Şimdi Ara

JBL T450BT vs. BLUEDIO T6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bende şuan JBL'in T450BT modeli var 32ohm, 32mm sürücülere sahip, 114dB ve 10 saate kadar müzik dinlenebiliyor. Ama bilgisayarda kullanamıyorum hep bağlantı sorunu oluyor.

T6 ise Bluedio'nun son ve yeni çıkan modeli. 16ohm, 57mm sürücülere sahip, frekans aralığı daha geniş, 115dB, 25 saate kadar müzik dinlenebiliyor, USB Type C arayüzüne USB Type C to 3.5mm kablosu takılınca kablolu olarak müzik dinlenebiliyor(Bilgisayarda da kullanabileceğim) ve en önemli özelliği ANC(Active Noice Cancelling) yani Aktif Gürültü Engelleme.

Sizce 16-32 ohm çok önemli bir fark yaratır mı? diğer özelliklere bakıldığında T6 modeli daha üstün duruyor. T450BT kulağın üstünde duran modellerden, T6 ise kulağın çevresini saran modellerden.

Son olarak T450BT'yi satıp T6'ya geçmeye değer mi?

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk1937 -- 27 Temmuz 2018; 14:25:22 >

• gecen hafta 33 dolara inmisti aldim bkliyorum jbl in o kulakligi ile kiyas kabul etmez ust seviye bir kulaklik bu frekans araligi suruculeri pil omru noise cancelling 160 liraya geldi geldi acelen yoksa 11 kasimi bkle ozmn cok buyuk inidirm olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prototype91 kullanıcısına yanıt
    İzniniz ile ağlayabilir miyim?
    16 ohm ile 32 ohm kaliteli müzikte farkeder, anc kullandın mı bilmiyorum bluedio nun (ben kullandım) çöp , anc filan yok gibi düşün , sesi bozmaktan başka bi işe yaramıyor , yani üst seviye degil parasının kulaklığı aslında , f/p iyi olabilir kesinlikle malzeme kalitesi filan tatmin eder ama üst bi ses kalitesi beklemek hata bluedio için , ama jbl ninde o modeli cok üst bi ses deneyimi sunmuyor bence :)

• ReqinLeif R kullanıcısına yanıt
    Merhaba,iPhone 6 ve Spotify (Spotify'ın en yüksek kalitesinde) ile kullanacağım ben. Kablo ile de bilgisayarda kullanacağım. Bluedio'nun hangi modelini kullandığınızı öğrenebilir miyim? Belki eski modellerine göre ANC'yi geliştirmiş olamazlar mı? T450BT'yi de kullanma fırsatınız oldu ise geçmenin deyip değmeyeceği hakkında tavsiye verebilir misiniz?

Bu arada T450BT'mi sattım cumartesi günü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk1937 -- 29 Temmuz 2018; 5:7:51 >
  • berk1937 kullanıcısına yanıt
    Bluedio nun f2 modeli var bende , diger modeli kullanmadım ama t4s t5 filan aynı oldugana dair yorum okudum , anc çalışmıyor gibi düşün bence :)., ama aldıgım model hakkınds konuşayım bana 180 tl ye geldi , malzeme kalitesi iyi o parayı eder seste ortalama , ama öyle üdt seviye kulaklık havası yok , yani ne biliyüm bi sennheiser kalitesi beklersen hiç bulaşma derim :)

• ReqinLeif R kullanıcısına yanıt
    Ben T6 modelini almayı düşünüyorum, alırsam sizin için inceleme yapacağım kendi çapımda söz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JBL CS762 mi? Jbl Cs-760C mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Jamo E35 Sub mı?JBL Aktif Subbas?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    İyi olur hocam :)

Kulaklık geldi bu fiyata böyle bir kulaklık bulman imkansız cok bilmişleri dinleme sen mazeme kalitesi sesler baslar mükemmel

• Hocam yazmanıza çok sevindim. Kaç gün sürdü gelmesi? En çok merak ettiğim aktif gürültü engelleme özelliği. Bazıları açınça hiçbir işe yaramıyor diyor. Bazıları ise açıldığı taktirde ses kalitesini bozuyor bas sesleri azaltıyor diyor, bu hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum.

Son olarak, kulaklık 50 dolardı, şuan 70 dolar olmuş. Sizce 50 doların altına ne zaman düşer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk1937

Hocam yazmanıza çok sevindim. Kaç gün sürdü gelmesi? En çok merak ettiğim aktif gürültü engelleme özelliği. Bazıları açınça hiçbir işe yaramıyor diyor. Bazıları ise açıldığı taktirde ses kalitesini bozuyor bas sesleri azaltıyor diyor, bu hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum.

Son olarak, kulaklık 50 dolardı, şuan 70 dolar olmuş. Sizce 50 doların altına ne zaman düşer?
    2 haftada elime ulaştı anc konusunda cok detaylı inceleyemedim kısa bir denemem oldu su an yanlız söyle bir durum var kulaklık kulağı tamamen içeri alıyor ve ses yüksekliği çok fazla ben daha önce kablosuz bir kulaklıkta bu kadar yüksek ses seviyesi duymadım hiç 115 db diyor sitesinde komşu gelip zile basmıs hiç birşey duymadım anc acık değildi şunuda belirteyim biraz daha bass ağırlıklı gibi geldi kulaklık bana kulaklık gerçekten parasının hakkını sonuna kadar veriyor acelen yoksa 11 kasımı bekle derim o zamana fiyat düşerde dolar ne olur bilmiyorum acelem var 70 dolar edermi dersen bence kesinlikle eder 350 liraya bundan daha iyi alabileceğin bir kulaklık yok anc denediğim zaman buraya onuda eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prototype91 -- 2 Ağustos 2018; 1:53:8 >

Keşke 50 dolar iken alsaydım . Dolar da 5TL'yi gördü Aliepress'ten birşey alamaz olduk.
    kardes biraz fazla bkledin malesef 250 lirayken alsaydın ne kaybedecektin su bahsettiğin özellikleri bu fiyata sunan başka bir kulaklık yok zaten gerci sende haklısın yırtık dondan çıkar gibi birisi çıkıp kafanı karıştırıyor bir alternatifte sunamıyor sana o kulaklığı sattığın an yapıştıracaktın bir tane neyse saglık olsun illaki indirim olacaktır.
    Hayırlısı olsun artık, fiyatının düşmesini bekleyeceğim. Şuan siyahı yok zaten, ben siyah istiyorum.
  • Gearbest'te şuan 250 lira kulaklık. 6-10 iş günü teslim süresi diyor. Gearbest'ten hiç alışveriş yapmadım ama Aliexpress'e göre daha güvenli diyorlar, açıkçası ucuz diye almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk1937 -- 5 Ağustos 2018; 13:55:30 >
    Bence hemen al gearbest gayet güvenilir hiç şüphen olmasın kargoda öncelikli kargo türkiyeyi sec 10 güne gelir en geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prototype91 -- 5 Ağustos 2018; 20:47:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.