Şimdi Ara

JBL den Wireless Subwoofer !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wireless teknolojisi güçlü markalarıda etkisi altına almaya başladı. JBL wireless Subwoofer yaptı. ES250PW ve ES150PW adında 2 modelden oluşuyor.

ES250PW 400W 729$ (12" Woofer)

ES150PW 300W 600$ (10" Woofer)

• aaaa bu benim eski e 250 nin aynısı .
  • eskisini bilmiyorum fakat yenisi bu
  • tıpatıp aynısı evet .nasıl acaba sesi
  • kötü olduğunu sanmam.sonuçta JBL
  • piyasada birsürü ses ve görüntü aktarıcı var onlar rahatlıkla actif lere eklenir vireless olur.
    bir espirisi yok bence
    quote:

Orjinalden alıntı: universteli

Wireless teknolojisi güçlü markalarıda etkisi altına almaya başladı. JBL wireless Subwoofer yaptı. ES250PW ve ES150PW adında 2 modelden oluşuyor.

ES250PW 400W 729$ (12" Woofer)

ES150PW 300W 600$ (10" Woofer)

• Wireless teknolojisine ustadlar pek sicak bakmiyorlar.Sinyal kaybi frekans karisimi vs nedenlerden dolayi.Ama dinleyip test etmek lazim.Seste ve aktarimda problem yoksa super olur.Mesela ben Sub icin 10 metrelik kablo kullaniyorum ve bu yuzden konumunu pek degistiremiyorum.Ama boyle bir sub olsa istedigin yere koy dursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha Rn-500 Stereo Network Amfi
    10 yıl önce açıldı
    logitech z906 ve stereo amfi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sinyal kaybı için üst düzey bir ürün zaten test edilmiştir. Sadece orta ve alt sınıf wireless ürünlere dikkat etmek gerekir.
  • Kablo kadar kalite alınamaz kanaatindeyim..Tamam kulakla duyulacak kadar değil fakat yine de bir kalite kaybı olacaktır..
  • Ses sistemleri hobisi bence biraz zevkten de öte, ince zevke girer.Yani gül diken olayında olduğu gibi, madem bu yola baş koyuyorsun, koca koca cihazları eve sokuyorsun o kadar da kalbo olsun yani.İstediği kadar üst sınıf olsun ki bence bu modeller üst sınıf değildir, Wireless bağlantıda mutlaka kalite kaybı olacaktır.Zaten ideal olan sub konumunda sub anfinin yakınlarına konulur.Yani 10 m kablo kullanma ihtiyacı varsa odanın tasarımı bir gözden geçirilmelidir.Yok ben kablosuz olsun istiyorum diyenler varsa da sözüm yok.Ama ben 1/1000 lik bir kalite farkı varsa bile hatta daha da ucuz olsa Wireless hiç bir bileşeni ses sistemime sokmam. (Kumanda hariç :) )
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Ses sistemleri hobisi bence biraz zevkten de öte, ince zevke girer.Yani gül diken olayında olduğu gibi, madem bu yola baş koyuyorsun, koca koca cihazları eve sokuyorsun o kadar da kalbo olsun yani.İstediği kadar üst sınıf olsun ki bence bu modeller üst sınıf değildir, Wireless bağlantıda mutlaka kalite kaybı olacaktır.Zaten ideal olan sub konumunda sub anfinin yakınlarına konulur.Yani 10 m kablo kullanma ihtiyacı varsa odanın tasarımı bir gözden geçirilmelidir.Yok ben kablosuz olsun istiyorum diyenler varsa da sözüm yok.Ama ben 1/1000 lik bir kalite farkı varsa bile hatta daha da ucuz olsa Wireless hiç bir bileşeni ses sistemime sokmam. (Kumanda hariç :) )

subun ıdeal yeri oldugunu dusunmuyorum. teorikte boyle bır sey soylenebılır ama pratıkte subun bellı bır yerı olmadıgını kendı tecrubelerımle soyleyebılırım. subun ve odanın yapısı buna musade etmıyor. zaten sub oda ıcersınde yerını buldugunda nerede calıstıgını anlamak cok zor. ama teorıkte tabıkı bır yer belırlemek gerekır. kagıt uzerınde duzgun bır odada gereklı yerlesımler ve hesaplamalar yapıldıgında sub sol on kolonun dısına veya rea hopların arkasına ortaya yerlesır dıyebılırız. ancak bunu kaç kişi yapabılıyor.

• iyide hadi sesi kablosuz iletiyoruz ama o hoparlörün çalışması için gerekli elektrik olması lazım, yani o hoparlörü fişe takmak lazım o zamanda kablosuz olmanın bi esprisi kalmıyor
  • Wireless ile Wire Connection arasında dağlar kadar fark vardır.Kullandığınız kablo ne kadar kaliteli olursa sistemden de o kadar kaliteli ve stabil ses alırsınız.O yüzden ben Hi-fi ve Hi-end sistemlerinde wireless a kesinlikle karşıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kseckin -- 8 Eylül 2008; 8:26:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.