Şimdi Ara

#Java Platformunu Kullanan Cihazlar İçin Navigasyon Programı & Harita Hazırlama & Kullanma Rehberi # (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
415
Cevap
3
Favori
104.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eneserk, ücret gitmesi gibi bir durum söz konusu değil, fakat çok fazla şarj yiyor.

sarkspower, evet kullanılabiliyor.

Ben de Samsung Monte kullanıyorum fakat ben bir türlü yapamadım. Anasayfada verilen linklerden çektim programları, haritaları da hem kendim yaptım hem hazırlarını kullandım fakat programda donma, kasılma ve yer bulamama sorunları çıkıyor devamlı. Haritada gezinemiyorum bile. Haritalar ve programlar uyumlu mu değil başka böyle sorun yaşayan yok mu? Ya da çözüm bulabilecek bir arkadaş?
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinikYas

eneserk, ücret gitmesi gibi bir durum söz konusu değil, fakat çok fazla şarj yiyor.

sarkspower, evet kullanılabiliyor.

Ben de Samsung Monte kullanıyorum fakat ben bir türlü yapamadım. Anasayfada verilen linklerden çektim programları, haritaları da hem kendim yaptım hem hazırlarını kullandım fakat programda donma, kasılma ve yer bulamama sorunları çıkıyor devamlı. Haritada gezinemiyorum bile. Haritalar ve programlar uyumlu mu değil başka böyle sorun yaşayan yok mu? Ya da çözüm bulabilecek bir arkadaş?

Kardeş çok sağol ya hele şkr biri cevap verdi Burda kimse cevap vermeyince bende w715'in ana konusuna sordum ücretsiz cevabını alınca, programı kurdum kendi hazırladığım mapsle denedim fakat 40 dk beklememe rağmen tel. uyduya bağlanamadı .s Ayrıca programı ilk açtığımda sarı bi ana ekran ve bir tane yeşil ok bulunuyor. Sokakları filan bul'dan sokak arayı filan kurcalamayla buldum o da çok karışık .ss diğer sayfalarda sürekli 9'a basarak atlası bulun filan yazmışlar ama sürekli 9'a bastığım halde ekranda hiç bir kımıldama olmuyor :S Neler yapmak gerekiyor acaba Bi yardım eli atsalar... Diyeceğim ama hiç sanmıyorum birinin yardım edeceğini -tek bir cevap için kaç gün bekledim-

• quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

Komut sisteminden çalıştıramayanlar için.

Kopyalamanız gereken yazı olarak şunu deneyin

\desktop\Yeni\WeTravel_Mapgenerator.jar -WTRUN -Xmx1024m

Yada bu,

desktop\Yeni\WeTravel_Mapgenerator.jar -WTRUN -Xmx1024m

kardeşim çok saol valla sayende komut sisteminde açtı.. :)
  • Arkadaşlar burada paylaşılan haritalar çalışıyor çalışmıyor demeyin teknoloji arkadaşımızın dediklerini okuyun dahili gps ve haritayı telefonda seçtikten sonra sokağa çıkın deneyin evin içinde olmuyor belki çoğumuz bu yüzden çalıştıramadık ben yazılanları takip ettim ve sorunsuz şuan sadece türkiye detaylı harita bekliyorum yapan arkadaşlardan şimdiden elineze sağlık:D
  • ERZURUM haritasını paylaşabilcek olan biri var mı??????
  • Eline saglık ancak ben samsung monte telefonuma denedim yukarıda anlattıgın gibi aşamaları uyguladım.Gps görecek sekilde 1o dakika gibi bir sürede önceden mavi renk olan ekranın sag üst köşesindeki yuvarlak işaret yeşil oluyor ancak bir türlü harita goruntusu yok sadece sarı bir ekran geliyor.menu den more seceneginden lon/lat seceneginden enlem boylam bilgisi dogru sekilde gozukuyor ama bir türlü harita goremiyorum.sizin vermiş oldugunuz istanbul haritasını yüklemiştim.acaba onda sorun olmuş olabilirmi?

Bir de sizden rica şu telefondaki kopyalanacak klasorleri,konumlarının tam olarak bu aşamaları anlatırmısınnız acaba orada mı yanlışlık yapıyorum.

şimdiden teşekkürler.
  • 2 Problemim var.
    1) Garmin haritasını dönüştürmeye çalıştığımda " java.lang.nullpointerexception " hatası veriyor. Problemin ne olduğunu anlayamadım. Birde bana tüm Türkiye'nin dönüştürülmüş haritası lazım

2) We-Travel'ı tanımlanıldığı şekilde hafıza kartına yükledim. Sitesinden 20.01.2010 tarihli Türkiye haritasını da indirip Map klasörünün içerisine attım.
    Kurulum tamam, ayarlar tamam, uyduya bağlanmaya çalıştığımda cep telefonu 2 dakika sonra kendisini kapatıp tekar açıyor. Bu böyle sürüp gidiyor. Sorun ne olabilir.

Acil yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Figure

Arkadaşlar isteklere göre arzu edilen bazı şehirlerin haritalarını yapabilirim. Bu yönde istediğiniz bir şehir varsa oluşturup paylaşabilirim

gaziantep haritasıı yaparsanız çok sevinirim
  • bende orjınal sıtesınden ındırdım orda map genaratorler daha kolay hemen oluyor tum turkıye harıtasını yapıyorum 341824 tile herhalde gb lar tutacak neyse valla cok hos ta ben root dırectory yı gosteremıyorum bır turlu gormuyor yardım lutfen
  • Arkadaşlar bende samsung s5620 monte telefonu var.Şimdi burdan telefona atılıcak programı indirdim.Burda yayınlanan hazır izmir haritasınıda indirdim.Genede map generator isimli ilk konuda anlatılan bir sürü işi yapmak zorundamıyım.Yoksa indirdiğim programın içine direk izmir haritasını atsam çalışırmı ??????
  • up
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2le

bende orjınal sıtesınden ındırdım orda map genaratorler daha kolay hemen oluyor tum turkıye harıtasını yapıyorum 341824 tile herhalde gb lar tutacak neyse valla cok hos ta ben root dırectory yı gosteremıyorum bır turlu gormuyor yardım lutfen

Elle gösterebilirsiniz.
  • Arkadaşlar yada şöyle bir istekte bulanayım sizlerden.Hazır izmir haritası çalışan sorunsuz we tavel dosyasını bana upload edebilirmisiniz.Ben direk telefona atarım????
  • Selamlar. Öncelikle paylaşım için teşekkürler kullananlar faydasını görüyordur kesinlikle. Bikaç sorum olacak.

Ben ilk sayfadaki linkten wetravel dosyasını indirip, hafıza kartına attım. Sonra wetravelı telefona kurdum. Sonrasında hazır ankara haritasını kopyalayıp hafıza kartımdaki wetravel/maps klasörüne attım. Programa girip ayarları yaptım. Ama karşıma ankara haritası yerine almanca(sanırım) sokak isimleri olan bi harita çıkyıor. Map generator kullanmayıp kısa yoldan haritayı atayım dediğim için mi bi problem oldu acaba. Yardım edebilecek var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: replastone

Selamlar. Öncelikle paylaşım için teşekkürler kullananlar faydasını görüyordur kesinlikle. Bikaç sorum olacak.

Ben ilk sayfadaki linkten wetravel dosyasını indirip, hafıza kartına attım. Sonra wetravelı telefona kurdum. Sonrasında hazır ankara haritasını kopyalayıp hafıza kartımdaki wetravel/maps klasörüne attım. Programa girip ayarları yaptım. Ama karşıma ankara haritası yerine almanca(sanırım) sokak isimleri olan bi harita çıkyıor. Map generator kullanmayıp kısa yoldan haritayı atayım dediğim için mi bi problem oldu acaba. Yardım edebilecek var mıdır?

Sorunu çözdüm. Ayarlardan ankara haritasını seçmem gerekiyomuş . Şu an bağlanmasını bekliyorum telefonu balkona koydum baklım inşallah çalışır

• Arkadaşlar şimdi de haritayı seçiyorum, yeşil ışık yanıyo ama "no map data" diyor. Telefonum monte. Bulunduğum yerde uydu bulamıyor telefon bundan kaynaklanabilir mi? Kısaca bu "no map data" sorununu nasıl çözerim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Arkadaşlar bende samsung s5620 monte telefonu var.Şimdi burdan telefona atılıcak programı indirdim.Burda yayınlanan hazır izmir haritasınıda indirdim.Genede map generator isimli ilk konuda anlatılan bir sürü işi yapmak zorundamıyım.Yoksa indirdiğim programın içine direk izmir haritasını atsam çalışırmı ??????

çalışır

quote:

Arkadaşlar şimdi de haritayı seçiyorum, yeşil ışık yanıyo ama "no map data" diyor. Telefonum monte. Bulunduğum yerde uydu bulamıyor telefon bundan kaynaklanabilir mi? Kısaca bu "no map data" sorununu nasıl çözerim?

Ankara haritasını, Maps'te bir klasörün alt klasörü yapmış olabilir misiniz?
    Dizinin şöyle olması gerekiyor:
    mmc//WeTravel/maps/Ankara/tiles,atlasses,jpg dosyalar vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SalihBA -- 3 Ekim 2010; 0:49:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SalihBA

quote:

Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Arkadaşlar bende samsung s5620 monte telefonu var.Şimdi burdan telefona atılıcak programı indirdim.Burda yayınlanan hazır izmir haritasınıda indirdim.Genede map generator isimli ilk konuda anlatılan bir sürü işi yapmak zorundamıyım.Yoksa indirdiğim programın içine direk izmir haritasını atsam çalışırmı ??????

çalışır

quote:

Arkadaşlar şimdi de haritayı seçiyorum, yeşil ışık yanıyo ama "no map data" diyor. Telefonum monte. Bulunduğum yerde uydu bulamıyor telefon bundan kaynaklanabilir mi? Kısaca bu "no map data" sorununu nasıl çözerim?

Ankara haritasını, Maps'te bir klasörün alt klasörü yapmış olabilir misiniz?
    Dizinin şöyle olması gerekiyor:
    mmc//WeTravel/maps/Ankara/tiles,atlasses,jpg dosyalar vs.

Hocam, cevabın için sağol. O kısmı hallettim. Şu an harita açılıyo ama kendimi ulusta görüyorum, biyere gidemiyorum. Bunun nedenini biliyor musun?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.