Şimdi Ara

JavaScript testlerine göre iPhone 5 bile en iyi Android cihazlarından daha hızlı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Banane ?? Mili saniye hizli acmis acmamis kac kisinin umrundaki. Ben cebimden cikan paraya bakarim. 330 tl ye quatro t1461 telefon aldim. Apple once bunu saglasin sonra hiz kavgasi edelim. 92 model broadwayim kadar hicbir telefon para etmez...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim takar javascripti :) once pil tuketimlerini dusurecek yazilimlar gelistirsinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: sendomiios kapalı kutu ama android koca bir evren,ios kullanıcıları kazık fiyatlarla alıp sadece fotoğraf çekip internete girdikleri telefonlarıyla kendi ütopyalarında mutlu olmaya devam etsinler burda laf yetiştireceklerine
    2012 yılında aldığım iphone 4ste ses klipsini aşağı çekerdim ve telefonun hiçbir şartta gıkı çıkmazdı. 2015 yılında aldığım z1 (lolipoplu) sessize alınca kafasına göre takılıyor. Neymiş. Ayrı ayrı kısmak lazımmış. Androidin yeni yeni standartlaştığı şeyleri biz iphone kullanıcıları 4 sene öncesinde standart olarak kullanıyorduk. Sizin dünyadan haberiniz yoktu. Kaç yıl oldu, siri ios 5 ile geldi, daha androidin doğru dürüst sesli asistanı yok. Bu dediklerimi biz 2011 de görüyorduk. Şu an android kullanıcısıyım. Eski 3 yıllık iphone deneyimimden sonra bu sistem okadar çiğ, okadar yavan geliyor ki...

Gören de zannedecek her zaman siriyi kullanıyor. Yahu arkadaş sen verdiğin paraya bir bak hele. Tabi Türk insanı "boşuna para verdim" demez ki, "Abi verdiğim paraya değdi gerçekten" diyeceksin büyük ihtimal ile.

• Hala dandroid'i savunan top kekler var yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroWin

JavaScript web tarayıcılarında kullanılmakta olan dinamik bir programlama dili. Yani tarayıcının kullanıcıyla etkileşimde bulunması, tarayıcının kontrol edilmesi, asenkron bir şekilde sunucu ile iletişime geçilmesi ve web sayfası içeriğinin değiştirilmesi gibi işlevler sağlanır. Şimdi bu javaScriptin tanımı. Kısacası web browserın yapımında kullanılan bir dil. İlk önce bunun Android işletim sistemi ile alakalı olmadığı konusunda anlaşalım. Bu web browserla alakalı. Eğer akıl edip IOS cihazlar üzerinde iki Web Browser üzerin (Safari, Chrome) deneseydiniz bunun işletim sisteminden değil web browserdan kaynaklandığını görürdünüz. IOS cihazı olan arkadaşlar SunSpider testini Chrome üzerinden çalıştırdıklarında android telefonlarının aldığı gibi yüksek ms aldıklarını görecekler. Bir de saçma saçma bunun tek çekirdek performansında kaynaklandığını yazmışsınız.

Web browser performansının işletim sisteminden bağımsız olduğunu mu düşünüyorsunuz?
    Düz mantıkla bile bu çıkartımınızın yanlış olduğunu görebilirsiniz.
    Örn chrome her bilgisayarda aynı performansta mı çalışmaktadır. Yada aynı özelliklere sahip bilgisyarlarda bulunan farklı işletim sisteminde aynı performansı verecek midir sizce? İşletim sistemlerini biraz daha incelemenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Hala dandroid'i savunan top kekler var yahu.

hala çok çok fazla vediği paradan ötürü kullandığı cihazı uzay mekiği sananlar var yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

ios kapalı kutu ama android koca bir evren,ios kullanıcıları kazık fiyatlarla alıp sadece fotoğraf çekip internete girdikleri telefonlarıyla kendi ütopyalarında mutlu olmaya devam etsinler burda laf yetiştireceklerine

2012 yılında aldığım iphone 4s'te ses klipsini aşağı çekerdim ve telefonun hiçbir şartta gıkı çıkmazdı.
    2015 yılında aldığım z1 (lolipoplu) sessize alınca kafasına göre takılıyor. Neymiş. Ayrı ayrı kısmak lazımmış.

Androidin yeni yeni standartlaştığı şeyleri biz iphone kullanıcıları 4 sene öncesinde standart olarak kullanıyorduk.
    Sizin dünyadan haberiniz yoktu.
    Kaç yıl oldu, siri ios 5 ile geldi, daha androidin doğru dürüst sesli asistanı yok.
    Bu dediklerimi biz 2011 de görüyorduk.

Şu an android kullanıcısıyım.
    Eski 3 yıllık iphone deneyimimden sonra bu sistem okadar çiğ, okadar yavan geliyor ki...

Alsaydın ya yine iphone niye almadın. Sığ geliyormuş hehe sen ıphone kullanırken sana deseydim ki dostum o anlattığın şeyin nasıl yapıldığını ekran videosu alarak burda paylaşırmısın diye yapabilirmiydin.

Nfc yi yeni gören iphonecular sanki nfc yi apple yapmış gibi sevindiler. Kaç senedir andorid cihazlar da nfc var. İphonecular wifi direct nedir hiç bilir mi? Kendi aralarında paylaşım yaparlar da whatsapp skype tarzı programlar olmadan diğer markalardan nasıl resim müzik belge alabiliyorlar.

Çok stabil diye övünüyorlar Jailbreak yapma gereği duyanların neden yaptığını hiç düşündün mü? Yavan gelen bu android ile yapamadığın bir şey yazsana buraya. Whatsapp facebook twitter vb şeyleri kullanmaktan başka extra ne yapıyorsun da iphone da var android te yok diyorsun.

ESki 3 yıllık iphone deneyimin sana şunu göstermiş ki sen android al kullan iphone gereksiz pahalı. Yoksa şimdi iphone kullanıyorum diye övünürdün android kullanıp onu kötüleyecek kadar düşmüşsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 31 Ekim 2015; 19:32:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cesur0606

quote:

Orijinalden alıntı: DreamofMirrorss

iOS'un Android'den farkı yok zaten ikisi de aynı mimariyi kullanıyor neyin tartışması ki bu?

Berkeley Software Distribution.. (Xnu)

kafanı taşlara vurma kardeş, git kendini köprüden at. iOS la androidin birebir aynı olduğunu bilmiyor muydun sen, hatta Java ile C dili de tıpatıp aynıdır, ipa ile apk arasında zerre fark olmadığını söylememe gerek yok zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.