Şimdi Ara

JAX Rehber(DODGE) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
26.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AP veya hybrid yapmanız daha iyi olur özellikle latede.AD AS abanırsan hp düşük olur lategamede yaklaşık 4 4.5k hp oluyor ve sen 5v1 yapabiliyorsun kafa attığımın dodgesi ile tabi minionların da olması lazım ne kadar çok minion o kadar çok dodge dodge dodge stunned penta kill anlayabiliyor musun ... Jax a nerf gelsin minionlar dodge atmasın diye ticket atacağım ama arada jax oynadığım için yapmıyorum böyle bir şey ehehe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

AP veya hybrid yapmanız daha iyi olur özellikle latede.AD AS abanırsan hp düşük olur lategamede yaklaşık 4 4.5k hp oluyor ve sen 5v1 yapabiliyorsun kafa attığımın dodgesi ile tabi minionların da olması lazım ne kadar çok minion o kadar çok dodge dodge dodge stunned penta kill anlayabiliyor musun ... Jax a nerf gelsin minionlar dodge atmasın diye ticket atacağım ama arada jax oynadığım için yapmıyorum böyle bir şey ehehe.

Tabi sen ticket atar atmaz adamlar hemen kaldırıcaklar dodge olayını.
  • quote:

AP veya hybrid yapmanız daha iyi olur özellikle latede.AD AS abanırsan hp düşük olur lategamede yaklaşık 4 4.5k hp oluyor ve sen 5v1 yapabiliyorsun kafa attığımın dodgesi ile tabi minionların da olması lazım ne kadar çok minion o kadar çok dodge dodge dodge stunned penta kill anlayabiliyor musun ... Jax a nerf gelsin minionlar dodge atmasın diye ticket atacağım ama arada jax oynadığım için yapmıyorum böyle bir şey ehehe.

Hemen kaldırıyorum bir saniye.
  • Jax mükemmel bir champ hayranım ona bence tartışmasız en op . kendim ap+ad+dodge+as runeleri aldım masteriesleri defansive ağırlıklı verdim ve ilk item olarak şu ap veren kitabı alıyorum sonra bot sonra hextech sonra regedable daha sonra eger karsıda tryn xin veya gp varsa thronmail yoksa hybrde devam iyi kasılmış bir jax tek başına win demektir hele birde 6 lwl olmadan 3 4 kill al mükemmel oluyor jax (mesajı benzer bir konuya da atmıştım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mundo Mundo

quote:

yiosa kaldırmasınlar debr(support lead) ve dreglasla aram iyidir birkaç günde bir ip boost veriyorlar 4 win falan neyse KISKAN PANPA.

• ultideki o bonus damage önemli değil diyerek rehber niteliğini yitirmiştir benim için.
  • itemler ve masteries çok yanlıştı simdi üseniyom girip masteri ayarlayıp cekip koyamam ama itemleri yazayım en azından Hextech Gunblade (4 TANE) Guinsoo's Rageblade ve Ninja Tabi

Jax için sölenmesi gereken en önemli şeyde karşıya göre seçilcek bir herodur karşısı ap mage ağırlıklıysa işe yaramaz karşısı ad ağırlıklıysa alınır (aslında nie ad denildiğini anlamıyorum ad-as denilmesi lazım yi ad heromu xin ad heromu onlar as hero mesela ama nese toplum hepsini ad olarak kabul ediyor)
  • insanların salam bir rehpere ihtiyacı var gerçekten su lol konusunda herkez amatör herkez yanlıs düsünüyor ya
    http://wcgamers-forum.byethost22.com bölümünün lol kısmını yapacam (talep olursa olmazsa kendi kendime yazıyor gibi yazmak istemedigimden yapmam)
  • ahh cıkayım diyom cıkamıyom sürekli elestiresim geliyor fazlada yüklenmek istemiyorum ama sunu söleyim
    Guardian Angel tank itemi değildir kim nederse desin! Guardian Angel az hp li herolar içindir böle Master yi(hatta ben ona ilk bunu kasarım baya tepki alırım sonra oyun boyunca kapak ederim herkezi nese)

Simdi jax ın pasivini düsünürsek Guardian Angel biraz önce dediğim herolar için kısmından cıkıyor hem jax ölürse mi jax ölürse ölür gene zaten ise yaramıyor demektir jax her vurdugunda hp sinin % 15 ini dolduyor zaten(benim dedigim itemlerle) hızlıda vuruyor bu arada jax ölmez ölürse rakip feci kasmıstır hic birsey kurtarmaz sizin takımı

Bu arada jax ile konusmusken karşınızda jax varsa ad herosanız sword of dvine kasın ve takımdaki her ad ye kastırın jax in durdurulabilme yolu sadece bu! benim stilimde ki jax'ın en azından bu. Böle bloodrazor phantom falan kasan jax olursa bosverin onu zaten dikkate almayın:D

• Jax candır canandır.Daha yeni çıktım oyundan.Tek başıma sırtladım resmen.Herkese 3 atıyordum.Bir tek tryndamere zorladı o da ultisi yüzünden 3vs1 de 3ünüde alıp full canla çıkıyordum.İtemleri kafama göre değiştirdim sonradan.Gözlemlediğim kadarıyla jax kolay kolay da ölmüyormuş.Hele hele life steal dizince.Hayatımın oyunlarından birini çıkardım resmen.Tapıyorum artık Jax'a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halit. -- 8 Ekim 2011; 15:06:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halit.

Jax candır canandır.Daha yeni çıktım oyundan.Tek başıma sırtladım resmen.Herkese 3 atıyordum.Bir tek tryndamere zorladı o da ultisi yüzünden 3vs1 de 3ünüde alıp full canla çıkıyordum.İtemleri kafama göre değiştirdim sonradan.Gözlemlediğim kadarıyla jax kolay kolay da ölmüyormuş.Hele hele life steal dizince.Hayatımın oyunlarından birini çıkardım resmen.Tapıyorum artık Jax'a

JAX Rehber(DODGE)

JAX Rehber(DODGE)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mundo Mundo

quote:

yiosa kaldırmasınlar debr(support lead) ve dreglasla aram iyidir birkaç günde bir ip boost veriyorlar 4 win falan neyse KISKAN PANPA.

Asdasdsdjdlfgdflgjldfhgjklsdfjka adam 4 win boostla hava atıyor. L0L0L0L0L0L0L0L0L0L0 bağa her hafta 450 rp yolluyolar abi sen büyüksün çok prosun sakın oyunu bırakma diyolar.

Edit :

Halit.'nın resme baktımda tryn 2 tane infiniti kasmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi villager -- 8 Ekim 2011; 1:02:06 >

• quote:

Jax candır canandır.Daha yeni çıktım oyundan.Tek başıma sırtladım resmen.Herkese 3 atıyordum.Bir tek tryndamere zorladı o da ultisi yüzünden 3vs1 de 3ünüde alıp full canla çıkıyordum.İtemleri kafama göre değiştirdim sonradan.Gözlemlediğim kadarıyla jax kolay kolay da ölmüyormuş.Hele hele life steal dizince.Hayatımın oyunlarından birini çıkardım resmen.Tapıyorum artık Jax'a

JAX Rehber(DODGE)

hahaha rakibin acayip noobmuş tydamarenin itemlere bak 2 edge evede Hextech Gunblade var Brand'ın iteme bak Archangel's Staff kasmıs ama baska hic bir itemi bunla alakalı değil. Ayrıca senin itemlerde çok kötü 2 Trinity Force var ip aldıgına göre zaten yenisin galiba oyunda o lvl leri bilirim bir giriyorsun 50 kill alıyorsun simdi oyunda max 50 kill oluyor :D nese zamanla örenirsin birde benim daha önce yazdıgım itemleri dene bende öle dedim jax ölmez! bunu gözlemlemen güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: impexlord

quote:

JAX Rehber(DODGE)

hahaha rakibin acayip noobmuş tydamarenin itemlere bak 2 edge evede Hextech Gunblade var Brand'ın iteme bak Archangel's Staff kasmıs ama baska hic bir itemi bunla alakalı değil. Ayrıca senin itemlerde çok kötü 2 Trinity Force var ip aldıgına göre zaten yenisin galiba oyunda o lvl leri bilirim bir giriyorsun 50 kill alıyorsun simdi oyunda max 50 kill oluyor :D nese zamanla örenirsin birde benim daha önce yazdıgım itemleri dene bende öle dedim jax ölmez! bunu gözlemlemen güzel

Önceden oynuyordum şu son 1-2 haftadır tekrardan başladım oyuna. http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/jax-the-tanky-dps-counter-100868 ilk bu buildi dizmiştim.Sonra 10k civarı para olunca değişik şeyler denemek istedim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halit. -- 8 Ekim 2011; 15:08:32 >

• Özür dilerim ama berbat bir rehber.İgnite Cleanse diyip Exhausta vermişsin masterylerde saçmalık.
  • phantom dancer'ın dodge verdiği zamanlardan bir rehbere yorum yapmanızın nedeni nedir acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: impexlord

quote:

JAX Rehber(DODGE)

Önceden oynuyordum şu son 1-2 haftadır tekrardan başladım oyuna. http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/jax-the-tanky-dps-counter-100868 ilk bu buildi dizmiştim.Sonra 10k civarı para olunca değişik şeyler denemek istedim :D

attığın linkteki itemlere baktım bak bir heronun gidişatı başarılı oldugu alanla ilgilidir yani o linkteki'nde banish falan var defansı az diye defansif item olarak koymuslar - lantern ise böle jungle herolarına kasılması daha faydalı çünkü 6 slot item hakkın var bunu ziyan etmis olursun atma impale çoğu insan tarafından kasılır jax a sorarım her defasında cevapları şudur heronun pasivinden dolayı atak ve ap arttıkca hp si artıyor hp ile atma sayesinde atagıda artıyor ya benim kastıgım item jaxın en çok hp sini arttıran item zaten ve atagıda zaten cok daha fazla oluyor çok sacma atma kasmak atma yı ben d.mundo-garen-ashe bu tarz herolara kasarım 5 tane warmorg kimse öldüremez atmadan gelen ataklada öldürülmesi basta gelen hero haline geliyor ama tank oldugundan dalmıyorlarda ashe biraz şaşırta bilir ama şunu söleyim size bir ashe ye normal ad buildi kasın birde benim dediğimi kasın aradaki atak farkını göreceksiniz ve zaten hp sini armorunu sölememe gerek yok en baba tank oluyor ha ozaman nie her ad heroya onu yapmıyoruz? ziyan olacak skilleri olur örnek xin ve yi diyelim adamlara atak speed gerek zaten atak gerekmez farklı örnek olarak sölicek olursakta ap si ise yarıcak herolara cok gereksiz oluyor jax dan bahsetmişken jax mesela

ap-as lazım olmayan tüm ad herolarına yapılır bence kısacası

jaxdan girdim atma impaleden dolayı biraz konu dışına çıktı ama en azından birşeyler daha öğretmiş oldum:) bilgi bilgidir?

ARKADASLAR BİR KEZ DAHA SORUYORUM LOLDA HERO REHPERİ YAPSAM İSİNİZE YARARMI? YAPAYMMI? (impEXlord) farkıyla....

• peki jax'ı en kolay hangi heroyla alabilirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Normalde bu kadar olumsuz olmam ama bu sefer ciddiyim , oyunu iyi öğrenmeden rehber yazmayın.

6 tane item koyduktan sonra -Guinsoo, Ninja Tabi, PD, Bloodthirster, GA ve Sword of Divine), "daha sonra istege göre atack speed ya da atack arttırıcı item alınabilir..." demiş zaten :)

+ Nerfden sonra GA o kadar kullanışlı değil şahsen, özellikle 40+ dk geçmiş bir oyunda, fed 1 kişi olsa, iyi bir dmg zaten vurur.. 700 hp le kalkmak çok aşırı işe yaramaz kanımca.

onun dışında, 42 dklık bir oyunda, karşı takımdaki poppy'nin itemlarına bakarsak, o skorun sebebini daha iyi anlıyabiliriz. 42. dk ve hala level 1 boots?.. Garip bir Yi build? (Ne ap ne Dps, garip bişey yaratmış?), lichbane teemo?

ve not olarakta, açıkçası bu oyundaki playerları "Leave" sayılarına göre değerlendiriyorum ben. Kişisel alınması gereken birşey olarak söylemiyorum ama 51 win / 12 leave, benim için geçerli bir build yapmana engel olur/ben o buildi denemem.

Emek vermişsin, zaman ayırıp yazmışsın, iyi hoş. Ama bence yeni başlayanları baya yanlış yönlendirebilicek bir build

Guardianın daha ne işe yaradığını bilmeden konuşan bir adamı bu forumda hala kim dinliyor anlamadım :D Guardian focus yememeni sağlar 50 dk yı geçmiş oyunlarda ad carrylere bile kasılır fighttan kaçmamanı sağlar ama işte adam boş olunca böyle oluyor :) Elomada laf edemezsin artık panpa :(

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.