the following radios:
    *Uconnect 3.0 AM/FM (sales code RA1).
    *Uconnect 5.0 AM/FM/BT (sales code RA2).
    *Uconnect 8.4AN AM/FM/BT/ACCESS/NAV (sales code RA4)
    08-052-15
    -Compass Direction Displayed Is 90 Degrees Off
    vehicles built on or before April 23, 2015
    08-053-15 REV. A (Brazil only)
    -Cluster Backlighting Dimming Incorrectly
    08-058-15
    -Vehicle Will Not Start
    vehicles built on or before March 02, 2015
    08-060-15
    -Doors May Not Unlock Using Remote Keyless Entry (RKE)
    vehicles built on or before March 02, 2015
    08-062-15 REV. A
    -RA2, RG2 Radio Software Enhancements
    vehicles built on or before March 02, equipped with UConnect 5.0 AM/FM/BT (sales code RA2)
    08-066-15 (U.S. and Canada only)
    -Improvements To Messages Displayed In The Cluster
    vehicles built on or before April 02, 2015 equipped with Cluster 7.0” TFT Color Display (Sales Code JAJ) or Cluster 3.5” TFT Monochrome Display (Sales Code JAY).
    08-071-15 (NAFTA, EMEA)
    -BCM Update To Correct Various Symptoms
    vehicles built on or before June 16, 2015
    08-073-15 (Brazil only)
    -False Vehicle Security Alarm Activation During Surveillance Mode
    vehicles built on or before July 3rd, 2015
    08-077-15 (NAFTA or EMEA)
    -RA4 RG4 RJ4 Radio Enhancement
    vehicles built on or before June 25, 2015 equipped with one of the following radios:
    * 5N AM/FM/SXM/HD/BT/NAV Radio (Sales Codes RA4).
    * 5N AM/FM/SXM/HD/BT/NAV Radio (Sales Codes RJ4).
    *5N AM/FM/SXM/HD/BT/NAV Radio (Sales Codes RG4)
    08-078-15 (U.S. and Canada Markets Only)
    -Antenna Mast Will Not Screw Into Base
    vehicles built on or after April 12, and on or before June 12, 2015 equipped with UConnect 5.0 AM/FM/BT (Sales Codes RA2)

18 - Performance
    18-043-15 REV. A
    -2.4L Powertrain Diagnostic And System Enhancements
    vehicles built on or before June 30, 2015 (MDH 0630XX) equipped with a 2.4L engine (Sales Code ED6) and 948TE transmission (Sales Code DFH)
    18-060-15 (NAFTA)
    -Flash: 1.4L Diagnostic And System Improvements
    vehicles built on or after February 02, 2015 (MDH 0202XX) and on or before August 21, 2015 (MDH 0821XX) equipped with a 1.4L Engine (Sales Code EAM) and a 6-Speed C635 Manual Transmission (Sales Code DE1)

21 - Transmission
    21-030-15
    - Transmission Shift And Drivability Enhancements
    vehicles built on or before May 6, 2015 (MDH 0506XX) equipped with a 2.4L engine (Sales Code ED6) and 948TE transmission (Sales Code DFH).
    21-032-15 REV. A (NAFTA, EMEA)
    -Transmission Shift And Drivability Enhancements
    vehicles built on or after May 12, 2015 (MDH 0512XX) and on or before July 8, 2015 (MDH 0708XX) equipped with a 1.4L
    21-038-15
    -Drivetrain Control Module C2020-01 ECU Internal Fault setting in the DTCM
    vehicles built on or before May 19, 2015 equipped with All Wheel Drive (Sales Code DFH).
    21-040-15 (International Only)
    -Transmission Shift And Drivability Enhancements
    vehicles built on or before May 25, 2015 equipped with a 2.0L diesel engine (Sales Code EBT) and 948TE automatic transmission (Sales Code DFH)

22 - Wheels
    22-001-14 REV. A
    -Steering Wheel Vibration Diagnostic Procedure

23 - Body
    23-020-15 (Latin America Vehicles Only)
    -Replace Missing Manual Release Cover For The Electric Fuel Door
    vehicles built on or before May 25, 2015
    23-025-15 (Brazil only)
    -Rear Door Glass Stain
    vehicles built on or before May 09, 2015 with sales code XL9 – Portuguese (Brazil) Language
    23-030-15 (NAFTA, LATAM)
    -Door Noises And/Or Door Functions Inoperative
    vehicles built on or before February 24, 2015

24 - Heating & AC
    24-003-15 (NAFTA, EMEA)
    -Air Conditioning Inoperative
    vehicles built on or before June 23, 2015
    24-004-15 (LATAM/BRAZIL ONLY)
    -Air Conditioning Performance
    vehicles built on or before June 23, 2015

• eflatoon kullanıcısına yanıt
    full sensör sorunları. ıslak yada kuru havada sensörler devre dışı kalıyor ve kullanıcı sensörleri kullanamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

full sensör sorunları. ıslak yada kuru havada sensörler devre dışı kalıyor ve kullanıcı sensörleri kullanamıyor

eşiği seviyesinde çamurdan geçirdim, yan basamakları çamur altında kaldı,
    ataşehirde geçen yağmurda ki selde, sel suyundan geçtim
    hiç hata almadım
    bende sadece kaza önleme sensörü tampon aşırı pis ise uyarıyor buda 2 defa oldu.
    yazılım güncellemesine rağmen böyle bir sorun var ise değişim için servise başvurun, aracın böyle kronik sorunu yok
  • bahves B kullanıcısına yanıt
    araç bende yok daha arayış içindeyim ama bayaa kişide var bu sorun. size sorunsuzu denk gelmiş demekki sevindirici bir durum
    doğrudur. standart bakımda da yazılım güncellemesi yaptılar...
  • Tekrar selamlar, öncelikle 1.6 dizel otomatik4x2 versiyonun geleceğini BİRMOT satış müdüründen aldım, hatta bugün serviste iken servis müdürü ile sohbetimizde tekrar sordum oda onayladı 2016 yılı ikinci yarısında satışa sunulacak, takip edenler bilir ALFA ROMEO GIULETTA nında dizel otomatığı gelecek, zaten bu iki araçta kullanılan motor şanzıman aynı! Kronik hatalara gelince eğer sıfır sorunlu bir araç almak istiyorsanız ozaman yeni cıkan binaraç yerine uzun süredir satışta olan bi araç tercih edin, ama o araçlarda da sorunlar cıkabiliyor bu birazda kısmet meselesi, önemli olan sorunların ne sürede ve kalıcı çözüme ulaştırılması, bence jeep bu konuda taktir edilmeye değer. Aracı aldığımdan beri bi cok kez servise gittim (biraz da benim takıntılı olmamdan kaynaklı en ufak bi seste direk servise başvuruyorum) her defasında anlayış güler yüz ve çözüm buldum bu nedenle marka olarak tercih edilebilirler listesinde en üstlerde benim için JEEP. Yakıt konusunda memnuniyetsizliğim var ama bu konuda servis yada firmanın yapabileceği bişey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ucuß3 kullanıcısına yanıt
    Bakın tsb kayıtlarını listeledim, yani jeep diğer markalar gibi ne sorunu demiyor, bunları kayıt altına alıp fixlerini yayınlayıp düzeltilmiştir diyor işte 2015/03 üretimden sonra bu sorun yoktur diyor, eski üretimlerin nasıl düzeltileceğinin dökümanıdır zaten tsb dökümanları. Şimdi sorun devam ediyorsa, tsb dökümanı ile firma zaten sorunu kabul etmiş olmakta, siz aracı iade edebilme hakkını kavuşuyorsunuz. Ben kaç defa sıfır araba kullandım kaç defa servis sorumlusu ise arazide araç kullanıp çıkan sesleri gösterdim -aldığım cevap @a bu ses normal bu ses çıkar" olmuştur. Bu sebep ile araçtan çıkan en ufak ses ile ilgilenen, diğer tüm sorunları çözen jeep'in hakkının yememek lazım, passat gibi bir araçta sunroof ses yapar normaldir cevabı duymuştu bu kulaklar.

Bilemiyorum neden ama jeep e haksızlık yapılıyor, dediğim gibi yabancı forumlara bakın, şuan gördüğüm kronik sorun yok.

Renegade mi başka araçmı diye düşünüyorsanız, arasıra araziye çıkar, keçilik yaparım diyorsanız bu fiyat aralığında renegade tek seçenek, suv'lar içinde jip'e en yakın olan araç olarak lanse edilmektedir. Arazi çok önemli değil ise 2 çeker tuson alabilirsiniz. Beklerseniz 2017 kuga'ya bakın. Subaru'lar yenilenmeden öneremiyorum.
    Benim fikrim şuan yine renegade, 2017 kuga çıksın ona bir bakılır, veya subaru modellerini yenilerse, ama şuan 4x4 olarak sınıfında rakipsiz - altını çiziyorum 4x4 olarak,

• quote:

Orijinalden alıntı: bahves

Bakın tsb kayıtlarını listeledim, yani jeep diğer markalar gibi ne sorunu demiyor, bunları kayıt altına alıp fixlerini yayınlayıp düzeltilmiştir diyor işte 2015/03 üretimden sonra bu sorun yoktur diyor, eski üretimlerin nasıl düzeltileceğinin dökümanıdır zaten tsb dökümanları. Şimdi sorun devam ediyorsa, tsb dökümanı ile firma zaten sorunu kabul etmiş olmakta, siz aracı iade edebilme hakkını kavuşuyorsunuz. Ben kaç defa sıfır araba kullandım kaç defa servis sorumlusu ise arazide araç kullanıp çıkan sesleri gösterdim -aldığım cevap @a bu ses normal bu ses çıkar" olmuştur. Bu sebep ile araçtan çıkan en ufak ses ile ilgilenen, diğer tüm sorunları çözen jeep'in hakkının yememek lazım, passat gibi bir araçta sunroof ses yapar normaldir cevabı duymuştu bu kulaklar.

Bilemiyorum neden ama jeep e haksızlık yapılıyor, dediğim gibi yabancı forumlara bakın, şuan gördüğüm kronik sorun yok.

Renegade mi başka araçmı diye düşünüyorsanız, arasıra araziye çıkar, keçilik yaparım diyorsanız bu fiyat aralığında renegade tek seçenek, suv'lar içinde jip'e en yakın olan araç olarak lanse edilmektedir. Arazi çok önemli değil ise 2 çeker tuson alabilirsiniz. Beklerseniz 2017 kuga'ya bakın. Subaru'lar yenilenmeden öneremiyorum.
    Benim fikrim şuan yine renegade, 2017 kuga çıksın ona bir bakılır, veya subaru modellerini yenilerse, ama şuan 4x4 olarak sınıfında rakipsiz - altını çiziyorum 4x4 olarak,
    Merhabalar,
    gecen hafta bende dizel limited alarak araniza katildim.
    uconnect sitesine girip sase no'mu yazip girince guncelleme cikti.
    https://www.driveuconnect.com/software-update/
    Update 1: UCONNECT®5.0 RG2 (09.00.48.00) MY15 BU RENEGADE
    Service Bulletin ID: 08-062-15
    Release Date: 2015-08-20
    usb ye yukleyip araca takinca otomatik yukluyecek sanirim ama kitlenme veya bazi ozellikleri kulanamama gibi bir durum olur mu ?
    hic usb den update yapan oldu mu ?

• umtgrhn U kullanıcısına yanıt
    bakımda benimkini update ettiler...

hoşgeldin JEEP dünyasına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boris Karloff

Bu mesaj silindi.
    Merhaba, Jeep Renegade Limited 1.6 Multijet Manuel (malesef otomatik olmadigindan) almak istiyorum. Cam tavan konusunda kararsizim, eger sorun cikmiyorsa bir kere alinir diye dusunuyorum.
    Biraz ruzgar sesinden bahsedilmis, bir de guneste iceriyi kavurur mu diye endiseliyim. Ruzgar sesinden sikayetciler kapaliyken de o sesi aliyor mu bilmiyorum.

Bir de karsilastirmak gerekirse qashqai'e de baktim ici ferah geldi oturunca limited'e gore. Bu konuda dogru bir alternatif mi qq?. Jeep'in Ikinci el ve servis fiyatlari yuksek midir diye de sormak istiyorum.
    Umarim dogru yere post ettim. Saygilarimla
  • gamba kullanıcısına yanıt
    ben memnunum. sunroof tiguan kadar arkada oturanlara büyük keyif. bazen ben arkada oturmayı seçiyorum. güneşli günler için iç tentesi var. rüzgar sesi derken otobanda sunroof açıkken gitmek sesli dir. kapandığında sıkıntı kalmıyor.

qashqai yi burada ustalar ve tanıdıklar önerdi. deneme sürüşü de yaptım. renegade tercih ettim. memnunum.
  • Merhabalar 1.4 benzinli 4X2 limited otomatik arac icin anahtar teslim hersey dahil 94.000 tl fiyat aldim sunroof deri yok sizce nasil fiyat?

• Boris Karloff B kullanıcısına yanıt
    merhabalar normal fiyat, biraz daha düşmesi lazım,
    örnek:
    Dizel limited: 90.000
    Dizel limited + sunroof: 94.250;
    Benzinli limited 4X4 + sunroof + deri + eğlence paketi :121.800

Bu bağlamda sizin için 92.000TL gibi indirmeye çalışın.
    Araç zaten çok yetenekli, arazide çok başarılı, birde 4x4 olursa ne güzel olur, bu sebep ile 4x4 modelini tavsiye derim :)
  • gamba kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Bende de 1.6 dizel var, otomatik benzinli düşünebilirsiniz eğer çok yol yapmıyorsanız.

İki aracıda kullanın -
    renegade daha yaramaz insanlar için -evet iç alan bir miktar daha az, ancak arazi performansı- yürüyen aksam daha iyi,
    çukurlu yollarda iki aracıda kullanmayı tavsiye ederim,
    eğer araziye hiç inmem diyorsanız qq, tuscon düşünülebilir -zevk meselesi..
    renegade jip'e en yakın suv olarak lanse edilmiş durumda -neredeyse jip diye gösteriliyor, tuscon ise yüksek araç- 4x4 özelliği geyik, nissan daha ortada, ford kuga 2017 ile değerlendirmeye girer

renegade'in marka değeri -yolda taksiciler bile yol veriyor :), teknolojik özellikleri, tasarımı ve arazi yetenekleri sebebi ile tercih ettim
    2016'da satıp 4x4 modelini alacağım

ilk çıkan üretimlerde bazı kişiler sunroof ses sorunlarından mağdur oldular, ancak servis artık bunları düzeltiyor,
    yeni üretimlerde bu tarz şikayet duymadım, sunroofda örneğin yüksek hızda sunroof az açık halde gitmemeniz öneriliyor - rüzgar gücü ile bir süre sonra cam fitilleri zarar görüyor
    bu arada güneş rahatsız ediyorsa mutlaka sunroof'a cam filmi kaplatın tavsiye ederim - güneşin etkisini tamamen kesiyor
    jeep'in şikayetlere reaksioyon hızını taktir ettim, nissan xtrail'in fren sesi sorununu takip edin kullanıcılar yurt dışından parça getirip çözemeye çalışıyor.

ilk bakım 400-500tl, gayet makul (ama şuan kampanya var, yoksa 600 diyorlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahves -- 25 Kasım 2015; 16:17:42 >

Tesekkurler, gecen yaz 1.6 dizel modeliyle 2500 km yol yaptim. Dizel duz vites biraz yormustu bu yuzden benzinli otomatik tercih ediyorum. Eski bir grand cherokee kullanicisi olarak 4x4 modeli cok iyidir diye tahmin ediyorum fakat o rakamlara cikamiyorum. Kasko dahil en son 94.000 tlden asagi dusen olmadi ne dersiniz?

Tesekkurler, gecen yaz 1.6 dizel modeliyle 2500 km yol yaptim. Dizel duz vites biraz yormustu bu yuzden benzinli otomatik tercih ediyorum. Eski bir grand cherokee kullanicisi olarak 4x4 modeli cok iyidir diye tahmin ediyorum fakat o rakamlara cikamiyorum. Kasko dahil en son 94.000 tlden asagi dusen olmadi ne dersiniz?

• quote:

merhaba arkadaşlar aracımı satıp 1.6 dizel limited alma aşamasındayım deri koltuk, cam tavan olanı ve kum rengi olanından bu haline beylikdüzü birmot 103 bin fiyat verdi sizin dediğiniz rakamlardan biraz yüksek gibi
    Geri görüş kamerası olan paketide ekletmek istedim ama 2016nın ortalarında gelicek onlar anca dendi yorum yaparsanız sevinirim kazasız belasız sürüşler.

• quote:

bende de dizel var, dediğim gibi satıp 4x4 benzinli otomatik alacağım
    sonuçta bu araçları konfor ve zevklerimiz için alıyoruz, yoksa sıradan bir araç ilede A'dan B'ye ulaşabilirim,

kasko dahil ise makul, ona dikkat etmemişim, ama tabiki ne hediye alırsanız kardır, çamurluk, basamak vs....

basamak gerekli değil gibi dursada araziye girecek olanlar için şiddet ile tavsiye ederim, aracı bir kayaya vb objeye sürtmenizi engelliyor - ilk basamak çarptığı için ona göre aracı yönlendiriyorsunuz, ben arazide basamakları baya bir sürttüm ama bu sayede araç hiç hasar almadı. (kayalık yerde bir teker yukarda biri aşağıda giderken sağ sol en uygun yerden geçmeye çalışıyorsunuz)

• bende de dizel var, dediğim gibi satıp 4x4 benzinli otomatik alacağım
    sonuçta bu araçları konfor ve zevklerimiz için alıyoruz, yoksa sıradan bir araç ilede A'dan B'ye ulaşabilirim,

kasko dahil ise makul, ona dikkat etmemişim, ama tabiki ne hediye alırsanız kardır, çamurluk, basamak vs....

basamak gerekli değil gibi dursada araziye girecek olanlar için şiddet ile tavsiye ederim, aracı bir kayaya vb objeye sürtmenizi engelliyor - ilk basamak çarptığı için ona göre aracı yönlendiriyorsunuz, ben arazide basamakları baya bir sürttüm ama bu sayede araç hiç hasar almadı. (kayalık yerde bir teker yukarda biri aşağıda giderken sağ sol en uygun yerden geçmeye çalışıyorsunuz)
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.