merhaba arkadaşlar yeni üyeyim k90 cıyım k790 paylaşım topiğine uzun uzun yazdığım içinbida burda kendimi tanıtmaya gerek duymadım ufak bi paylaşım yapamak istiyorum daha önce verilmedi ama bu sitede 100 aşkın proğram var daha deneme imkanım olmadı isterseniz bi bakın http://www.sony-ericsson.ru/forums2/index.php?showtopic=27581&st=40
ilk girmeyi denediğiniz sunucu bulunamadı diye bilir yenileyin proğramın açıklamasının sonundaki kırmızı yazıya basınca kaydediyor(rusca olduğu için yazma gereği duydum)
beraber güzel paylaşımlara imza atmak dileğiyle...
not: oyunları koyarken ekran boyutlarını yazarsanız sevinirim çoğu k790 da olmuyor birde bildiğiniz güzel kareketli temalar varsa paylaşalım lütven...
eline sağlık güzel toparlamışsın
quote:
Orijinalden alıntı: BOSPHORUS
eline sağlık güzel toparlamışsın
Alıntıları Göster
@a.r 156 verdiğin link için teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle
@a.r 156 verdiğin link için teşekkürler.
Alıntıları Göster
umarım beğenmişiniz bulduğum sürece herzaman zevkle daha öncede deiğim gibi uzun zamadır internet olmadığı için üye olamıyordum sadece siteden istifage ediyordum ve gerçekten forumdan çok yararlandım umarım bundan sonra benimde katkılarım olur
quote:
Orijinalden alıntı: a.r 156
umarım beğenmişiniz bulduğum sürece herzaman zevkle daha öncede deiğim gibi uzun zamadır internet olmadığı için üye olamıyordum sadece siteden istifage ediyordum ve gerçekten forumdan çok yararlandım umarım bundan sonra benimde katkılarım olur
Alıntıları Göster
Arkadaşlar ofis belgelerini k790 da görüntüleyebileceğim java programlar var mı bildiğiniz, yardımcı olursanız çok makbule geçer
quote:
Orijinalden alıntı: akyurt
**** olan rapıdshare. yazın
Alıntıları Göster
arkadaş yaptıklarınız süper işler ellerinize kolarına sağlık teşekkürler
arkadaşım her nerden bulduysan çok çok sağol teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: M@VZER
bu oyunu atari salonunda oynayanlar hatırlayacaktır...
abi dasya şifreleme olmuyo yüklenio şifrelendi dio ama şifre olmuo yapabilen varsa yardım bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Salur
Arkadaşlar ofis belgelerini k790 da görüntüleyebileceğim java programlar var mı bildiğiniz, yardımcı olursanız çok makbule geçer
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: pashafendy
?
quote:
Orijinalden alıntı: KAAN-2001
Birçok oyunlarınız şuanda kapalı olan HEMEN PAYLAŞ -ta.Sizden ricam Bu ounları başkabir LİNK - ten verebilirmisiniz. SELAMLAR ve İYİ BAYRAMLAR.
Alıntıları Göster
saolun paylasım icin
arkadaşlar oncelikle herkese çok teşk. ilgili olduğunuz için. size bir sorum var ve birde isteğim olacak.arkadaşlarımda nokia 6630 var onlar n-gage oyunlarını nasıl oluorda çalıştıryorlar telefonlarında.asphalt diye bir oyun var yaklaşık 12-13 mb buyukluğunda yukleme dosyası var mukemmel bir oyun bi cep telefonuında olabilecek en iyi oyun eğer bulabilirseniz bana o oyunun jar. uzantılı dosyasını indirebileceğim bi adres verebilir misiniz??? harika bir oyun 6630 da olur k750 de nasıl olmaz. yardımınıza ihtiyacım var şimdiden çok teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: devhuso
arkadaşlar oncelikle herkese çok teşk. ilgili olduğunuz için. size bir sorum var ve birde isteğim olacak.arkadaşlarımda nokia 6630 var onlar n-gage oyunlarını nasıl oluorda çalıştıryorlar telefonlarında.asphalt diye bir oyun var yaklaşık 12-13 mb buyukluğunda yukleme dosyası var mukemmel bir oyun bi cep telefonuında olabilecek en iyi oyun eğer bulabilirseniz bana o oyunun jar. uzantılı dosyasını indirebileceğim bi adres verebilir misiniz??? harika bir oyun 6630 da olur k750 de nasıl olmaz. yardımınıza ihtiyacım var şimdiden çok teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: devhuso
yukarıdaki oyunlara bir bak istersen.orda var
quote:
Orijinalden alıntı: Buyomer
quote:
Orjinalden alıntı: devhuso
yukarıdaki oyunlara bir bak istersen.orda var
Alıntıları Göster
sağol ama benim dediğim asphalt om değil o oyunun n-gage için olanı 12mb yukleme dosyası var ama .sis uzantılı lduğu için alamadım bana .jar uzantılı lazım
Bugün inşallah uzun zaman aradan sonra tekrar 7610'uma ulaşıyorum. Çok şey var indirecek.
quote:
Orijinalden alıntı: ermanpac
Bugün inşallah uzun zaman aradan sonra tekrar 7610'uma ulaşıyorum. Çok şey var indirecek.
yukarda bu oyunlar nokia 6600 a olurmu diyen arkadasa cevap: bazilari oluyor bazilari yarim ekran cikiyor yukleyip denemen lazim dostum ama nokia icin oyun istiyosan bu konuya benzer symbian paylasim ust topigi var ordan istediklerini indirebilirsin
arkadaslar bana 6230i için sözlük programı lazım bi de telefona ceptemsn messenger yükledim ama baglantı kurulamıyor hatası veriyor nedendir
quote:
Orijinalden alıntı: Sui CompoS
arkadaslar bana 6230i için sözlük programı lazım bi de telefona ceptemsn messenger yükledim ama baglantı kurulamıyor hatası veriyor nedendir
Alıntıları Göster
k700 i ye file lock ve file protect programlarını kuruyorum ( dosya şifreleme ) ama çalıştırdığımda Application Error yazıyor sebebi nedir
quote:
Orijinalden alıntı: viper37
k700 i ye file lock ve file protect programlarını kuruyorum ( dosya şifreleme ) ama çalıştırdığımda Application Error yazıyor sebebi nedir
Alıntıları Göster
Arkadaşlar k750 için kim 500 milyar(ya da bin) ister adlı oyunu arıyorum.Elime geçen tüm linkler ölü çıktı,yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler şimdiden.