Şimdi Ara

JB'siz İphone kullananlar grubu :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haydi bizde bu grubu kuralım 4.1 için jb çıktığında eminim hepimiz vazgeçeceğiz ama telefonu birazcık sevmek için neler kullanalım yazalım buraya
    Ebuddy
    Facebook
    Windows Live Messenger
    bunlar idare edermi telefonu sevmek için ?

• whatsapp
    ibbtrafik
    sinemakurdu
    mekanist
    yemeksepeti
    shazam free
    batak online
    okey online

acaip bunaldım telefondan kuru kuru hiç gitmiyo, gelsin cydia artık
    nerde benim sbsettings 'im, quicklock'um, dnsfix'im, ifile'ım vs.
  • offfff... bi telefonumu satabilsem alıcam şu iPhone'dan bende yazacaaaaammmm....
  • ben jb yapmayı asla düşünmüyorum. gerekli uygulamaları ücretli almaktan yanayım jb nin telefonu yavaşlattığını, yazılımsal olarak hatalara sebep olduğunu gördüm tamam restore ederek ilk gün ki gibi yapılabilir ama zaten 2 -3 dolarlık uygulamalar için orjinalliğini kaybetmesini istemiyorum peşin peşin söyliyim şimdi orjinalliği duruyor ne alakası var telefon bozulmuyor restore denen bişi var vs diyecek olan arkadaşlar olcaktır bu benim kendi görüşüm tabiki resstore ile en başa dönülebilir ama 3 5 uygulama için böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazux

ben jb yapmayı asla düşünmüyorum. gerekli uygulamaları ücretli almaktan yanayım jb nin telefonu yavaşlattığını, yazılımsal olarak hatalara sebep olduğunu gördüm tamam restore ederek ilk gün ki gibi yapılabilir ama zaten 2 -3 dolarlık uygulamalar için orjinalliğini kaybetmesini istemiyorum peşin peşin söyliyim şimdi orjinalliği duruyor ne alakası var telefon bozulmuyor restore denen bişi var vs diyecek olan arkadaşlar olcaktır bu benim kendi görüşüm tabiki resstore ile en başa dönülebilir ama 3 5 uygulama için böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum.

100$ olan uygulama bile var dostum ve unutmaki 16 gb hafızanın 10 gb'ını oyunla doldurduğum günler oldu

İlk jb yaptığımda açgözlülük yapıp 12 sayfa oyun vs. fullemiştim hepsinide denedim sonra sıkıldım restore :)

• olmaz balkonsuz bir iphone nası olucak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.