Şimdi Ara

#Java Platformunu Kullanan Cihazlar İçin Navigasyon Programı & Harita Hazırlama & Kullanma Rehberi # (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
3
Favori
104.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Program çalıştı ama Anadoludaki illerin detayları çoook zayıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminbaba2 -- 11 Ağustos 2010; 21:21:28 >
  • malatya haritası yapar mısınız?
  • Orijinalden alıntı: eko31068

merhaba,

dediğin gibi denemiştim zaten ama bir kez daha aynı şekilde dosyayı indirdikten sonra i klasörün ismini istanbul olarak değiştirdim sonra hafza kaartındaki We Travel/Maps/istanbul olarak kopyaladım ama sonuç yine aynı.

Orijinalden alıntı: eko31068

biraz önce tekrar denedim ( gps yok seçeneğini seçerek) ama ekrana önce yine sarı renkli zemin çıktı ve harita açılmadı. - yaptıpımda zoom out yaparak harita uzaklaşmaya başladı. ama sonra türkiye üzerine gelip yakınlamaşya çalıştığımda Sadece Ankara isminin okunduğu yere kadar zoom yapıyor. işareti istanbul üzerine getirip zom yapmaya devam ettiğimde ise loading yazısı geliyor belli süre sonra tekrar sarı zemin gleliyor ve harita açılmıyor. Oysa demo haritasını seçtiğinde dileğim gibi +, - yapabiliyorum. Sanrım figure arkadaşın ilk sayfada paylaştığı istanbul haritasında sorun var. Elinde programın bu versiyonu ile çalıştığı denenmiş istanbul haritası olan varmı? link verip paylaşırsanız çok mutlu olacağım.

Bende senin değidin gibi sırf bu gps olayı yüzünden cihazdan soğudum.500-6000 TL'lik telefonlarda bile canavar gibi gps var.
    bu telefonu işletim sistemi sonradan yüklenmelere karşı gıcık etmek için yapılmış sanki. hiç bir şey tam anlamıyla doğru çalışmıyor veya tatmin etmiyor.(lg arenadan bahsediyorum renoir kullanmadım bilmiyorum.)

Merhabalar; dostum Figure şöyle demiş "Ankara haritasını atacaksanız, WeTravel\Maps\Ankara şeklinde olacak. Bunun için verdiğim linklerde ismi Map olan klasörün adını şehir ile değiştirip WeTravel\Maps içine atmanız yeterlidir. "

Ben de senin gibi sadece sarı renkli zemin ve yeşil ok görüyordum. Sonra Figure'un yazdıklarını bir daha okudum ve yanlışımı anladım. Örneğin ben Ankara haritasını indirip bir dizine açtım ve ismi "ankara_1259212279381" oldu. Bunun altında "Map" diye bir dizin daha var, işte onun adını yine örneğin "Ankara" yapıp bunuda WeTravel\Maps\ altına koyacaksın. Sonra map config ayarlarında bu dizini seçtinmiydi işlem tamam. Umarım yardım edebilmişimdir.

eko sağol bende de aynı sorun vardı bunu okuyunca düzeldi..

• ya arkadaşlar bi türlü map generatorda garmin 2009.02 haritasını çalıştıramadım.malatya haritası yapacağım ama olmuyor yardımmm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangs1905

ya arkadaşlar bi türlü map generatorda garmin 2009.02 haritasını çalıştıramadım.malatya haritası yapacağım ama olmuyor yardımmm.

bende map generatörde harita yı bir türlü açamadım sürekli hata veriyor lütfen yardım birde wetraveli çalıştırdığımızda wayfinderdeki gibi nete bağlanıp kontör gidiyormu va türkçe sesli yönlendirme varmı şimdiden teşekkürler bu arada telefon sonyericsson w715

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chetyner -- 11 Ağustos 2010; 23:27:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangs1905
    ya arkadaşlar bi türlü map generatorda garmin 2009.02 haritasını çalıştıramadım.malatya haritası yapacağım ama olmuyor yardımmm.

haritanin uzantisinin kucuk harflerle .img olmasi lazim.dosya uzantisini degistiren programlar var.Uzantiyi dedigim sekilde yap acar haritayi.File extension changer diye ara bulursun.
  • quote:

haritanin uzantisinin kucuk harflerle .img olmasi lazim.dosya uzantisini degistiren programlar var.Uzantiyi dedigim sekilde yap acar haritayi.File extension changer diye ara bulursun.

teşekkür ederim...
  • haritanın uzantısı zaten .img ama yinede hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: chetyner
    haritanın uzantısı zaten .img ama yinede hata veriyor

Garmin 2009 2 surumunu dene.verdigi uyari ne?
  • uzntısı IMG hata veriyor, img yap küçük harfle düzeliyor.
  • Uğraşıyorum sabahtan beri 6 farklı harita denedim olmuyor.

"No cities available in map"

2 sayfa önce biri link vermiş onu da denedim.Büyük ihtimalle işletim sisteminden kaynaklanıyor.

Evet hallettim bu sorunu.3-4 mesaj yukarıda bir arkadaş uzantı değiştirme programı vermiş onunla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 13 Ağustos 2010; 22:20:04 >
  • dostum ben daha komut sisteminde hata yaşıyorum. Bİlgisayarıma mysql ve jawa programlarını kurdum. komut bölümünden komutu yazıyorum ve şöyle bir şey yazıyor:-WTRUN -Xmx1024m iç yada dış komut çalıştırılabilir, program yada toplu iş dosyası olarak tanınmıyor.

Bana bunu nasıl düzeltebileceğim hakkında yardımcı olursan çok sevinirm. Benim telefonum samsung gt-s5620 dahili gps var. Program telefonumda çalışırmı? Sonra boşuna uğraşmış olmıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: alifonzo

dostum ben daha komut sisteminde hata yaşıyorum. Bİlgisayarıma mysql ve jawa programlarını kurdum. komut bölümünden komutu yazıyorum ve şöyle bir şey yazıyor:-WTRUN -Xmx1024m iç yada dış komut çalıştırılabilir, program yada toplu iş dosyası olarak tanınmıyor.

Bana bunu nasıl düzeltebileceğim hakkında yardımcı olursan çok sevinirm. Benim telefonum samsung gt-s5620 dahili gps var. Program telefonumda çalışırmı? Sonra boşuna uğraşmış olmıyım.

Aynı telefondan bendede var ve de herseyi yaptim ama verilen o haritalarda calismadi. Bende sitesinden komple turkiye haritasini indirdim su an calisiyor. Sana tavsiyem sende sitesinden haritalari indirmeye calis. Ama yerimde sabit oldugumdan dolayi yolda deneme sansim olmadi. Kurcalamak lazim biraz daha.

• Komut sisteminden çalıştıramayanlar için.

Kopyalamanız gereken yazı olarak şunu deneyin

\desktop\Yeni\WeTravel_Mapgenerator.jar -WTRUN -Xmx1024m

Yada bu,

desktop\Yeni\WeTravel_Mapgenerator.jar -WTRUN -Xmx1024m
  • arkadaşlar komut sistemi ile programı çalıştıramıyorum. hepsini denedim. java da yüklü bilgisayarda 7 kullanıyorum.
    şu mesaj çıkıyo

'c:\users\Ufuk\desktop\Yeni\WeTravel_Mapgenerator.jar -WTRUN -Xmx1024m' iç yada dış komut, çalıştırılamıyor.
    program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor

samsung monte için yüklemek istiyorum bunu. yardımcı olabilirmisiniz
  • Yazdık ya yukarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan91

usta ben bu we travel i yapamadım samsung starda kurulum olmuyor

benim telefonum samsung star s5233w ... gps özelliği yok tabiki ... fakat we travel ı uzun uğraşlar sonucunda yükledim ... malum wetravel klasörünün içinde bi ton dosya o dosyalar arasında da jar ve jad uzantılı dosyalar var ... ben bu jar uzantılı dosyayı we travelın kendi dosyalarının arasından çıkardım telde başka bir dosyaya attım ve öyle tıkladım ve yüklendi ... proyu açtığımda da telefona erişim sağlansın mı diye hata verdi evet dedim ve tüm kendi klasörlerini gördü ve yükledi ... fakat içine harita atma olayını bilmiyordum onu da daha sonra denicem ... sonuç olarak jar dosyasını ayrı bir yere atmak lazım telin içinde ve mutlaka bu pro ile ilgili olan tüm dosyaları da hafıza kartında barındırmak lazım tel hafızasında olursa görmüyor dosyaları ...

• sitesi derken hangi site??
  • quote:

Orijinalden alıntı: SalihBA

İstanbul+İzmit Haritası, POI'siz(Kendiniz indirebilirsiniz), TILE'sız(Olmasın zaten)
    17,3MB; açık hâli: 45,3MB
    http://rapid share.com/files/406557117/34-41.rar
    http://hotfile.com/dl/54546400/b093127/34-41.rar.html
    Anasayfaya koyarsanız sevinirim

bu haritalar çalışmıyor kardeşim!!!

• sorunu olan var mı??
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.