Bildirim
JB'siz İphone kullananlar grubu :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
whatsapp
ibbtrafik
sinemakurdu
mekanist
yemeksepeti
shazam free
batak online
okey online
acaip bunaldım telefondan kuru kuru hiç gitmiyo, gelsin cydia artık
nerde benim sbsettings 'im, quicklock'um, dnsfix'im, ifile'ım vs. -
offfff... bi telefonumu satabilsem alıcam şu iPhone'dan bende yazacaaaaammmm.... -
ben jb yapmayı asla düşünmüyorum. gerekli uygulamaları ücretli almaktan yanayım jb nin telefonu yavaşlattığını, yazılımsal olarak hatalara sebep olduğunu gördüm tamam restore ederek ilk gün ki gibi yapılabilir ama zaten 2 -3 dolarlık uygulamalar için orjinalliğini kaybetmesini istemiyorum peşin peşin söyliyim şimdi orjinalliği duruyor ne alakası var telefon bozulmuyor restore denen bişi var vs diyecek olan arkadaşlar olcaktır bu benim kendi görüşüm tabiki resstore ile en başa dönülebilir ama 3 5 uygulama için böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: yazux
ben jb yapmayı asla düşünmüyorum. gerekli uygulamaları ücretli almaktan yanayım jb nin telefonu yavaşlattığını, yazılımsal olarak hatalara sebep olduğunu gördüm tamam restore ederek ilk gün ki gibi yapılabilir ama zaten 2 -3 dolarlık uygulamalar için orjinalliğini kaybetmesini istemiyorum peşin peşin söyliyim şimdi orjinalliği duruyor ne alakası var telefon bozulmuyor restore denen bişi var vs diyecek olan arkadaşlar olcaktır bu benim kendi görüşüm tabiki resstore ile en başa dönülebilir ama 3 5 uygulama için böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum.
100$ olan uygulama bile var dostum ve unutmaki 16 gb hafızanın 10 gb'ını oyunla doldurduğum günler oldu
İlk jb yaptığımda açgözlülük yapıp 12 sayfa oyun vs. fullemiştim hepsinide denedim sonra sıkıldım restore :)
-
olmaz balkonsuz bir iphone nası olucak...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X