Şimdi Ara

jbl creature II için ses kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar jbl creature II aldım yeni. msi kt6 nın onboardında ve creative sound blaster 5.1 ses kartında düzgün calısmıyor.laptop a bagladım cok düzgün calsııyor. normal benim pc ye taktıgımda dokunmatik ses ayarları tutukluk yapıyor bazen calısıyor bazen calısmıyor.hangi ses kartını önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreDD1903 -- 2 Temmuz 2007; 23:17:46 >

• Sorunun ses kartından olduğunu sanmıyorum.
  • creative derim sorun yaşamazsın. orta sınıf bişeler sana yeterli olacaktır...
  • abi bende diyorum ses kartı olamaz diye ama 2 tane jbl aldım 2sinibir denedim aynı sey oldu. laptop a taktık problem yok. neden olabilir ki baska.bilen varsa yardım etsin arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreDD1903 -- 30 Haziran 2007; 21:45:54 >
  • Healde donanımsal bir şey. Bende creative xmod var (usbden bağlanıyor). Üzerindeki butona tıklayınca "mute" işlevi çalışmıyor. Ama başka pcde çalışıyor. Tam olarak ben de bilmiyorum sorunun kaynağını...
  • arkadaslar olayı çözdük size de anlatayım. ayaklarım halıya basınca degiştiriyor sesi ama yere tahtaya basınca cızırtı yapıyor.elektrik iletmiyor yani. tuslar dokunmatik değil aslında devre tamamlanıyor. cok acaip birsey yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreDD1903

arkadaslar olayı çözdük size de anlatayım. ayaklarım halıya basınca degiştiriyor sesi ama yere tahtaya basınca cızırtı yapıyor.elektrik iletmiyor yani. tuslar dokunmatik değil aslında devre tamamlanıyor. cok acaip birsey yaaa

Benim masa lambası gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreDD1903

arkadaslar olayı çözdük size de anlatayım. ayaklarım halıya basınca degiştiriyor sesi ama yere tahtaya basınca cızırtı yapıyor.elektrik iletmiyor yani. tuslar dokunmatik değil aslında devre tamamlanıyor. cok acaip birsey yaaa

güzel bir gözlem hocam tebrik ederim !!
  • cok zor birsey aslında teknik servisi aradım sacmaladılar paso.bunu düşünmek büyük dertten kurtardı.servise gitse gelse haftalar alacak ve çözüm olmayacaktı. herkesin basına gelebilir aklınızda bulunsun.
  • arkadaslar jbl creature II için seskartı önerebilirmisiniz yoksa onboardlar yeterli olurmu?yani ses kartı alırsam performansı olumlu etkilermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreDD1903 -- 3 Temmuz 2007; 10:28:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.