Şimdi Ara

Jax Rehberi (Off tank solotop) Resimler Eklendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tek diyecegim su jax gorse ağlardi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "...Invite yerseniz"den sonrasını okumadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi hydrayi gordum biraktim okumayi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk Q fullemekten sonrasını okumadım.
  • Kb. ama harbiden berbat. W fullemeyen Jax olmaz. 1 levelde en iyi skill E skillidir bunuda trade e girip kullanmamak salaklık olur. Bu kadar can itemini ne yapacaksın çıksana Randuin i. Counterlar bölümü de yetersiz.
  • Hydra tercij etmem ben ama emege saygi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geliştirilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekremcet

    "...Invite yerseniz"den sonrasını okumadım

    Bunu unutturmayında adama invite yemek
  • Counterlar
    Başlangıç itemleri Jaxta çok değişkendir. Lolcounter'dan bakarak yazmışsın counterları belli.
    Wukong, Pantheon ve Renekton gibi çabuk girip bir anlık damage atıp çıkan şampiyonlara karşı zırh 5 pot öneririm.
    Garen, Mundo veya Shyvana gibi damage atabilen ancak farma bırakacak şampiyonlara karşı doranın kılıcı ve 1 pot.
    Vlad, Rumble veya Ryze gibi şampiyonlara karşı merkürün büyü direnci veren kısmı (Adını unuttum :() ve 2 pot.

    Püf Noktalar:

    Jax farm odaklı bir herodur. Yani oyundan çok düşmediğiniz sürece minyon kesip oyun sonunda geri dönebilirsiniz. Düşseniz de minyon kesmeye ve kule almaya devam edin.

    Early game'de gidip de adama ''Ben counterladım alırım bunu'' diyip girmeye çalışmayın çoğu şampiyonun counterı olarak bilinmesinin sebebi tamamen e'si ve base statlarının yüksek oluşu ancak e'yi akıllıca kullanamazsan yüksek statlar bile kurtaramaz.

    Unutulmaması gereken bir şeyde Jax, Darius counter'ı değildir.

    Jaxa Warmog önermişsin bende öneriyorum nedeni sadece hp veren bir item olsa bile jaxın ultisi zaten tanklaştırıyor. Birde GA alınca iyice ölümsüz oluyor işin can kısmını da Warmog karşılıyor.

    Ve son olarak: Full AD takıma karşı AD Jax full AP takıma karşı AP Jax mutlaka deneyin.


    İlk W fullenir. Nedeni basit. Bekleme süresi.

    R ve E yi aynı anda atmayın.

    Minyonlardan damage yeseniz de e skilli fazladan vuruş etkisi gösterir. Bunu 2-3 lwllerde kullanın.

    Jax ultisinden gelen statlar sayesinde zaten tank bir herodur. Tank kasmaya gerek yok. Savunma itemi çok çabuk eriyorsanız tercih edebilirsiniz ancak çok abartı derecede savunma sadece hasarınızı azaltacaktır ve sizi işeyaramaz hale getirecektir. Ultiniz zaten AD ve AP den ek büyü direnci ve zırh veriyor.

    Karşılaşmalara gelecek olursak:

    Wukong
    Bu maymun sizi de maymun edebilir. Çok üstüne gitmeyin damage vurup çıkacaktır. Ama itemler tamamlanmaya başladığında full ad giderse takımı açısından bir işe yaramayacağından tank gidecektir. Tradelerde üstün olduğunuz an gelecek (Genellikle üçlüden sonra) sonra 1-2 totem atıp vurun kafasına. Unutulmaması gereken şey kopyaya q atmayın ve q sunun zırh düşürdüğünü unutmayın.

    Pantheon
    Bu arkadaş şu oyunda en nefret ettiğim herodur. Görürsem karşısına shen alıp ctrl+4 spamlarım. Ama olurda Jax alırsanız ve karşınıza panth gelirse söyleyebileceğim tek şey seviye farkını açmasın. Golem kesin, cadı kesin (bulunduğunuz tarafa göre). 6'dan sonra kolaylaşacak 11'den sonra güle oynaya alabileceğiniz bir lane. Ama oyunun erken kısmında yapabileceğiniz hiçbirşey yok. Altın ve seviye farkını fazla açmasın yeter. Önerim Defansif skill ağacı ve tutuştur yerine ışınlan.

    Renekton
    Bu arkadaş bize karşı her zaman güçlü. Nedeni e skilli yaklaştırıyor, uzaklaştırıyor, zırh düşürüyor onu da geçtim siz 10 tane vuruyorsunuz adam bir q atıyor bütün verdiğiniz hasarı 0'ladığı gibi size güzel hasar veriyor. Pantheondakilerin aynısını yapın. Altın ve seviye farkını açmasın yeter oyun sonuna doğru vuracaksınız kafasına. Önerim Işınlan ve defansif skill ağacı.

    Tryndamere
    Erken oynun krallarından biri. İster inanın ister inanmayın ama oyundaki kritik sisteminden dolayı (öfke sayesinde full bar %35 kritik şansı veriyor) barı fulledikten sonra kafanıza kafanıza vuracaktır. E sizi kurtarmayacak inanın bana. 6 lwlden sonra bu değişecek ama 6 lwle kadar trade girmeyin derim. Alabileceğinize inanıyorsanız tabii ki girin ama dediğim gibi hiç beklemediğiniz bir anda yiyeceğiniz 2 kritik bir anda sizi şaşırtabilir. Onun dışında bu arkadaşın ilacı tutuştur. Ultisi 5 saniye sürdüğünden 4. saniyede atacağınız bir tutuştur neredeyse kesin ölüm demek. Önerim 6'ya kadar geriden oynayın 6 dan sonra vurun kafasına.

    Nasus
    Normalde strateji basit. ''Nasusla farm yarışına girme'' ama konu jax olunca bu pek mümkün değil. Agresif oynaıp kendinizi çok yormayın çünkü mananız bitecektir. Direk zırh ve büyü direnci kasacağından yapabileceğiniz çok birşey olmayacaktır.(İlk item trinity kasan istisnalar olacaktır. VURUN KAFALARINA) Roamlayın. Işınlan alın çabuk gidin çabuk gelin zaten farm yapmasını önleyemeyeceksiniz.

    Vladimir
    Bu arkadaşa her türlü agresif oynayın. Geriden oynarsanız kaybedersiniz. Çalıdan oynayın ve acımayın. Acımayın derken w onun herşeyi attığı anda öldürün. Bekleme süresi uzun ve oldukça büyük bir bedeli var w'sunun. Merkürün büyü direnci veren itemini alınca size fazla vuramayacaktır.

    Mundo
    Öldürmeye çalışmanın zaman kaybı oldugu bir arkadaş bu. Ciddi anlamda dayanıklı ve muhtemelen 0-30-0 kabiliyet girecektir. Farmlayın kardeş kardeş. Ve Işınlan alıp kullanacak olursa (Mundoya karşı her zaman tutuştur öneriyorum) kulesini alın.

    Al örnek 1-2 şey yazdım umarım rehberini tamamlamada yardımcı olur. Bunun gibi yaparsan daha çok ilgi çekeceğini düşünüyorum. Püf noktalar, Tecrübelerin, Yorumların itemlerden veya fullenmesi gereken skillerden daha önemlidir bana göre. İyi bir rehberde ilk aradığım şeydir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekizeşittirbüyükd -- 26 Eylül 2014; 3:46:46 >




  • İnvite den sonrasini okumadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kim feedledi lan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Knife Party

    Bronze 3 rehberi op. Q fulluyoruz beyler W degil niye W verelimki dimi?

    çünkü hybrid item 1 tane var oda üçlü kuvvet diğer itemler ad yada tank
    düşün q mu daha fazla vurur w mu?

    hiç bir zaman ilk q fullenmez. fullenecekse mobility lazım olduğu zaman kullanılır. w-e-q bu sırayla gider. botrk almışsın ama ad jax o ulti pasifine ihanettir. w + ulti pasif ile saniyede rakibi eritebilirsin.

    jax hibrit kasılmazsa bana göre çöp bir hero oluyor. hextech-guinsoo ve 3force ile 3v5 tf yaparsınız.
  • ya şu heroya hydra kasılır mı ya? ne yararı var yani onun yerine botrk+tf kasıp tank gitsen?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.