Şimdi Ara

JAVA OYUN YÜKLEMESİ NASIL YAPILIR (RESİMLİ ANLATIM) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
187.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emre206

hersey tamam COM ları ayarları falan hepsi tam telefondan da java ayarları tam ama en son#*5737425# falan hepsini yapıym oluyo en son seri yükleme diyom telefon kapanıyo sonra acılıyo bu neden olabilir bi yardım paylasım içinde eywalle emeğe saygı;)

dostum yüklediğin oyunlar telefona uyunlu olmalıdır yoksa yüklenmiyor
    faruk abimin imzasında uyumlu oyunlar var oraya bir bak istersen
  • Arkadaşlar, "Softick PPP 2.21" ve "Java Uploader" için linkler düzeltildi. Bilgilerinize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuguney

Arkadaşlar, "Softick PPP 2.21" ve "Java Uploader" için linkler düzeltildi. Bilgilerinize...

• Arkadaşlar Uploader.exe programını sizler için türkçeleştirdim. Buyrun:
    http://r*pidshare.com/files/4785075/Yuekleyici.exe.html
    Not: * olan yere a harfi yazacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuguney -- 26 Kasım 2006; 18:17:39 >
  • D900 icin olmuyor bu arkadaslar cildirmak uzereyim son asamaya geliyorum seri yukleme diorum java ekrani cikiyor-dart felan- sonra uygulama basarisiz dior ve tel. restart atio.
    ilk programda da crack yapmama rağmen java yukleme aktiflesmiyor
    ayrica -zannimca tel. yurtdisindan geldii icin- wapa da baglanamiyorum nassi olcak??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josephb -- 11 Aralık 2006; 20:21:06 >
  • Dostum bence problem D900 olması gibi görünüyor. Yutdışıyla falan alakası olmamalı. Tamam wap'a giremeyebilirsin ama burada anlatılan yöntemlerle yükleyebilmen lazım. Dediğim gibi modelden kaynaklanabilir. Ya da anlatılanları bi daha tek tek eksiksiz olarak yapmayı dene.
  • abi benbu d820 ye yükleyemedim oyun uyuz oldum res atıyo telefon seri yükleme yerine girdiğimde
  • quote:

Orjinalden alıntı: FKMAL

abi benbu d820 ye yükleyemedim oyun uyuz oldum res atıyo telefon seri yükleme yerine girdiğimde

iki arkadaşta bişr yerde yanlış yapıyorsunuz mesala java dünyası menüsü ayarkarına küçük harfle internet yazdınızmı aşamaları adım adım yapın her reset ten sonra kabloyu çıkarıp sofkicki kapatıp tekrar açın.
  • ARKADAŞIM OLDU YAPTIM AMA BUSEFERDE JAD UZANTILI OYUN BULAMIYORUM
  • quote:

ARKADAŞIM OLDU YAPTIM AMA BUSEFERDE JAD UZANTILI OYUN BULAMIYORUM

arkadaşım imzamda fazlasıyla oyun var d 600 e olan oyunlar d 820 yede olur tıkla
  • werdiğin link açılmıyor
  • quote:

werdiğin link açılmıyor

o link çalışıyor ama sen buraya bak sırayla sayfalara bakabilirsin

http://forum.samsungpro.ru/index.php?showtopic=3948&st=40 tıkla

• bu oyunlarında hepsinin uzantısı jar we bu uploader jarları atmıyo tele jadmaker ı yükledim ama onunlada çeviremedim
  • quote:

bu oyunlarında hepsinin uzantısı jar we bu uploader jarları atmıyo tele jadmaker ı yükledim ama onunlada çeviremedim

arkadaşım nasıl jar ya rar bunlar kaydetip içini aç iki tane dosyası çıkacak jar ve jad ikisini bilgisayara atacaksın sonra yükleyeceksin bu kadar basit ordaki tüm oyunlar d 820 için gelen zıpli dosyayı aç jar ve jad olan iki dosya göreceksin ikisinide bilgisayara aynı yere kaydet uploader görecektir
  • faruk arkadaşım cabaların takdirle karşılıyorum; ben kardeşimin telefonuna en fazla 4-5 tane oyun yüklicem onun için saatlerce bu ayarlarla uğraşmak istemiyorum, biraz okuyim dedim cidden kafam karıştı...
    bi yardımcı olursan yokmu kolay bi yol yada kısaca bi özetlersen
    telefon D500 bağlantı kablosu var usb diver yükledim
    cd sinden cıkan programlarıda yükledim
    PIM&file manager
    image editor
    samples 2.0

saolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: caver

faruk arkadaşım cabaların takdirle karşılıyorum; ben kardeşimin telefonuna en fazla 4-5 tane oyun yüklicem onun için saatlerce bu ayarlarla uğraşmak istemiyorum, biraz okuyim dedim cidden kafam karıştı...
    bi yardımcı olursan yokmu kolay bi yol yada kısaca bi özetlersen
    telefon D500 bağlantı kablosu var usb diver yükledim
    cd sinden cıkan programlarıda yükledim
    PIM&file manager
    image editor
    samples 2.0

saolasın

sağol arkadaşım ama ilk sayfada çok detaylı anlatmış

onu iyice oku adım adım uygulaprogramları yükle softkick ve uplaurı biraz uğraşcan ilk yapmada sonra 30 sn de yüklersin sen uygula nerde yanlış yapamazsan yardım ederim

• faruk arkadaşım çok saol
  • ben az önce 5-10 dakka ugrasip 1 oyun ve bir program yükledim ama calismadi trial mrial dedi sitesinden indirmen gerekir dedi
    pc den usb ile atmayi basardim ama yükledigim programlar yanlis yapti
    güzel java oyunlari olan site yokmu yaw
    getjardakiler pek ic acici degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: josephb

D900 icin olmuyor bu arkadaslar cildirmak uzereyim son asamaya geliyorum seri yukleme diorum java ekrani cikiyor-dart felan- sonra uygulama basarisiz dior ve tel. restart atio.
    ayrica -zannimca tel. yurtdisindan geldii icin- wapa da baglanamiyorum nassi olcak??

walla ben d900de denedim arkadaşım baya güzel olduda tek sorun her yükleme yapmanda teli kapayıp açman ve işlemi tekrar etmen gerekiyor atamıyosan hala mesaj at sırayla ayarları kontrol edelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ELcordobes

quote:

Orjinalden alıntı: josephb

D900 icin olmuyor bu arkadaslar cildirmak uzereyim son asamaya geliyorum seri yukleme diorum java ekrani cikiyor-dart felan- sonra uygulama basarisiz dior ve tel. restart atio.

walla ben d900de denedim arkadaşım baya güzel olduda tek sorun her yükleme yapmanda teli kapayıp açman ve işlemi tekrar etmen gerekiyor atamıyosan hala mesaj at sırayla ayarları kontrol edelim

saol arkadaşım ilgin için yapabiliyorum artık hatta her seferinde telefonu kapatmadan da oluyor ah bi de GUZEL oyunlar bulabilsem..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.