Şimdi Ara

Jason Statham o vücudu kaç yılda yapmıştır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Burada 23 yaşında.

• protein tozuyla yaptiysa 2 hafta tozsuzsa 1 hafta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legalize wwed

protein tozuyla yaptiysa 2 hafta tozsuzsa 1 hafta
    çok komik
  • Hocam bu adamları bizim gibi düşünmemek lazım. Bunlar ortaokuldan beridir sürekli spor yaptırılan adamlar en kötüsü basketbol veya futbol oynayarak büyüyor. Dolayısıyla vücutları alışık sürekli spor yaptıkları için. Bizler gibi hayatının ilk spor aktivitesi vg olan adamlar değil ki gelip 7-8 yılda yapmıştır diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: GhotSht

Hocam bu adamları bizim gibi düşünmemek lazım. Bunlar ortaokuldan beridir sürekli spor yaptırılan adamlar en kötüsü basketbol veya futbol oynayarak büyüyor. Dolayısıyla vücutları alışık sürekli spor yaptıkları için. Bizler gibi hayatının ilk spor aktivitesi vg olan adamlar değil ki gelip 7-8 yılda yapmıştır diyelim.
    Hocam ben de ilkokul 2den ortaokula kadar hep futbol oynadım, ortaokulda azalttım. Lisede bıraktım. Ortasonda barfiks çekip 2 kiloluk dambıl kaldırıyorduk. Lisede arada şınav çektim. Lise 2 yazında 3 ay fitnessa gittim. Sayılmaz mı bunlar?
    Gerçekten 7 8 yıl sürmüş müdür? O kadar fazla mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E20DF54B6 -- 20 Eylül 2018; 0:23:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E20DF54B6

Hocam ben de ilkokul 2den ortaokula kadar hep futbol oynadım, ortaokulda azalttım. Lisede bıraktım. Ortasonda barfiks çekip 2 kiloluk dambıl kaldırıyorduk. Lisede arada şınav çektim. Lise 2 yazında 3 ay fitnessa gittim. Sayılmaz mı bunlar?
    Gerçekten 7 8 yıl sürmüş müdür? O kadar fazla mı?

Alıntıları Göster
    3 yıldan fazladır spor yapan birisiyim en az 2 yıllık bir vücut videodaki hali ama şimdiki hali en az 7-8 yılda anca yapılır.

• Ben vücutta bir şey göremedim. yağ oranı 10-12 arası fit bi vücut. Bu hale gelebilmek için diyetle birlikte 5-6 ay düzenli çalışmak yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabwound -- 21 Eylül 2018; 12:43:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.