Şimdi Ara

JD.com (Kargo Takip Konusu) (288. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.736
Cevap
76
Favori
268.938
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesaj çift gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 19 Kasım 2015; 10:57:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y2101

pakette adres zaten var neden ptt adresi Nizi istedi ki

Teyit amaçlıdır. Bence doğru yapıyorlar. Bazen satıcılar yanlış adres yazabiliyor yada adres kısmında bir deformasyon olmuş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

quote:

Orijinalden alıntı: kale2334

5 cent mi gelecek ?

5 cent mi onu demedi
    28inden önce siteyi takip etmek gerek

5 cent yapmazlar bence artık kolay kolay. Zaten yapmasınlarda. İsmi lazım değil bazı troller ve onun gibiler 100 tane üyelik açıp sömürüyorlar, sonra parasını veripte almak isteyenler bile alamıyor. Varsınlar 1-2$ vs. yapsınlar. Sömüren yine olacaktır ama 100 tane değilde 10 tane alabilecektir. Malesef suyunu çıkarma konusunda çok marifetli bir milletiz.
  • 10 dolarlik 10 dolar alt limitli kuponlar bu aksam 18.00 da sure dolabilir. Cunku cin bizden 6 saat ileride

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alt limitsiz kodu olan varsa 1 adet alabilir miyim.

• 20/10 u kullanamayan bi ben miyim ?.
  • 10 Kasım da aldığım kılıf bugün geldi :)
  • Packpin'de 29 takip numaram var 15 Kasımdan beri 29'u da aynı şekilde duruyor.Başka browserdan giriyorum önbellek temizliyorum değişiklik yok.
    Az önce bazılarını 17Track ile denedim 1-2 tanesi 18 Kasımda güncellenmiş çıktı ama packpin aynı.

Hatta bir tanesi gelmiş.Hong Kong post çalışıyor valla 8 Malezyanın 8'ide sıfır hareket hedef ülke bile belli değil ..
    2015-11-18 16:21
    İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı
    2015-11-18 16:21
    Turkey, Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen), Send item to customs (Inb)
    2015-11-18 14:22
    Turkey, Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb)
    2015-11-14 13:25
    China (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)

• eagle1903ss kullanıcısına yanıt
    Dün de yazmıştım o site Malezya postasını takip etmiyor en iyisi 17 trackten arada kontrol etmek

• quote:

Orijinalden alıntı: Toma Hawk

tech_ubuy satıcıdan 5 centlik power almıştım halen kargoya vermemiş bu üründen alan varmıydı ?

http://en.jd.com/product/Save-8-10-with-JD555-10000mAh-Portable-Touch-Screen-External-Battery-Charger-Power-Bank-USB-Cable-For-Xiaomi-Redmi-MEIZU-Lenovo-DOOGEE-Phones_789384.html

Bende iki üç tane aldım göndermedi mesaj attım. Test ediyoruz gönderecem dedi ne testiyse bitmek bilmedi

• V-for-vandetta kullanıcısına yanıt
    Oradan da edilmiyor hocam ,Malezyalar için 17Track uygulaması yüklü telefonumda oradan ve pc'den bakıyorum

Az önce kontrol ettim 8 Malezyanın çoğu bu satıcının HUANQIUJINGMAO .Herhalde takip noları kestirdi kargoya gidecek ama yerine bakacak kimse yok çırak gelsin diye bekliyor

Mesaj attım şimdi bakalım ne dönüş yapacak
  • aqhuan kullanıcısına yanıt
    Çok kişi var. Çözümü bulan yok.
  • eagle1903ss kullanıcısına yanıt
    Uygulamasında sorun yok hocam aynı durumda olan kargolarım var bi tek 17 track gösteriyor. Aftership uygulamasını da denedim oda bazılarını geç güncelliyor

• beyler ilk paket kime gelecek acaba? ilk ss i atan kazanır yarış başlamıştır
  • ben de aldım ama daha göndermedi msj attım 8 gün geçti ne zaman yollayacan diye. 8-12 gün içinde stoklara girecek o zaman gönderebilirim beklemek istemiyosan söyle iptal edelim yazalım. Ben de tmm beklerim dedim el mahkum zaten 5 cent verdik.
  • fırsat devam ediyor mu?
  • Toma Hawk kullanıcısına yanıt
    ben de aldım ama daha göndermedi msj attım 8 gün geçti ne zaman yollayacan diye. 8-12 gün içinde stoklara girecek o zaman gönderebilirim beklemek istemiyosan söyle iptal edelim yazmış. Ben de tmm beklerim dedim el mahkum zaten 5 cent verdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syttnc -- 19 Kasım 2015; 12:20:42 >
  • fırsat devam ediyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.