Şimdi Ara

Java Programlama Dili (Yeni Üyeyim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni üye oldum ve çok beğendim forumu.

Direk nonuya girmek istiyorum suanlik.
    Daha önceleri Visual Basic C++ programlama üzerinde calisisdim fakat javayla hiç program yazmadım.

İlk onceki hedefim belkide basittir zordur bilmiyorum. Facebook gibi sosyal ağ gibi sitelerde otomatik beğeni yapan bastı bir program yapmayı dusunuyorum. İmacraso duymuşsunuzdur onun gibi.

3 gundur Followers chief üzerinde çalışıyorum kaynak kodlarında değişiklik ederek daha iyi çok ve beğenmesi için belirlenen değeri artırmak istiyorum.Bunun doğru birşey olduğunu inanin bilmiyorum. Sucmu sizce böyle bir şey yapmak? Ve kolay mı?

Cep telefonu için pragram yapmaya hefeslendiren ve ilk addimi atmami sağlayan bu konu oldu.

İlk olarak ne yapmamı onerirsiniz?
    Hangi yazılım programi? Yani Apk geliştirmek icin?
    Programda değişiklik yapmakmi daha makul?
    Kısacası tafsiyenize çok ihtiyacım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu iş için hazır kodlar bulabilirmiyim? Aslinda cep telefonu için uygulama şöyle olucak. İnstagram sayfası açılsın imacrosta olduğu gibi belirlenen uç bes komut islensin yani 4-5 gonderiyi begensin sonra sayfa yenilensin bir daha aynı komutlar islensin.

Bunu yapmak şuan için zormu gerçekten?

Eger zorsa o zaman apk praglamayi öğreten cepde ve ya pcda ne gibi uygulama onerirsiniz? Egitici olsun hem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Java'ya Başlamak Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.