Şimdi Ara

JAX Rehber(DODGE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
26.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    JAX STORY
    It is seldom the case where a champion is defined by his actions after joining the League of Legends rather than before. Such is the case with Jax, for whom the argument could be made that he is the most prolific tournament fighter currently at the Institute of War. Before joining the League, Jax was an unremarkable soldier-for-hire. For reasons known only to the former leader of the League, High Councilor Reginald Ashram, Jax was put on the top of the list of candidates to receive a League Judgment - the interview process that either accepts or rejects a prospective champion. His Judgment was the quickest in League history, where the Doors of Acceptance glowed and slowly swung open as soon as it began. Jax faced no recorded Observation or Reflection during his Judgment.

Jax proved himself to be an immediate terror in the Fields of Justice. The self-proclaimed ''Armsmaster of the League'' rattled off a streak of consecutive wins that to this day has not been matched. A number of summoners in the League grew concerned that the perceived objectivity of the League of Legends would be questioned by the presence of an unknown fighter who was unbeatable. For this reason, the new leader of the League (following Reginald Ashram's disappearance) , High Councilor Heyward Relivash, created special restrictions for Jax to fight under. This was something the League had never done before, and something which has never been done since. The burly fighter responded by imposing his own special conditions; as a means of protest, he permitted himself to fight using only a brass lamppost. Neither the League's sanctions nor his own has affected his winning ways. The League has since rescinded its sanctions, but Jax has not; he fights and fights well with his trusty brass lamppost.

NEDEN JAX
    İyi atack damagesi var...
    aoe skilinin kullanışlı olması(empower)
    dodge oranını arttırıcı skili olması

Oynadığım süre zarfı içinde pek tercih edilen bir hero olmadığını gördüm.Heralde çoğu kişi kullanışsız diye tahmin ediyor.Jax ın en sevdigiim özelliği Dodge oranının çok yüksek olmasıdır buda hp sinin az olmasıını dengeler bir özellik.Özellikle solo sevenler için 1.tercihimdir çünkü 4vs1 de 3 ünü alıp kaçtıgım olmuştur buda dodge oranının yüksek olmasıdır...

gelelim skillere...

Summoner Spell

JAX Rehber(DODGE)
    Ignite:Hp'si zayıf olan karakterleri indirmek iiçin çok kullanışlı bir summoner speli.ilk tercihimdir.
     JAX Rehber(DODGE)
    Cleanse:heronun sahip oldugu tüm debuffları siler.buda hp niz az oldugunda kacmanızı saglar...örneğin stunu cureler...

HERO SKİLLERi

JAX Rehber(DODGE)
    Equipment Mastery:Jax ın pasif skili itemlerden gelen extra attack damage veya ap kadar health kazandırır.

JAX Rehber(DODGE)
    Leap Strike:Sectigniz hedefe doğru atlar ve extra damage verir...buda hedefin kaçma oranını düşürür...
     JAX Rehber(DODGE)
    Empowe: aoe skili..etrafınızdakilere damage verir ve kasmak için kullanışlı bir skill...ama bu skill ayrıca extra damage verir ve early gamede sağlam damage vurmanızı sağlar
     JAX Rehber(DODGE)
    Counterattack:Pasif olarak dodge oranını yükseltior...Aktif olarak da stun atıor yanındakine...ama skill sürekli aktif olan bir skill değildir.O skillin aktif olması için dodge yapman yani birinin sana miss atması gerekir ve özellikle birini kovalarkende etrafta minion olmadığı sürece o skill genelde aktif olmaz.Aktif oluncada devamlı dodge atılmadığı sürece sadece bir kaç saniye sürer.
     JAX Rehber(DODGE)
    Relentlees Assault:Skill normal olarak her 3. skilden sonra bonus damage verior...gercekten cok önemli bi skill hele birde atack speediniz yüksek oladumu ooo :) pasif bir skill...Jaxin ultisinin en önemli özelliği o bonus damage değilde her vuruşta gelen attack speeddir.Early gamede o bonus damage işe yarayabilir ama late gamede attack speed asıl önemli olandır.

vs yaparken size önerim ilk olarak Leap strike ile yanına zıplayıp hemen ardından counterattack'ı kullanmanız böylelikle stun atnış oluyorsunuz ve hedefin kacma oranını da düşüüyor...zaten kaçmaya çalışsa yine zıplarsınız :)

MASTERİES

JAX Rehber(DODGE)

RUNE
     JAX Rehber(DODGE)
    Greater seal of Evasion x9 (6.75Dodge)

JAX Rehber(DODGE)
    Greater Quintessence of Evasion x3( 4.5 Dodge)

JAX Rehber(DODGE)
    Greater Glyph of Alacrity x9 (5.76 Attack Speed)

JAX Rehber(DODGE)
    Greater Mark of Alacrity x9 (15.3 Attack Speed)

İTEM BUİLD

ilk olarak cloth armor u almanızı öneriorum daha sonra
    ninja tabi ve bunda da dodge oranının arttıgının dikkatini çekerim...
    daha sonra guinsoos raagblade buda yaptıgınız atakc süresince atak speed i arttıroyor ve ulti skilimizle tam bi süpe rikili oluyorlar :)
    Phantom Dancer:45 atack speed 30 critic 20 dodge ve %15 te movement speed veriyor ve yine burdaki dodge oranına dikkat...
    The Bloodthirister:60 atack damage ve 15 life stil veriyor... atagımız için önemli bir skill... ve en önemli özelliği minion kestikçe (40 sınır) attack damage ve lifesteal artar itemın verdiği ve öldüğünde bu gelen bonuslar silinir.
     JAX Rehber(DODGE)
    Guardian Angel:öldüğünde tekrar dirilmeni sağlıyor buda binevi kaçma oranını arttırıyor...cd si 5dk dır ve jax için öenmli itemlerden biridir...kesinlikle 4. itemden sorna alınması önerilir...
    SwordofDivine:55 atack speed ve dusmanın dodge oranını düşürünen bir item...

JAX Rehber(DODGE)

JAX Rehber(DODGE)

JAX Rehber(DODGE)

JAX Rehber(DODGE)

JAX Rehber(DODGE)

EDİT: öncelikle eleştirileriniz için teşekkür ederim...ilk olarak o koyugum resim söledigim gibi ilk oynadıgım zmanalardı ve ben asla ve de asla oyunda leave yapmam...onlar net ya da elektrigin gitti zamanlardaki leavler...bu hazırladıgım ilk rehber zaten hatalarımın oldugunu göz önünde bulundurarak açtım ama bu kadar da ağır eleştiriler beklemiyordum:) şahsen ben bu buildi kullanıyorum ve yararını da göryorum o resimdeki build ise jax ı ilk kullandıgım zamanki builddi...zaman zaman rehbere ekleyecekerimde olcak ...herkese yardımı için teşekkürler...

EDİT2:erayyirik arkadaşımın eleştirilerini haklı buluyor rehbere yaptıgı katkılarından dolayı kendisine tekrar teşekkür ediyorum...ama daha önce de dediği gibi kötü bi amacım yok olamaz da zaten sadece jax rehberi görmedim ve kendi çapımda hazırlamak istedim bende oyunu 1 yıl olmasa da 7-8 aydır oynuorum...tekrar kendisine teşekkür ediyorum...

Herkese iyi oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekka -- 26 Eylül 2010; 12:46:01 >

• Svord of the Divine dodge şansını arttırmıyor birine saldırdığın zaman dodge atamamasını sağlıyor.
  • Ayrıca Divine Her 4. Ataktaydı Galiba Extra Magic Damage Vurur . O İtemi Önemli Kılan Özelliklerden Biri

Rehberde Yetenek Kısmına Jax ın Pasifini Eklersen Okuyan Arkadaşlar İçin İyi Olur Birde Masteries i Resim Olarak Koymak Daha İyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bossofhell -- 24 Eylül 2010; 23:53:54 >
  • İlk olarak rehberde pek bir detay göremedim.Ayrıca '' daha çok aoe skili olarak biliorum...etrafınızdakilere damage verir ve kasmak için kullanışlı bir skill... '' bu tarz ifadeler kullanmak iyi değil.

Aşağıdaki '' Jax guide build '' sekmesi dikkatimi çekti.Bide burda yazdıklarınla senin oyun içi resimde kullandığın itemler farklı.

Edit:Skillerin tanımlarını gözden geçir derim.Ultisi critical değil AP ye bağlı bonus damage vuruyor.Pasif olarak dodge veren skill ise belirli bir sayıda belirli bir süre içersinde dodge la kullanılabiliyor.Ayrıca itemleri neye dayanarak söylediğini belirtmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnarok--- -- 25 Eylül 2010; 2:30:16 >
  • Normalde bu kadar olumsuz olmam ama bu sefer ciddiyim , oyunu iyi öğrenmeden rehber yazmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Normalde bu kadar olumsuz olmam ama bu sefer ciddiyim , oyunu iyi öğrenmeden rehber yazmayın.

6 tane item koyduktan sonra -Guinsoo, Ninja Tabi, PD, Bloodthirster, GA ve Sword of Divine), "daha sonra istege göre atack speed ya da atack arttırıcı item alınabilir..." demiş zaten :)

+ Nerfden sonra GA o kadar kullanışlı değil şahsen, özellikle 40+ dk geçmiş bir oyunda, fed 1 kişi olsa, iyi bir dmg zaten vurur.. 700 hp le kalkmak çok aşırı işe yaramaz kanımca.

onun dışında, 42 dklık bir oyunda, karşı takımdaki poppy'nin itemlarına bakarsak, o skorun sebebini daha iyi anlıyabiliriz. 42. dk ve hala level 1 boots?.. Garip bir Yi build? (Ne ap ne Dps, garip bişey yaratmış?), lichbane teemo?

ve not olarakta, açıkçası bu oyundaki playerları "Leave" sayılarına göre değerlendiriyorum ben. Kişisel alınması gereken birşey olarak söylemiyorum ama 51 win / 12 leave, benim için geçerli bir build yapmana engel olur/ben o buildi denemem.

Emek vermişsin, zaman ayırıp yazmışsın, iyi hoş. Ama bence yeni başlayanları baya yanlış yönlendirebilicek bir build

• attack speed runelerın yerine armor penetre koyarım jaxın ultısı zaten sana attack speed verıyor yaptıgın ıtemlerlede yeterı kadar hızlı vuruyorsun zaten dps kastıgın zamanda gayet iyi oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • clammy sen jax kullanan bir player olarak bu rehberi nasıl degerlendiriorsun arkadaşlar kadar kötümsermisin sende? :)
  • Arkadaşların kötümser olmasının sebebini açıklayayım rehber ne kadar güzel olursa olsun çok büyük bilgi hataları var örneğin Sword of divine yanlış tanıtılmış 4. vuruşta mdmg vermesi ve AKTİF olarak kullanıldığı zaman penetrate+dodge şansını yok sayması gibi özelliklere değinmemen veya doğru şekilde bahsetmemen kötü. Attackspeed yerine penetrate almak da bence daha mantıklı. Rehberi tekrar bir gözden geçirmelisin
  • summoner spell olarak ghost + flash daha etkili gibi geldi bana. olmadı flash + ignite. oynama tarzına göre. yalnız flash olması şart. diğerlerine arkadaşlar zaten değinmiş.

bir de *harcore*'sun galiba avatar ve bilgisizlik ele verdi seni.
  • hard core ile yakından uzaktan bir bilgim yok...sadece bir rehber hazırlamak istedim sonuçta elime biş geçmicek sadece yeni başlayanlara yardm amaçlı ve ilk olarak rehber hazırlıyorum ve dediklerinizde gözden geçirip düzenliyorum ve tekrar teşekkür ediyorum

yalnız merak ettigim bişi var neden hardcore çift kullanıcı kullansın ki valla sırf öle dediğin için avatarı değişecem ben o avatarı espri amaçlı koydum zaten ilk üye oldugumdan beri var o avatar ve yaklaşık 1 seneden fazlavar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekka -- 25 Eylül 2010; 18:15:02 >
  • ya build çok aşırı kötü değil, açıklamalardaki ve diğer hatalar yüzünden insanlar böyle yorum yapıyo (bende dahil olmak üzere)

ama dediğim gibi direk üstüne alman için söylemedim ben leave olayını, sadece benim kendi görüşüm, 100/20 olan adamları da ciddiye almam fazla. Sebepleri olabilir, doğrudur elektrik gider net kesilir o olur bu olur, ama sonuç olarak benimde netim kesilebiliyo, elektrik gidebiliyo..
  • Arkadaşım kötümserlik değil şimdiye kadar kimseye bu kadar olumsuz yorum yapmadım ama açık konuşmak gerekirse buda en kötüsüydü.Tamam rehber hazırlanır mükemmel olmasıda gerekmez ama her 2 bilgiden 1 i yanlışsa o rehber benim için kötüdür.Bu yanlışları biz anlayabiliriz ama oyuna yeni başlayanlar anlayamaz.
    Değiştirilebilecek noktalar :
    *
    Pasif skilli:
    Equipment Mastery:Jax ın pasif skili verdigin normal hasar ek olarak sana 3 healt kazandırır...verdigin ability power hasarına sana ek olarak 2 healt kazandırır...

yazmışsın ama aslında ITEMLARDAN gelen extra attack damage veya ap kadar health kazandırır.
    *
    Empowe: aoe skili..etrafınızdakilere damage verir ve kasmak için kullanışlı bir skill...

yazmışssın ama bu skill ayrıca extra damage verir ve early gamede sağlam damage vurmanızı sağlar , yani sırf kasmak için değil
    *

Counterattack:Pasif olarak dodge oranını yükseltior...Aktif olarak da stun atıor yanındakine...

yazmışsın ve başka bir yerdede

vs yaparken size önerim ilk olarak Leap strike ile yanına zıplayıp hemen ardından counterattack'ı kullanmanız böylelikle stun atnış oluyorsunuz ve hedefin kacma oranını da düşüüyor...zaten kaçmaya çalışsa yine zıplarsınız :)

yazmışsın ama o skill sürekli aktif olan bir skill değildir.O skillin aktif olması için dodge yapman yani birinin sana miss atması gerekir ve özellikle birini kovalarkende etrafta minion olmadığı sürece o skill genelde aktif olmaz.Aktif oluncada devamlı dodge atılmadığı sürece sadece bir kaç saniye sürer.
    *
    Sword of divine itemına gelelim
    LesSchtroumpfs arkadaşımız zaten açıklamış.Jax için güzel bir item BELKI sayılabilir çünkü ultisi 3 vuruşta bir magic vururken buda 4 vuruşta 1 vurur ve yüksek burst damagelar vurulabilir fakat pek çok durumda başka item yapmak daha mantıklı olur.Bu item daha çok düşman bi jaxle savaşırken işe yarar , active özelliği sayesinde miss vurma olasılığı kalmaz ve jax in kastığı tüm dodge ratio boşa gider.
    *
    The Bloodthirister:60 atack damage ve 15 life stil veriyor... atagımız için önemli bir skill...

Bloodthirster bir item ve en önemli özelliği minion kestikçe (40 sınır) attack damage ve lifesteal artar itemın verdiği ve öldüğünde bu gelen bonuslar silinir.
    *
    Relentlees Assault:Skill normal olarak her 3. skilden sonra bonus damage verior...gercekten cok önemli bi skill hele birde atack speediniz yüksek oladumu ooo :) pasif bir skill...

Jaxin ultisinin en önemli özelliği o bonus damage değilde her vuruşta gelen attack speeddir.Early gamede o bonus damage işe yarayabilir ama late gamede attack speed asıl önemli olandır.

Neden bu kadar abarttın diyeceksin büyük ihtimalle.Sebebi açık , oyunu ciddi anlamda kısa bir süredir oynayan insanların rehber yazmasını ben mantıksız buluyorum.Ben kendim 1 yılımı doldurmadan rehber yazmayı düşünmüyorum bile.Bana göre rehber yazacak adamın yeterince deneyimli olması lazım.Az süredir oynadığını nereden mi anladım ?
    Oynadığım süre zarfı içinde pek tercih edilen bir hero olmadığını gördüm.Heralde çoğu kişi kullanışsız diye tahmin ediyor.
    Bende aşırı uzun süredir oynamıyorum (yaz tatilinden bir kaç ay önce başladım) , ve ben başladığımda jax gayet fazla kullanılan bir heroydu ve sonra bir kaç nerf yedi ve popülerliği azaldı.
    Yazılarımı agresif algılamazsan sevinirim sadece yukarıdada belirttiğim gibi rehber yazan insanların benden daha deneyimli olması gerektiğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 26 Eylül 2010; 2:10:52 >

• arkadaşlar JAX için "agility power " mi "attak damage" mı agırlıklı vermelıyım...
  • skill acıklamaları cok kötü dostum :D
  • Allah askina 1 senelik guide i nasil buldun?
  • Jax için Hextech Gunblade eklemeni öneririm jax'ın ana itemi diyebilirim özellikleri iyi ayrıca aktifi iş görüyor
  • Ben buna ne zaman yorum yaptım ? derken bir baktım 2010 Eylül'müş
  • Ahaah yeni sanıyorum varya
  • Adam delypoyraz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.