Bildirim
Jb Yaptık Sonra Ne Olucak ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bu aralar serverlardaki yoğunluktan dolayı hata vermesi gayet normal. eğer crackli uygulamaları indirecekseniz, önce uygun repodan uygun programı bulmanız gerekiyor. şahsen jailbreaki cihazın kullanımını kolaylaştırmak adına yaptığımdan, crackli uygulamaları hangi programdan indirirsiniz bilemiyorum. bi aralar installous vardı o da kapandı. -
korsan uygulama sormayın yasak -
-
hepinize teşekkür ederim -
Ya herseyi anladim da jb ile ucretli app lari ucretsiz yukleyebilirsiniz diyolardi nasi yapcaz onu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevaplayin lutfen
quote:
Orijinalden alıntı: slayer41
Ya herseyi anladim da jb ile ucretli app lari ucretsiz yukleyebilirsiniz diyolardi nasi yapcaz onu
Yasak arkadasım anlamıyor musun [size=7]YASAK!!
korsan uygulama önermek ve paylaşmak yasak bu konuyu googlede arattırarak bulabilirsiniz..appstore benzeri 25pp yi yükleyin cydia dan..ordan yükleyebilirsiniz -
quote:
Cevaplayin lutfen
üstad bu konuda bilgi için neredeyse 2006 2007 tarihli başlıklarda bile var bunun için biraz araştır,
jb yaptıktan sonra çok güzel tweak lar yükleyebilirsin telefonu özelleştirebilirsin tweak konularına bak biraz da.
kısa sürede herşeyi kaparsın neyin ne oldugunu anlarsın. -
korsan uygulama önermek ve paylaşmak yasak bu konuyu googlede arattırarak bulabilirsiniz..appstore benzeri 25pp yi yükleyin cydia dan..ordan yükleye -
quote:
Orijinalden alıntı: VirtualWorld
quote:
Cevaplayin lutfen
üstad bu konuda bilgi için neredeyse 2006 2007 tarihli başlıklarda bile var bunun için biraz araştır,
jb yaptıktan sonra çok güzel tweak lar yükleyebilirsin telefonu özelleştirebilirsin tweak konularına bak biraz da.
kısa sürede herşeyi kaparsın neyin ne oldugunu anlarsın.
Baya tweak yukledim zaten :) ama bilmiodum yasak oldugunu oyunlarin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X