Şimdi Ara

Jax ile lee sin e ezildim utanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna kristal matara + can potları ile başladım.Ormancımız zac idi ona yardım ettim top lane e gittiğimde lee sin lane i itmişti sadece 2 minyon kesebildim.Doran kılıcı ile başlamıştı,farm almaya çalıştığımda pasifini de kullanarak bana hasar veriyordu.Karşılık veriyordum ama lvl üstünlüğü vardı onun.Beni kesti,ben defansif oynayıp kule altında kesebildiğim minyonu kesmeye çalıştım.Sonra gitti bizim mavimizde mid ve ormancıyı kesti adam.Sonra lane e bi geldi canavar.Hydra çıkmış.Ben 112 farmdayken lee sin 200 farm yapmıştı.(bu arada oyunda lee sin den sonra ki en yüksek farm bende)Sonra hiç bir şekilde durduramadık zaten 1v3 girdi ezdi geçti.Oyunu 13/0 gibi bi skorla bitirdi yanlış hatırlamıyorsam.Smurf kastığı belliydi ama hatam ne olabilir ? Nerde yanlış yapmış olabilirim ?

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Subsie kullanıcısına yanıt
    Jax ile leeye ezilerek en büyük yanlışı yapmışsın daha birşey aramaya gerek yok

Nasıl ezildin la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lynxed -- 25 Ekim 2013; 1:32:03 >
  • Blue yada redi hard almak en çok midde geri kalmama neden oluyor iki vur çık lanede zaten early çok zayıf 6 olana kadar işin zor bide lee early çok sağlam yanlış pick diyelim early iyi bi heroyu iyi kullanmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jungler bot lane tarafından jungle'ına başlamıyorsa sonuna kadar yardım etme gibi bir yükümlülüğün yok. Solo laneler için exp farm kadar önemlidir en azından. Level 2 avantajını kaptırırsan lane'in gitmesi çok normal. Fiddle vs. gibi junglerlar olmadıkça ne olursa olsun bot lane tarafından başlayın jungle'a. Hem daha hızlı dönersiniz, ilk gank şansınız siz 3, onlar 2 iken top lane'e olur, hem de size yardım eden lane exp'den geri kalmaz

Orijinalden alıntı: Subsie

anlattım ama hatamın ne olduğunu anlamaya çalışıyorum bende.Neden ezildim ?

Jax öğren diyor ve geri çekiliyorum
    Daha Fazla Göster
  • Belkide senden iyi bir playerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaşak

Lee ile jaxa ezilerek en büyük yanlışı yapmışsın daha birşey aramaya gerek yok

Nasıl ezildin la

yalnız arkadaş lee ile jaxa değil jax ile lee ye ezilmiş
    ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh

• _____________________________

'' Evil lurking around every corner ''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

Orijinalden alıntı: Vaşak

Lee ile jaxa ezilerek en büyük yanlışı yapmışsın daha birşey aramaya gerek yok

Nasıl ezildin la

yalnız arkadaş lee ile jaxa değil jax ile lee ye ezilmiş

Yazarken yanlış yazmışım 2. mesajda doğrusunu yazdım düzeltiyim

Niye yüzüme vuruyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Tlhsbt

Belkide senden iyi bir playerdir.

Benden iyi bir player idi eminim,ben gold kümeye daha yeni çıktım.Lee'nin smurf kastığı belli idi,Daha önce böyle hard oynayan biriyle karşılaşmamıştım ama jax ile ezilmem zoruma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subsie -- 25 Ekim 2013; 1:31:48 >
  • ben normal de jax oynadığım zaman doran kılıcı ile başlıyorum,Dünya şampiyonasında jax oyuncularının kristal matara+can potları ile başladığını gözlemlediğim için bende öyle başlıyorum oyunlara artık jax aldığım zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Subsie

quote:

Orijinalden alıntı: Tlhsbt

Belkide senden iyi bir playerdir.

Benden iyi bir player idi eminim,ben gold kümeye daha yeni çıktım.Lee'nin smurf kastığı belli idi,Daha önce böyle hard oynayan biriyle karşılaşmamıştım ama jax ile ezilmem zoruma gitti.

Ben silverken Pant almıştım solo için teemoyu counterlemeye. oyuna girince adam beni counterlemişti anlamamıştım nasıl beni lanede aldıgını ama sonra plat kümede oldugunu öğrendim bi kerede pant ile kassadine ezilmiştim. Utandıgım şeyler ama bazen bizden iyi playerler çıkıyor sende inkar etmedin tebrikler kimisi junglere vs suç atarya o bakımdan dedim

• bende team rankte mimere ezildim 3 tane miimer vardı oyunda adam beyniyle ezdi beni..

Jax oyunda ki en iyi per level statlara sahip herolardan birisi hatta Hp per level olarak 1. sırada , 2. nunu geliyordu sanırsam . Bu yüzden lvl olarak farkı kapatırsan item olarak önde bile olsa kafa kafaya gidebiliyorsun. Lee ye karşı cloth ve 5x potla başlama nı öneririm birdaha ki sefere. Matarayı sadece vlad gibi farm yapmanı engelleyen herolara karşı daha fazla skill kullanabilmek için al .
    East Diamond 1 XhzR
  • karşı taraf jax alırsa, direkt lee picklerim ben kafam rahat
    oyun sonları kırıyor ama artık ilk 20 dakika oyundan çıktı çıktı, çıkmadı ben afk
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.