Şimdi Ara

JAVA HER BİLGİSAYARDA GEREKLİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows Xp Pro kullanıyorum (SP2) Bu java nın ne olduğunu çözebilmiş değilim topiklere bakıyorum internetten oyun oynamak için falan diyorlar tek bu işe mi yarıyor? İnternette gezinirken bazı sayfaları açamıyorum bu programla mı ilgili?

Eğer bu program gerekliyse hangi versiyonunu indirmem gerekir (XP Pro SP kullanıcısı olarak) yardım ederseniz sevinirim

• KARDEŞ BAZI SİTELER JAVA DESTEKLİ JAVA PROGRAMINI SİSTEME YÜKLERSEN JAVA İLE YAPILAN INTERNET SAYFASINI AÇARSAN HEMEN DEVREYE GİRİP ÇOK SERİ OLARAK AÇACAKTIR. EĞER INTERNETTE ÇOK GEZİNTİ YAPIYORSAN PC YE KURMAN İYİ OLUR KOLAY GELSİN
  • www.java.com'dan ulaşabilirsin.(yabancı dilin varsa güzel açıklamalarda var)
    Forumda yazılanlar doğru genelde sitelerin oyun köşeleri java gerektiren uygulamalardır. Birkaç sitede bu uygulamayı istemiş olabilir.
  • Bir sürü java sürümü görüyorum XP pro sp 2 ye hangisi yükleniyor?
  • xp den önceki windows sürümlerinde microsoftun java programcılarıyla olan anlaşması gereği java yüklü geliyordu.xp ile beraber anlaşmaları tazelenmediği için sistem java desteksiz kaldı.o yüzden java yı xp sistemlerinde manuel olarak yüklemeniz gerekmetedir.
  • Ama hangisini yükleyeceğim
  • işte bunu :http://download.bagkur.gov.tr/KODS/msjavx86Xp.exe yüklerken explorer pencerelerin kapalı olsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: ermanTR

Ama hangisini yükleyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • java.com a girince sağ tarafta kocaman
    FREE JAVA SOFTWARE DOWNLOAD
    yazıyor oraya bas.
  • kardeşwww.java.com'dada var aynı zamanda
    google la giripte arama çubuğuna şunu yazıpta;
    msjavx86 download
    ararsan çıkar
    sana kolay gelsin
  • la cok komik la adam gitmis bagkurdan link verio
    allah seni nbasi biliosa ole yapsın ne alaka la bagkur baska yer mi bulamadın
    zuahauhauaa
  • Java ile yazılmış programlar varsa bunları çalıştırmak için java gerekli onudawww.java.com dan download edersin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sancit

la cok komik la adam gitmis bagkurdan link verio
    allah seni nbasi biliosa ole yapsın ne alaka la bagkur baska yer mi bulamadın
    zuahauhauaa

Asıl komik olan senin konuşma tarzın ve konuya yaklaşımın. La lo iii diiill vs, bu tarz konuşan ve Güzel Türkçemize layık olduğu değeri vermeyen herkesi ŞİDDET le kınıyorum.
    Hem ne çıkar verdiği linkin Bağkur olmasından. Burada önemli olan arkadaşın ihtiyacı olan programa ulaşmasıdır.
    İki kelimeyi biraraya getirip cümle kurmaktan aciz kişiler hep bu yolu denerler.
  • ARKADAŞLAR OLAYIN KESİN ÇÖZÜMÜ ŞU ARTIK DEVLET VE RESMİ KURULUŞLAR BÖYLE PROGRAMLARI SİTELERİNDE YAYINLIYORLAR BAŞKA YERLERDEDE BULABİLİRSİNİZ AMA BU SİTELERDEKİ VİRUS İÇERMİYOR VE EKSİKLİKLERİ YOK YANİ KURDUĞUNUZDA TAKIR TAKIR ÇALIŞIYOR ONUN İÇİN BİRBİRİMİZİ KIRMAYALIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanTR

Windows Xp Pro kullanıyorum (SP2) Bu java nın ne olduğunu çözebilmiş değilim topiklere bakıyorum internetten oyun oynamak için falan diyorlar tek bu işe mi yarıyor? İnternette gezinirken bazı sayfaları açamıyorum bu programla mı ilgili?

Eğer bu program gerekliyse hangi versiyonunu indirmem gerekir (XP Pro SP kullanıcısı olarak) yardım ederseniz sevinirim

arkadaşım java bir program değildir , bir programlama dilidir.senin makinene kurman gereken JVM (Java Virtual Machine) 'dir yani java sanal makinedir.Bu net deki java applet içeren uygulamaları çalıştırmak için gereken yorumlayıcıdır.yani bu olmadan browser java tabanlı siteleri yorumlayamaz.en güvenilir olarakhttp://java.sun.com veyahttp://java.com/index.jsp adreslerinden indirebilirsin.

• kersoz2003 arkadasin verdigi bagkur linkindeki java programini kur
    java.com dan kurdugun java son surum ama makineyi kesinlikle cok kasiyor.
    bagkur sitesindeki java isini fazlasiyla goruyor ve makineni kasmaz.
    -
    sancit arkadas bagkur.gov.tr i bir internet adresi olarak gormuyorsun galiba ?
  • Türke Eğitim Pc'ye Java Şart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.