Şimdi Ara

Jb Yaptık Sonra Ne Olucak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilk jailbreak imi yaptım araştırdım biraz repo filan eklemeye çalıştım 10 denemeden 1 i oldu dierleri hata verdi bunu nasıl düzeltebiliriz ve oyun ve uygulamaları bu repolar üzerinden mi indircez yoksa başka bişey indirmemize gerek varmı yani sadece bu repoları eklicez sonra bitio mu ?

• bu aralar serverlardaki yoğunluktan dolayı hata vermesi gayet normal. eğer crackli uygulamaları indirecekseniz, önce uygun repodan uygun programı bulmanız gerekiyor. şahsen jailbreaki cihazın kullanımını kolaylaştırmak adına yaptığımdan, crackli uygulamaları hangi programdan indirirsiniz bilemiyorum. bi aralar installous vardı o da kapandı.
  • korsan uygulama sormayın yasak
  • hepinize teşekkür ederim
  • Ya herseyi anladim da jb ile ucretli app lari ucretsiz yukleyebilirsiniz diyolardi nasi yapcaz onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplayin lutfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    Gene Ne Oldu İnternete?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer41

Ya herseyi anladim da jb ile ucretli app lari ucretsiz yukleyebilirsiniz diyolardi nasi yapcaz onu

Yasak arkadasım anlamıyor musun [size=7]YASAK!!

• korsan uygulama önermek ve paylaşmak yasak bu konuyu googlede arattırarak bulabilirsiniz..appstore benzeri 25pp yi yükleyin cydia dan..ordan yükleyebilirsiniz
  • quote:

Cevaplayin lutfen

üstad bu konuda bilgi için neredeyse 2006 2007 tarihli başlıklarda bile var bunun için biraz araştır,
    jb yaptıktan sonra çok güzel tweak lar yükleyebilirsin telefonu özelleştirebilirsin tweak konularına bak biraz da.
    kısa sürede herşeyi kaparsın neyin ne oldugunu anlarsın.
  • korsan uygulama önermek ve paylaşmak yasak bu konuyu googlede arattırarak bulabilirsiniz..appstore benzeri 25pp yi yükleyin cydia dan..ordan yükleye
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

quote:

Cevaplayin lutfen

üstad bu konuda bilgi için neredeyse 2006 2007 tarihli başlıklarda bile var bunun için biraz araştır,
    jb yaptıktan sonra çok güzel tweak lar yükleyebilirsin telefonu özelleştirebilirsin tweak konularına bak biraz da.
    kısa sürede herşeyi kaparsın neyin ne oldugunu anlarsın.

Baya tweak yukledim zaten :) ama bilmiodum yasak oldugunu oyunlarin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.