Arkadaşlar aracıma kapı kolonu alıcaktım hatta daha bu sayfada konu , fakat 5'li cd çaları daha alalı 1 hafta olmasına rağmen saçmalamaya başlaması nedeni ile çıkardım.Ve gidip Sony GT414U teyp aldım fakat henüz taktırmadım.Kapılara JBL düşünüyorum önlere 16cm arkalara 13cm olarak component alıcam.Anfi olarak da JBL 755.6 alıcam.Bass olarak bagaj hacmini daha az kaplaması nedeni ile tüp bass düşündüm.Marka olarak jbl var aklımda woofer modeli de gt-4 12 fakat jbl'in bu woofer için ürettiği kabini türkiyede nerde bulabilirim bilmiyorum ??
halla şimdiye kadra hiçbir sitede bu kabini göremedim zaten kabin orji olduğu için oldukça pahalıdır bence sanayide mobilyacıya bu kabinden yaptırmak daha karlı olur
Hmm bir de böyle birşey var ama bu herhalde senin dediğin gibi sanayide yapılmıs , peki sanayide yapılan tüp orjianli kadar randımanlı olur mu ?
arkadaş sence bu iş mobilyacının yapacagı kadar basit bir işlemmi zamanında bende mobilyacı dedim aldım bir mdf(acemelikti oldu bitti) bagajdan yayılan ses ugultudan başka birşey değildi
yani göz kararıyla olabilecek bir iş değil tesisatcılar bir kabin için kaç saat harcıyor heleki tüp bas kabini için daha fazla tecrübe gerek
her yerde göremiyoruz neden adım başı tesisatçı var iki kablo baglamayı ögrenen tesisatcı dükkanı açmış
ama kaçı tüpbas kabini uygulayabiliyor?
quote:
Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer
halla şimdiye kadra hiçbir sitede bu kabini göremedim zaten kabin orji olduğu için oldukça pahalıdır bence sanayide mobilyacıya bu kabinden yaptırmak daha karlı olur
arkadaş sence bu iş mobilyacının yapacagı kadar basit bir işlemmi zamanında bende mobilyacı dedim aldım bir mdf(acemelikti oldu bitti) bagajdan yayılan ses ugultudan başka birşey değildi
yani göz kararıyla olabilecek bir iş değil tesisatcılar bir kabin için kaç saat harcıyor heleki tüp bas kabini için daha fazla tecrübe gerek
her yerde göremiyoruz neden adım başı tesisatçı var iki kablo baglamayı ögrenen tesisatcı dükkanı açmış
ama kaçı tüpbas kabini uygulayabiliyor?
quote:
Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer
ben sana tamami ile katılıyorum biz kendimiz tüp bass yani bazuka imalatıda yapıyoruz ama piyasada okadar çok dandik tüp baslar varki bizim yaptığımız tüp basların satışını bile etkiliyo...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme