Şimdi Ara

JAX item seçemiyorum çok seçenek var.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Trinity botrk randuins spirit visage yada banshee guardian angel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guinso jaxin gizli core itemi bence.

"Never lost a fair game... or played one."
  • Botrk-TF-Randuin-guinso

Kobo Glo HD kullanıcısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skarphe

hextech alinmali mi alinmamali mi

s3te en çok oyun attığım ve en iyi w/l a sahip olduğum hero jaxtı, hextech alınmaz, trinity / botrk / randui / mercury boot /ruh gömleği / son item karşı takıma göre değişebilir daha tank olmak için warmog daha fazla hasar vurmak ve apcden korunmak için apc kasmışsa malmortius frozen mallet bile olur size kalmış.

Atandan kalmış olan kılıcı iyi bile, Onu bütün gücünle vuracaksın çağında.
    Savaş... Bunun tadını ey Türk sen bulamazsın, Ne sevgili yanında, ne baba ocağında.

• Jaxı fazla oynamadıgımdan bilmiyorum ap jaxa ne oldu ? Önceden guinsoo heztech kasılıyorken ne olduda ad ye dondu bi anda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

1.Flask+potlar
    2.Botrk
    3.trinity force

Burda devreye karşıda feedlenmiş kişi varsa yoksa diye 2 opsiyon çıkıyor.Varsa ona göre defansif itemlerden alt parça almalısın(Randuins yada spirit alt parçası),yoksa direk zephyr rushluyoruz
    4-5 randuins spirit

6.Gunblade alıyoruz

Jax bu buildle erir çürür diyebilirsiniz fakat jax 2 ad itemiyle late gamede bana göre mekaniklerinin dışında bir hale bürünüyor.Bu buildle adc ye tek atarsınız ve kaza bela olursa fight'tan çıkabilirsiniz.Ayrıca 3 slow ve trinketle birlikte ward jump şeklinde kaçış-yakalama imkanı var.

Bu buildi bazı takımlara karşı yapamazsınız,örneğin malzahar+vayne varsa karşıda saniye içinde ölebilir jax bu buildle.O yüzden Gunblade yerine G.A veya banshee alınabilir(banshee spirit yerinede alınabilir)

Jaxa neden bot almıyorsun derseniz 3force ve zephyr tonla ms veriyor zaten bot israf ve al sat yaparken zarara sokuyor zaten buildimiz yeterince pahalı.Tavsiyem jax dışında takımda daha iyi engage yapan bir hero picklettirin ve 2. olarak çaktırmadan tf ye girin.

Çok uzun oldu okuyan varsa fikrini duymak isterim

• lcs maclarında ızledıgım kadarını soyleyeyım botrk ve trınıty fıx alındı sonradı tamamen defansıf ıtemdı
    Örnek olarak ben Jax ile mid dahi oynuyorum ve mid oynarsam karşımda AP şampiyon varsa kesinlikle Merkür'ün Adımları ve Malmortius çıkıyorum
    Solo top'da kesinlikle Randuin çıkıyorum, takımda tank sıkıntısı varsa rakip takımın kompozisyonuna göre üzerine Warmong,Ruh Gömleği vs. devam ediyorum.
    Son sözüm AP ile ilgili ki bence bu önemli, çünkü Jax'ın daha çok W skilli düşünülüyor AP ile ilgili ama Ulti'nin pasifi unutulmamalı, o da AP DMG vuruyor.
    Bu sebeple daha yüksek DMG düşünenler, oyunun durumuna göre snowball etkisi ile gidenler vb. AP item çıkabilirler diye düşünüyorum yerine göre...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.