Şimdi Ara

Jay Turser Marka Gitar Kullanan Var Mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
4.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimdeki cort x6 yı satıp Jay Turser JT-220D modelini alacağım. Aranızda daha önce hiç kullanan var mı? Yada yorum yapmak isteyen? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: airclimber

Elimdeki cort x6 yı satıp Jay Turser JT-220D modelini alacağım. Aranızda daha önce hiç kullanan var mı? Yada yorum yapmak isteyen? Şimdiden teşekkürler.

Üç aşağı beş yukarı denk gibi cort a ama yine de biraz mantıksız.anlıyorum hsh manyetikten sss manyetiğe geçmek istiyorsunuz ama cort un stratlarına baksanız daha iyi derim ben jay turserlar pek iyi değil.yakınlar ama cort bir gömlek üstün

• quote:

Orijinalden alıntı: recko

quote:

Elimdeki cort x6 yı satıp Jay Turser JT-220D modelini alacağım. Aranızda daha önce hiç kullanan var mı? Yada yorum yapmak isteyen? Şimdiden teşekkürler.

Üç aşağı beş yukarı denk gibi cort a ama yine de biraz mantıksız.anlıyorum hsh manyetikten sss manyetiğe geçmek istiyorsunuz ama cort un stratlarına baksanız daha iyi derim ben jay turserlar pek iyi değil.yakınlar ama cort bir gömlek üstün

Birazda les paul kasa haytanlığı var. ve floyd rıse sistemi bana göre değik ben elimdeki aleti açar karıştırır öğrenirim floyd rose de hemen aorun oluyor.

• Jay Turser JT-220 aldım 2 gün önce.klavyesi çok rahat.clean tonları güzel. tavsiye ederim
    cort kullanmadım ama genelde klavyesinin rahatsızlığından bahsediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nstalker2

Jay Turser JT-220 aldım 2 gün önce.klavyesi çok rahat.clean tonları güzel. tavsiye ederim
    cort kullanmadım ama genelde klavyesinin rahatsızlığından bahsediyorlar.

Bana pek rahatsız gelmedi aslında gerçi baika elektro gitar çalmadım. Şimdiden heyecanlandım. Müsaitseiz bir fotoğraf çeker misiniz? Nereden ve kaça aldınız?

• dostum açıkçası ben de yeni başlıyorum ibanez grg170 ve jt220den den başka gitar almadım. arkadaşta cort vardı deniyim derken elimi kestim ayrıca çok uzun zamandır elektroyla uğraşan arkadaşlar genel olarak corttan uzak dur dediler. grg170 2.el bulamayınca ben de bunu aldım.karaköyde yüksekkaldırımda bir mağazadan (adını unuttum ) 400 civarında bir fiyata aldım
     Jay Turser Marka Gitar Kullanan Var Mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boshmann Nasıl Bir Marka Acaba???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende jt-50 sg kasa var. Kesinlikle harika bir marka bence düşük fiyatta ki en uygun marka. Cort la karşılaştırılması saçma ayrıca Washburn un alt markası diye biliyorum Jay Turser'i aynı Gibson Epiphone gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amagina

Bende jt-50 sg kasa var. Kesinlikle harika bir marka bence düşük fiyatta ki en uygun marka. Cort la karşılaştırılması saçma ayrıca Washburn un alt markası diye biliyorum Jay Turser'i aynı Gibson Epiphone gibi

Saçma derken sizce hangisi açık ara önde?
    @Nstalker2 hayırlı olsun hocam ben çok beğendim.

• quote:

quote:

Bende jt-50 sg kasa var. Kesinlikle harika bir marka bence düşük fiyatta ki en uygun marka. Cort la karşılaştırılması saçma ayrıca Washburn un alt markası diye biliyorum Jay Turser'i aynı Gibson Epiphone gibi

Ya şöyle diyim Jay Turser sadece başlangıç gitarı yapar Cort un her tarz gitarı vardır. Eğer başlangıç gitarlarıyla karşılaştırırsak Jay Turser'in yanına yaklaşamaz Cort. Kimse bana o markayı da savunmasın. Aynı Ibanez gibi başlangıca önem vermeyen öylesine gitar yapıp satan bir marka. Adamlar marka yapmış sadece. 2 bin tl lik gitarları da var ama onlar da iyi değil ben anlamıyorum bu millet nasıl alıyor Cort'u. Ibanez'in başlangıçları iyi değil ama üst modelleri olağanüstü onu anlayışla karşılarım ama Cort'u anlayamıyorum. Her neyse söylediğim gibi JT bin basar Cort un başlangıç modellerine. Emin ol pişman olmazsın.

• quote:

quote:

quote:

Ya şöyle diyim Jay Turser sadece başlangıç gitarı yapar Cort un her tarz gitarı vardır. Eğer başlangıç gitarlarıyla karşılaştırırsak Jay Turser'in yanına yaklaşamaz Cort. Kimse bana o markayı da savunmasın. Aynı Ibanez gibi başlangıca önem vermeyen öylesine gitar yapıp satan bir marka. Adamlar marka yapmış sadece. 2 bin tl lik gitarları da var ama onlar da iyi değil ben anlamıyorum bu millet nasıl alıyor Cort'u. Ibanez'in başlangıçları iyi değil ama üst modelleri olağanüstü onu anlayışla karşılarım ama Cort'u anlayamıyorum. Her neyse söylediğim gibi JT bin basar Cort un başlangıç modellerine. Emin ol pişman olmazsın.

Teşekkür ederim oeki yukarıda verdiğim link lerin farkı ne? Hangisi metallica tarzında çalmak için daha uygundur? Teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim oeki yukarıda verdiğim link lerin farkı ne? Hangisi metallica tarzında çalmak için daha uygundur? Teşekkür ederim.

Manyetik farklılığı yok sadece görüntü farklılığı ve ağaç kalitesi farkı var. 220D nin işçiliği daha güzel

• airclimber A kullanıcısına yanıt
    sağol dostum bu arada pazarlık etmeden alma.ben şahsen çok sağlam indirim aldım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Manyetik farklılığı yok sadece görüntü farklılığı ve ağaç kalitesi farkı var. 220D nin işçiliği daha güzel

Tekrar teşekkür ederim.
    @Nstalker2 muhtemelen internet üzerinden alırım. Ama tavsiyen için sağol.

http://www.modamuzik.com/Greg-Bennet-AV-3-VS-Elektro-Gitar_15789.html#0 Bende kullanıyorum Samick araştırabilirsin. Kadıköy'de deneyebilirsin hatta. Kesinlikle muazzam ve ne Cort ve Jay Turser bakmazsın hiç birine emin ol. AV3 ve üstüne bakmanı öneririm. Gitarla ilgili her hangi bi' bilgi istersen pm atabilirsin de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OoKanki

http://www.modamuzik.com/Greg-Bennet-AV-3-VS-Elektro-Gitar_15789.html#0 Bende kullanıyorum Samick araştırabilirsin. Kadıköy'de deneyebilirsin hatta. Kesinlikle muazzam ve ne Cort ve Jay Turser bakmazsın hiç birine emin ol. AV3 ve üstüne bakmanı öneririm. Gitarla ilgili her hangi bi' bilgi istersen pm atabilirsin de.

Videoyu izlemeden önce fiyat gözüme fazla geldi hadi dedim videoyu izkeyelim o nasıl bir tondur atkadaş resmen kafam allak bullak oldu 200 tl az verirsem jay turser aşırım fazla verirsem AV3 OF kararsız kaldım :(

Şöyle söyliyim ben almanyada Placeboyla aynı festivalde çalma fırsatı buldum ve bu gitarla çaldım festivalde. Sadece manyetik değiştirmiştim. Onunda sebebi kendi manyetiklerinin tonu gerçekten iyi ama büyük konserlerde inleme yapabilecek manyetiklerdi o yüzden değiştirdim heralde rock n coke gibi bi konsere çıkmicaksın diye düşünüyorum Gitarda full maun masif ağaç ayrıca burguları grover kullanılan ekipman kore ve samick'i araştırırsan eski kore gibsonları şu an bazı ltd, ibanez, epiphone gibi markalara üretim yapıyo. Ben böyle bi nimeti buldum kullanıyorum ve paylaşmak istedim Bence sabret samick al
  • quote:

Orijinalden alıntı: OoKanki

Şöyle söyliyim ben almanyada Placeboyla aynı festivalde çalma fırsatı buldum ve bu gitarla çaldım festivalde. Sadece manyetik değiştirmiştim. Onunda sebebi kendi manyetiklerinin tonu gerçekten iyi ama büyük konserlerde inleme yapabilecek manyetiklerdi o yüzden değiştirdim heralde rock n coke gibi bi konsere çıkmicaksın diye düşünüyorum Gitarda full maun masif ağaç ayrıca burguları grover kullanılan ekipman kore ve samick'i araştırırsan eski kore gibsonları şu an bazı ltd, ibanez, epiphone gibi markalara üretim yapıyo. Ben böyle bi nimeti buldum kullanıyorum ve paylaşmak istedim Bence sabret samick al

Yok canım nerde bizde festivalde çalma. Dinlesikçe aşık oluyorum. Gitar hem drive de iyiyken nasıl blues te de etkili olabilir. Ve manyetik te sadece 1 kanal üzerinde ikiside. Gitarla evlenebilirim. Nikah şahidimiz olur musun?

Bu kadar ileri gidiceğinizi düşünmemiştim

• Hazır bilgili birini bulmuşken sorayım. Elimdeki cort x-6 modelini çıkarıcam. Yakınımda müzik market var. (küçük yer de kaşıyorum o yüzden ünlü bir marka değil) ortalama ne kadar verirler?
    Ve artan para ile drive ve wah pedalı alacaktım. Sizce ilk önce hangisi?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.