Şimdi Ara

jax build,combo yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar jax buildimde sıralama hatası olduğunu düşünüyorum.Oyun başında biraz pasif kalıyorum nedense kontrol edip yorum yaparsanız sevinirim.
    Başlangıçta karşımda ad karakter var ise 300 lük armor , ward ,2 pot, ap ise 400 lük büyü direnci,ward ile başlıyorum.Ninja tabi, mahvolmuş kralın kılıcını tamamlayıp ardından hextech çıkıyorum.Sonrasında warmog,guinsoo'nun hiddeti çıkıyorum.
    1vs1 de özellikle early'de sıkıntım var w+e+q ulti açılınca r+w+e+q yapıyorum.
    Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bako39

http://lmgtfy.com/?q=jax+guide

Hemen hemen bütün hepsine baktım güzel kardeşim.Burdaki arkadaşlardan bire bir yardım istediğim için açtım konuyu.Hiç kimse konu açmasın o zaman herşeyi Google dan bakalım.

Konuyu açtığım bölüme bakarsın rehber bölümü yazıyor.Saniyede geriyosunuz insanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAhin -- 5 Ağustos 2013; 18:51:15 >
  • Ben üçlü kuvvetsiz jaxa jax demem
    Ninja-mahvolmuş-üçlü kuvvet-hex-guinson-randuim,warmog gibi can zırh vs.. Adama dalarken ben 3. stackliyorum minyona 2 kez vurup e r açıp q ile zıplıyorum (dikkat w yi açmadım çünkü 3. vuruşun çok kuvvetli olmasını istiyorum) q ile adamın tepesine bindikten sonra w yi açıp vuruyorum ve pert
  • kristal matara 1 ward 1 pot baslayabilirsin. Item siran dogru zaten jax late game championudur. Early de bir renekton gibi damage bekleme. Sure ilerledikce senin lehine 9 leveldan sonra jax oldukca guclenmeye basliyor. Item olarak mahvolmus-hextech-warmog-ninja tabi-ruh gomlegi ve son itemi de karşıya gore biseyler uydur. Jax'a 2 den fazla ofansif item cikmana gerek yok bence.

edit: Kombo olarakta ilk 3. vurusu adama yapmaya calis yani soyle 2 vurus yaptıktan sonra minyona E-W-Q ile yuksek hasar verirsin. Karsinda early iyi olan bir karakter varsa cok agresif oynamani onermem zararli çıkarsın. Tf lerde ise E acip adcye atlamaya calis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jjaackaal -- 5 Ağustos 2013; 18:58:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben guinso, hextec, botrk,trinity ninja tabi ve rylai cıkıyorum nasıl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lee Sin Combo'ları
    12 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim arkadaşlar saolun.FAydası olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaintWarrior

Ben guinso, hextec, botrk,trinity ninja tabi ve rylai cıkıyorum nasıl

Saniyeler icinde olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Jjaackaal

quote:

Orijinalden alıntı: FaintWarrior

Ben guinso, hextec, botrk,trinity ninja tabi ve rylai cıkıyorum nasıl

Saniyeler icinde olursun

Hextex yerine warmong olsa olurmu bide ben jaxa ap uzerine yapmayı seviyorum daha çok sizce dogrumudur

• Ninja tabi +Mahvolmuş +Karayel + üçlü kuvvet + randuin warmog veya thormail

• kombosu zor değil stun aç atlıyorsun sonrası otomatik atak zaten build de nette fazlasıyla var
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqiratli96

kombosu zor değil stun aç atlıyorsun sonrası otomatik atak zaten build de nette fazlasıyla var

kombosu zor değilde püf noktayı bilmen lazım yukarda bi arkadaş bahsetmiş onun dediği doğru meselea 2 vurus minionsa yapıcaksın sonra e q yapıp w basıcaksın adam paket
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parziv4l

Ninja tabi +Mahvolmuş +Karayel + üçlü kuvvet + randuin warmog veya thormail

muhtemel 11 gibi
  • Earlyde farm ve lanede üstünluk icin ad'nin üstünde durmak daha iyi gibi ama late'e doğru apyi biraz daha artırıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.