Şimdi Ara

Jbl clip 2 169 tl carrefoursa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.419
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    JBL Clip 2 Bluetooth Hoparlör Kırmızı #30201584 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/tr/jbl-clip-2-bluetooth-hoparlor-kirmizi-p-30201584

Bi bakın stok vardır belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İndirimle 130-140 civarına almıştım güzel ürün memnunum.
  • Fiyat uygun gibi ama kupon ve cepteteble gittigidiyordan daha ucuza bulunur mu bakmak lazim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cok guzel fiyat

• Çöp. Her ucuz şeyi almaya kalkmayın.

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Yav he he.

• ullumanitu U kullanıcısına yanıt
    Hayatında eline kaç tane bh aldın birader? Bu işlerden anlayan insan bu çöpe para vermez. Yav he he diyen biri anca alır bu çöpleri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Yav he he.

• Çöp kişiye gore degisir.

Ne alalım hocam 200-250tl ye kadar?
  • birinin çöpü başkasının hazinesidir
  • krocker09 kullanıcısına yanıt
    Yurtdışından alınabiliyorsa Mifa A10 [Aliexpress], Kinps, Tribit. [Amazon.com] (Şu anki kurda belki 300'ü de bulabilir.)

Yurtiçi için ise o fiyata bir şey diyemem.. 120 liraya 1 sene önce Jbl Go almıştım, memnunum.

• Bu ürünü kullanmadım ama jbl go var bir adet aşırı memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Tribit XSound Go'nun incelemelerine baktığımda oldukça başarılı görünüyor rakiplerine karşı. Fiyatı şu an amazon.com'da 32 dolar+kargo+gümrük ama belki black friday'de indirim olabilir, daha önce 28 dolar'a düştüğü olmuş çünkü.
    Rakipleri: Mifa A10, Anker Soundcore 2, Oontz Angle 3, Xiaomi Mi Bluetooth Speaker, UE Roll 2
    Ses anlamında en yakın rakibi Anker Soundcore 2 gibi duruyor, ve bu ürün aliexpress'ten alınabiliyor olması dolayısıyla daha erişilebilir durumda.
  • HuS.TeR kullanıcısına yanıt
    O model yeni çıktı. Eski modeli de çok güzeldi.

Aliexpress'ten alınacaksa o seçenekler arasından Mifa A10 alınsın. Şubat'tan beri kullanıyorum. Tribit'e rakip olamaz ama en iyisi o. Anker ses konusunda zayıf bir marka. Oontz'u ben de merak ediyorum. Diğerlerini bilemem ama UE Wonderboom'u herkes gömüyordu. Roll de muhtemelen farksızdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

O model yeni çıktı. Eski modeli de çok güzeldi.

Aliexpress'ten alınacaksa o seçenekler arasından Mifa A10 alınsın. Şubat'tan beri kullanıyorum. Tribit'e rakip olamaz ama en iyisi o. Anker ses konusunda zayıf bir marka. Oontz'u ben de merak ediyorum. Diğerlerini bilemem ama UE Wonderboom'u herkes gömüyordu. Roll de muhtemelen farksızdır.
    Mifa A10 AliExpress'de 20 dolar'a alınabiliyor. Tribit XSound Go'ya ve Anker Soundcore 2'ye göre oldukça uygun.
    Karşılaştırmaları şurada var. Eğer hoparlörlerin mikrofona göre konumlandırmaları farklı değilse, alabilecek kişilerin 15 dolar daha verip SoundCore 2'yi almalarını tavsiye edebilirim.
    Oontz için özellikle amazon.com'da bir hype oluşmuş fakat malesef farklı kaynaklarda durum pek iç açıcı değil.
    Roll modeli zaten yapısı gereği diğer rakiplere ses anlamında pek kafa tutamıyor.
    Bluedio marka hoparlörlerin karşılaştırmalarına bakmaya çalıştım ama nafile, bir sürü model ismi var ve neyin ne olduğu belli değil, doğru düzgün inceleme yapan da yok zaten.

Bakalım Anker SoundCore 2'nin fiyat cazibesi(Türkiye için) onu Tribit XSound Go'ya tercih etmeme yeterli olacak mı.
    Bu arada bu ikisinin arasında su geçirmezlik olarak da fark var, Anker IPX5 Suya karşı Direnç'e sahipken Tribit IPX7 Suya karşı Koruma'ya sahip.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.