Jackie Chan kim be onu ekrem boyalı, haldun alagas, metin şah,n, cemal kamacı bilem dover. hatta su showtvdek,i elvan a1 ciler bile dover. neydi apaçi serkan. çünkü onlargerçek sporcu. Jackie Chan ise aktor
Ama dikkatini çekerim. Jackie chan'ın dövüş sanatlarında eğitimi var. Yani adam gerçek vuruyor filmlerinde Birde jackie chan asla dublör kullanmıyor biliyormusun
Ayrıca Jackie'nin ayak oyunları var.
Van Damme balet,Jackie Chan çok iyi bir dövüşçü ama filmlerinde artık komedi yönü çok ağır basmaya başladı,eskilerden Bruce Lee ve şimdi Jet Li dağıtır hepsini...
quote:
Orjinalden alıntı: tech_türk
quote:
Orjinalden alıntı: Tormentor03
quote:
Orjinalden alıntı: telefonumabak
Jackie Chan kim be onu ekrem boyalı, haldun alagas, metin şah,n, cemal kamacı bilem dover. hatta su showtvdek,i elvan a1 ciler bile dover. neydi apaçi serkan. çünkü onlargerçek sporcu. Jackie Chan ise aktor
Ama dikkatini çekerim. Jackie chan'ın dövüş sanatlarında eğitimi var. Yani adam gerçek vuruyor filmlerinde Birde jackie chan asla dublör kullanmıyor biliyormusun
Ayrıca Jackie'nin ayak oyunları var.
ya eğitim almış olabilir. bana danlıgını gosterin veya derecesini gösterin van damme dunya gençler şampiyonudur ekrem boyalı dunya gençler ve dünya 2.ciliği mevcuttur haldunu duydunuz zaten metin şahin avrupa şamiyonudur aynızamanda federasyon başkanıdır osman boyalı kickbox teakvendo milli takımlar baş antrönörüdür.. 6.dan dır teakvando da en yüksek derecededir türkiye de 7.dan fransız milli takımlar antronörü kore milli takımlar antrönörüdür yani dünyada ilk sıralardayız. bizimle aynı kategoride ispanya milli takımlar antrönörü ve belçikalılar var
beyler yıl 2012 oldu hala jackie chan i sadece aktör sananlar var adam 58 yaşında ve 8 yaşında kung fu eğitimi almaya başladı 50 yıllık kung fucu kendisi
Yaş kaç?
.
Van Dam alır.
Bruz Baba da hepsini ibretlik alır.
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetsuer
.
bunun için girmiştim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme