Jeep Renegade Alacağım

-
-
-
Egeanin ic mekaninin tasarimi iyi. Ucuz algisindan dolayi beyniniz objektif bakamiyor tabi. "Aa egeaya benziyor ozmn kötü bu"
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunun benzinlisini alacağınıza grandland x benzinli alın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
test etmeden alma hocam. Dıştan albenili içten almabenili bir araba
-
egea'yı niye kötülüyorsun, ben daciaya benzettim orta konsolu filan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu segmentte kıyas yapacak bilgim yok ama kısa süre kullandığım için şöyle bir karşılaştırma yapmak istedim
2019 kıa sportage ın yan koltuğunda yolculuk yapmıştım yoldaki bütün çukurları hissettiğimi hatırlıyorum
jeep de ise kasis leri nerdeyse hissetmeden geçtim
konforu benim hoşuma gitmişti
Alt sınıfta olup da kullanırken jip kullanıyorum hissi veren ender modellerdendir. Ön cam açısı, kaputun uzunluğu ve tamamen gözünün önünde olması güzel hissettiriyor.
B segment rakiplerini geçtim, tucson, qashqai vs bunlardan daha iyi bi hissiyatı var bu konuda.
Malzeme kalitesi de gayet iyi, tasarım göreceli de olsa on numara.
Fiyat açısından sizi zorlayacak bi durum yoksa alınır.
quote:
Orijinalden alıntı: lojistisyen
Alt sınıfta olup da kullanırken jip kullanıyorum hissi veren ender modellerdendir. Ön cam açısı, kaputun uzunluğu ve tamamen gözünün önünde olması güzel hissettiriyor.
B segment rakiplerini geçtim, tucson, qashqai vs bunlardan daha iyi bi hissiyatı var bu konuda.
Fiyat açısından sizi zorlayacak bi durum yoksa alınır."B segment rakiplerini geçtim, tucson, qashqai vs bunlardan daha iyi bi hissiyatı var bu konuda."
-
Koltuğuna oturmamışsındır eminim...
quote:
Orijinalden alıntı: lojistisyenKoltuğuna oturmamışsındır eminim...
Nerden biliyorsun oturmadığımı ?? yazlıktaki komşum aldı 2 sene önce limited olanını aldığı zamanda lastikleri kötüydü beraber lastik almaya giderken ben kullandım , bir kere ön camın açısı çok kötü acayip daraltıyor insanı , malzeme kalitesinden bahsetmeye gerek yok ,her yeri ben yükseltilmiş egea'yım diyor :) şu sıralar satacak çünki benzinli gibi yakıyor diyor , HADİ EYVALLAH
-
Aynen
And’ın incelemesini izleyip öyle karar verin:
https://www.youtube.com/watch?v=0Rpjh2XO9Vg&feature=youtu.be
Al bin gez doya doya
Soylenenlerin cogu dogru.
Kullandiginiz da binek arac degil SUV kullandiginizi hissettiren bir arac. C sinifi bir cok SUV de bile o hissiyat yok.
ZAten fark ettiyseniz aracin sekli semali bebek Wrangler gibi. O yuzden ici de haliyle basit bir dizayna sahip. biraz daha SUV stili bir dizayna sahip.
Eger bunlar sizin icin onemli degilse mantiksiz olur tabiiki. Ici daha gosterisli surusu otomobile yakin araclar alinabilir.
-
Var mı aramızda bu aracın sahibi olan izlenimlerini paylaşırsa sevinirim.
Güzel araç, ancak bagajı oldukça küçüktü diye hatırlıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende almayı planlıyordum, biraz deneme fırsatım oldu çok güzel bir araç, fakat fiyatları iyice arttığı için kardeşi 500X i almayı düşünüyorum artık.
Dönüş çapına dikkat edin bu aracı kullanırken. Arkadaşta vardı dar açıyla dönemiyordu. (2017 modeldi)
quote:
Orijinalden alıntı: lojistisyen
Fiyat açısından sizi zorlayacak bi durum yoksa alınır.şu söylediklerin çok doğru, özellikle cj5 yada askerde cip kullanmış insanların ilk dikkat edeceği şey kaput oluyor.
En Beğenilen Yanıtlar

Benzer içerikler
- seat arona yorumlar
- turbo hortumu patlarsa ne olur
- kia pregio neden tutulmuyor
- peugeot 2.2 hdi motor yorumları
- tam otomatik arabalar
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X