Şimdi Ara

JEEP RENEGADE ANA KONU (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.724
Cevap
56
Favori
371.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eflatoon

turuncu ve kapılarda beyaz yıldız var

Hayirli olsun oncelikle. Beyaz bir Renegade gordum hafta sonu, acaba demistim. :)

Cok guzel araba masallah, ben de arabami servise goturdugumde inceledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Shepard kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

* * *

şimdi de kış lastiği araştırması başlıyor. BF Goodrich burada çok bilinmiyor. bence yakışırdı.

JEEP RENEGADE ANA KONU

goodyear jeep için modeline göre lastik üretiyor. Goodyear Wrangler gibi... belki böyle bir seçim gelecek...
  • quote:

teşekkürler

* * *

şimdi de kış lastiği araştırması başlıyor. BF Goodrich burada çok bilinmiyor. bence yakışırdı.

JEEP RENEGADE ANA KONU

goodyear jeep için modeline göre lastik üretiyor. Goodyear Wrangler gibi... belki böyle bir seçim gelecek...

All terrain taktirirsaniz yaz kis kullanabilirsiniz modeline gore. Hem de araci sik gosterir. Ama cok agresif desenli bir sey alirsaniz lastik gurultusu artar.
    Ben daha once Hankook Dynapro ATM kullandim Jeep`imde kisin dizime kadar kara girdim, yazin kum tepelerine tirmandim ve asfaltta da gayet sessizdi. bana gore lastigin gorunusu de cok guzel. Tavsiye ederim kesinlikle.

JEEP RENEGADE ANA KONU

• Arkadaşlar ben arabayı çok beğendim. Rica etsem renagade alıcıları burda deneyimlerini paylaşsa benzin ve mazot tüketimleri hakkında bilgi verse. Pazarlık payları var mı bayilerin. Resimlerini bizimle paylaşsa. Bu başlık altında devam etsek diyorum. Gerçekten Renegade i merak ediyorum.
  • Antalya Eskişehir Bursa yollarında denendi. Ben memnun kaldım.
     JEEP RENEGADE ANA KONU JEEP RENEGADE ANA KONU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sunroofun fotolarını çekebilir misiniz ?
  • eflatoon kullanıcısına yanıt
    Hocam lütfen bol bol fotoğraf bekliyorum detaylara. Anahtarı merak ediyorum özellikle ve hayırlı olmasını diliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

quote:

O saydığınız anlamları verdiğini biliyorum.
    Adamlar yapmış birileride alacak. O yüzden hep diğer anlamlar dedim yada hiç yazmadım. Mesajımı yazarkende sadece adına dikkat çekmek istedim.

Kelimenin kökü olan "renege" de dediğiniz anlamları destekliyor zaten.

Aynı zamanda sizin de söylediğiniz firari kelimesine en yakın olan şey olan kanun kaçağı/firarısi anlamınıda söyledim. Hatta bunun kullanımı ile ilgili örnek bile verdim. Hani sizin söylediklerinize de tamam dedim. Benden başka ne istiyorsunuz?

Zaten nova nın bazı ülkelerdeki akibetini bildiğim için bu renegade adının konmasını doğru bulamadım. Çünkü kolayca başka yönlere çekilebilir. Bununla ilgili de örnek verdim.

Bunun dışında jeep sevdiğim ve sahip olmak isteyeceğim bir markadır. Bence arazi aracı işinde en başarılı markadır. Çünkü bugün landrover da jip diye çağırılıyor hummer da. Öyle bir marka yaratmışlarki bulunduğu alana kendi adını koydurmuş. Heralde otomobil tarihinde bunu yapabilmiş başka marka yoktur. Bunu da nickinizin altında jeep arması gördüğüm için söylüyorum.

Hocam takılıyoruz birbirimize :) kırgınlık olmasın

Reklamına biraz dikkat ettim ve reklamda asi yada vahşi ruh tarzı bir çerçeveye götürmeye çalışıyor. Birşeye bağlı kalmamakla kendi seçimlerini yapmakla ilgili.

Muhtemelen asi, vahşi, bağımsız tarzı bir anlamla kullanmışlar. Ben başka yerde görmedim ancak muhtemelen böyle bir anlamı var.

• Aracı test edenlerden biriyim.

Bence en büyük eksisi yalıtım ve Süspansiyon konforu. Onun dışında donanım ve motor Özellikleri açısından birçok rakibinden önde. Şeritte kalma asistanı beni çok rahatsız etti. Çünkü oldukça sert tepkilerle sizi şeritte tutmaya çalışıyor. Şahsen böyle
    Bir aracım olduğunda kapatacağım start stop tuşundan sonra bu özelliğini de deaktif ederim.

Biraz turbo boşluğu hissettim özellikle 1500-2000 devir aralığında hafifte olsa tepkimede Zayıf kalıyor.

Bir de tasarım çok köşeli gibi. Gerçi biraz kişisel zevk meselesi ama...

Bir de yakıt tüketim verilerini paylaşayım. Ben test öncesi sıfırladım Yol bilgisayar verilerini. Yüksek performansta 9,8 lt. Normal ve ekonomik sürüşte ise 5,8 lt. Beklediğimden daha yüksek veriler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassey -- 3 Kasım 2014; 18:45:08 >
  • kosebros kullanıcısına yanıt
    anahtarı sade ve giriş çıkış ve çalıştırmada kullanılmıyor. sadece cepte yada yanınızda bir yerde duruyor. araca binince debriyaj ve start/stop tuşuna basıyorsunuz. ama hareket etmiyor. ne zaman güvenlik kemerini de taktınız o zaman hareket ediyor. sürüşe geçiyorsunuz.

anahtar pimi gömülü anahtarı serbest bırakıyor. bu çıkan anahtar ise kilitli torpido gözü için. cüzdan yada kıymetli şeyler buraya konup o metal parça yanımıza alınıp dış kısmı temizleme yada vale ye verilebiliyor.

yedek anahatar da ana anahtar da aynısı. kilitleme için ya anahtarı yada bagaj kapağı arkasındaki tüm kapıları kilitleme butonuna basmak gerekiyor.

JEEP RENEGADE ANA KONU

JEEP RENEGADE ANA KONU

JEEP RENEGADE ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflatoon -- 3 Kasım 2014; 18:48:12 >

• eflatoon kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgiler için düşünenlere faydalı olacak.

• quote:

İngilizce bilen bu arabayı almaz.

Kıvrak anlamında olmasın boyutları,dönüş çapı ve yaklaşma açısından dolayı....
  • quote:

Antalya Eskişehir Bursa yollarında denendi. Ben memnun kaldım.
     JEEP RENEGADE ANA KONU JEEP RENEGADE ANA KONU

Hayırlı olsun hocam Donanım,motor ve şanzıman nedir birde ne kadara mal oldu öğrenebilir miyim.

• Çok tatlı olmuş ya bu... Alınır valla..
  • Geçen hafta Jeep Renegade'ye bakmaya gittik, test sürüşü yaptım.. Yükseklik hissi güzel ancak araç sert bi araç olmuş, pek asfalt aracı gibi durmuyor, istanbulun cukurlu yollarını dusununce , sert vuruyor dıyebılırım.

Ben bi gazla kapora verdim, Beyaz renk sunrooflu model, 96bin'e gelecek. bayi benden ödeme bekliyor, araç var dedi..

Tabi bu paraya cıkınca 102 bin civarında Honda CRV premium donanım aklımı çeldi, madem fiyat olarak bu kadar çıktım biraz daha zorlasam mı diye düşünüyorum.

Tabi bayi arabayı almadım diye kaporanın üstüne yatar mı bilmiyorum, yarın da gidip honda ya bakacağım.

Çok kararsız kaldım, jeep donanım olarak daha iyi secenekler sunuyor, diğer yandan da honda cezbediyor beni , tabi kapora Jeep'de , Suv alacağım diye kendimi paradoksa sürüklemişim resmen

• quote:

quote:

O saydığınız anlamları verdiğini biliyorum.
    Adamlar yapmış birileride alacak. O yüzden hep diğer anlamlar dedim yada hiç yazmadım. Mesajımı yazarkende sadece adına dikkat çekmek istedim.

Kelimenin kökü olan "renege" de dediğiniz anlamları destekliyor zaten.

Aynı zamanda sizin de söylediğiniz firari kelimesine en yakın olan şey olan kanun kaçağı/firarısi anlamınıda söyledim. Hatta bunun kullanımı ile ilgili örnek bile verdim. Hani sizin söylediklerinize de tamam dedim. Benden başka ne istiyorsunuz?

Zaten nova nın bazı ülkelerdeki akibetini bildiğim için bu renegade adının konmasını doğru bulamadım. Çünkü kolayca başka yönlere çekilebilir. Bununla ilgili de örnek verdim.

Bunun dışında jeep sevdiğim ve sahip olmak isteyeceğim bir markadır. Bence arazi aracı işinde en başarılı markadır. Çünkü bugün landrover da jip diye çağırılıyor hummer da. Öyle bir marka yaratmışlarki bulunduğu alana kendi adını koydurmuş. Heralde otomobil tarihinde bunu yapabilmiş başka marka yoktur. Bunu da nickinizin altında jeep arması gördüğüm için söylüyorum.

Renegade Jeep`in cok eskiden beri kullandigi bir isim. Ilk kez 1964`te kullanilmis, Styx sarkisindan daha once:)). Bu isimin Jeep tarihinde guzel ve uzun bir gecmisi var yani.
    Ingilizce bilen almaz demissiniz ama zaten anadili Ingilizce olan Amerikan`in bir markasi. Yani Ingilizce bilenler tarafindan koyulmus, yillarca Ingilizce bilenler tarafindan satin alinmis bir isim.

• Takip
    bende almayı düşünüyorum 2 araba yerine 1 jip daha mantıklı
  • cadiguzel C kullanıcısına yanıt
    honda crv yi incelemiştim. koltuklar deri değildi. sunroof yoktu. 2015 ortalarında sunrooflu gelme ihtimal olarak var. iç yüksekliği daha az. ve.... kaporta ve iç döşeme karşılaştırmasına dikkat edin. crv şehirde statü için bir seçenek olabilir ama renegade daha genç, hareketli çizgilere sahip...

hem renegade ile şu anda lansman fiyatı bitince yatırım yapmış olacaksınız.
  • ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    kullandığım araç tam adı Chrysler Jeep Renegade Limited 1.6 Dizel siyah deri koltuklu...

fiyatı da konfigüratördeki gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflatoon -- 4 Kasım 2014; 0:08:48 >
  • ısınmaya başladım

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.