Şimdi Ara

Jax İçin Sağlam Build hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler şu jax'le lanede kasılıp sonra laneden 4-0 skor artı kuleyle çıkıp gidip midi kesip iyice hayvan olup 1v3 rahat giren arkadaşlar burdaysa build önerisi istiyorum lütfen

ben şunu kullanıyorum herkes yanlış diyo o yüzden etkili bi build soruyorum; mahvolmuş-üçlü kuvv.-merkür(duruma göre ninja veya savaş)-haydar-son fısıltı- kanasusamış

• Bu buildle bir cc ye gidersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence ilk item hextech olmali sonrasında botrk trinty (bu ikisininin sirasindan emin degilim)randuin son itemi karsiya gore aliyorum ben gerideysek daha tanky, eger ondeysek guinsoo.duruma gore mercury yada ninja

• Trinity force - Mercury- Blade of the ruined king - Randuin - Visage - Guardian Angel .

Jax icin tf ve botrk yetiyor damage icin gerisi tank gidilmeli takim icin. Illa ofansif giderim dersen Guinsoo - MoM - Hextech is gorur. Son fisilti almana gerek yok jax magic damage vurur cogunlukla buda mpen den etkilenir lw sadece duz vuruslarina etki eder ki jax in main damage kaynadi ultisi ve W dur o yuzden trollemesine void staff alsan daha fazla damage atarsin lw ye gore.
  • Botrk-Trinity-Randuin-sunfire-Bot(Armor-MR)-duruma göre ga veya Offensive bi item yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

Trinity force - Mercury- Blade of the ruined king - Randuin - Visage - Guardian Angel .

Jax icin tf ve botrk yetiyor damage icin gerisi tank gidilmeli takim icin. Illa ofansif giderim dersen Guinsoo - MoM - Hextech is gorur. Son fisilti almana gerek yok jax magic damage vurur cogunlukla buda mpen den etkilenir lw sadece duz vuruslarina etki eder ki jax in main damage kaynadi ultisi ve W dur o yuzden trollemesine void staff alsan daha fazla damage atarsin lw ye gore.

reis bu buildi aynen çıkıp guardian yerine hextech alsam şu sırayla çıksam nasıl olur botrk-trinity-mercury-randuin-hextech-visage
  • Benim build şu şekilde sırasıyla -üçlü kuvvet-botrk-randuin-banshee(ruh gömleği)-guardian angel(warmog isteğe bağlı) ayakkabıyı yazmadım çünkü duruma göre ninja veya merkür alacaksın tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Botrk-Trinitgömleği tab a bas armor can kısacası tank kasan biri var mı bak yoksa hextech al sonra randuin malmortiuz veya ruh gömleği. Eğer varsa Randuin ruh gömleği hextech alırsın bu sıradan.

• Mahvolmuş ve Üçlü kuvvet gerisi tank.
  • Mahvolmuş ve Üçlü kuvvet Randuin merkür ve Malmortius'un Ağzı

sakın hextech ve guison alma tabi çok rahat değilsen
  • Botrk > Trinty >Armor Bot > Randuin >Hextech >Benshe >

• Botrk-tf-mr ve armor bot-randuin-banshee-guardian angel

• Hextech ayakkabı mahvolmus warmong (karşıya göre randuin yada melek) Malmortius'un Ağzı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Jax İçin Sağlam Build hk.

Şöyle bir jungle build yaptım etkili de oldu ama bir yerden sonra taşıyamadım artık takımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Jax İçin Sağlam Build hk.

Şöyle bir jungle build yaptım etkili de oldu ama bir yerden sonra taşıyamadım artık takımı

benim buildde yanlışım damage atıcam diye hiç tank kasmamam demek ki bu şekilde 1v2 girebiliyomuydun peki ?
  • hextech-botrk-trinity-ninja tabisi-guinsoo-randuin
    bunu genelde çıkarım eğer karşı rakip çok zorlarsa guinsoo yerine zhonyq çıkıyor w su adcyi tekliyor xd

• boşver alma haydar
  • Jax'ın da mı buildi varmış ? Benim bildiğim bir tane trinity çıkıyorsun bir tane de botrk çıkıyorsun gerisini ne çıkarsan çık zaten bir önemi kalmıyor .
  • Jaxın hextech ihtiyacı felan yok. Hextech alınabilecek tek hero akalidir benim için onun dışında gördüğünüz her hybrid heroya çıkıyorsunuz şu itemi kanser oluyorum.

Mercury/Botrk/Trinity/Randuin/Banshe son item duruma göre mom-warmog-ga çok zorlarsan youmu bile alınabilir.
  • Ruffneck VENOM kullanıcısına yanıt
    Ofansif alacağın item sayısı 2 yi geçmiyecek ve bunlarda tf ve botrk

Asla hextech gibi useless bir itemi de alma(jax için). bunların üstüne randuin ve rakipte yeterli ap hero varsa banshee kesin olmalı. Son item de rakipte en çok rahatsızlık verene önlem olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Melkor -- 23 Mayıs 2014; 12:51:02 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.