Şimdi Ara

Jax ile Oyun Taşıyamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta yazdıgım gibi jax ile oyun taşıyamıyorum.
    Laneden ezici üstünlükle cıkıyorum ama ne hikmetse tflerde cok etkin olamıyorum.. Adc alıyorum apc ye dogru düzgün vuramadan eriyorum..
    Üçlü Kuvvet-Botrk-Warmong veya Randiun-Guinsoo-Mr veya armor ayakkabı-Koruyucu melek şekkinde bir build diziyorum acaba buildimdemi yanlışlık var ?
    Veya hatayı nerde yapıyorum

• Build meselesi değil bu yeğenim, sen Jax'a full ap çıkarsan taşıyamazsın. Tamam build doğru gibi, iş yapar yani. Lane aşamasında adamı çok kesmen yada outfarm bırakman gerekiyor. Lane aşaması bittikten sonra mid game de ise bu build ile r e q e yapıp en az 2 kişiyi stunlaman gerekiyor, tank olmamalı. Support Mid iyi olur, Adc mid ve Adc supportu yakalarsan o tf sizindir.
  • Hextect jax'ın core itemi.Onun olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corvo Daud Attano

Hextect jax'ın core itemi.Onun olması lazım

Peki hangisini iptal edip onu almalıyım ?
  • egehal kullanıcısına yanıt
    Guinsoo eleyebilirsin.
  • hextech kasma kesinlikle, boşuna tankylik kaybettirir en çok oynadığım champ jax rankedde, mahvolmuş first çıkarsın, sonra trinity ardından direk karşı takıma göre randuin veya ruh gömleği çıkarsın gerisi hep tank mahvolmuş ve trinity hasar itemi olarak yeterli guinsooda boşa slot kaybetttiriyor.
  • botrk trinity randuin spirit visage bot duruma göre g.a ap çoksa banshee de olur sakin hextech çıkma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corvo Daud Attano

Hextect jax'ın core itemi.Onun olması lazım

Çok işe yariyor mu gerçekten?
    Hextech Gunblade, Trinity Force, Botrk, G.A , Warmog's
    Karşıdakilere göre ayakkabı

Birde botrk, trinity, warmog, randuin, spirit visage, yine karşıya göre bot.

Hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuuurker T kullanıcısına yanıt
    Üst.Neden diye sorarsan;
    3 vurusta bir ap vuruyorsun,ve w ap vuruyor.
    Buna göre düz vuruşlarının life steal yardımıyla can yenilediği gibi,3 vuruşta bir vurduğu ap sayesinde spell wamp ile can yeniliyorsun.
    Aktifi kaçma ve kovalamada çok etkili.Verdiği oranlarda jax için gayet müsait.
    Bana sorarsanız hextect jax'ın olmazsa olmazıdır.
  • 6 hextect ile penta attığım zamanları özledim :(
  • CORE:Trinity Force,Blade of The Ruined King,Randuin's Omen'dir.
    Ayakkabı için Mercury's Treads ve Ninja Tabi (ikisinden biri) tercih edilmeli.
    Opsiyonel olarak:Spirit Visage,Guardian Angel,Zephyr tercih edilebilir.

Nadiren Ravenous Hydra da tercih edenler oluyor Blade of The Ruined King yerine.
  • Jaxa hextech kasmayan , jax oynuyorum demesin , sadece 1 item alacak olsam hextech alırım
  • Build Mercury'Trinity'Hextech'BoTRK'Randuin' dir.Altıncı item opsiyoneldir, ama kesinlikle savunma itemı olmalıdır.Banshee, Spirit Visage, Warmog, Guardian Angel tercih edilebilir

• W
    WA
    WAR
    WARM
    WARMO
    WARMON
    WARMONG
    WARMON
    WARMO
    WARM
    WAR
    WA
    W

• hextech kasan noob bronzlar doluşmuş yine bilmiş bilmiş konuşmaları yokmu bide
  • Guinsoo kule almak için felan iyi gidiyor aslında
  • Savaşları sen bşlatma, savaş başladıktan yarım saniye sonra adc ve apcye focuslan, rahat bırakma
  • warmong oldugu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: egehal

Başlıkta yazdıgım gibi jax ile oyun taşıyamıyorum.
    Laneden ezici üstünlükle cıkıyorum ama ne hikmetse tflerde cok etkin olamıyorum.. Adc alıyorum apc ye dogru düzgün vuramadan eriyorum..
    Üçlü Kuvvet-Botrk-Warmong veya Randiun-Guinsoo-Mr veya armor ayakkabı-Koruyucu melek şekkinde bir build diziyorum acaba buildimdemi yanlışlık var ?

Daha yeni oyun attım rankedda takım soraka nidalee ashe graves jaxttı. Ben jaxla jungle attım tek başıma oyunu aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: egehal

Başlıkta yazdıgım gibi jax ile oyun taşıyamıyorum.

şimdi mahvolmuş-üçlü kuvvetciler gelir

onlara bakma

hextech-guinzo al yaslan arkana.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.