Şimdi Ara

Jarvan IV HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu prensimizle oynuyorum fakat counter jg olayını yapmıyorum,kime yapılabilir,kimlerden korkulmalı? bilgisi olan yazarsa teşekkürler

• Bence jarvanla CT jungle olayına pek girme ama bir udyr bir Lee sin ile yapabilirsin ve karşına bunlar gelirse korkmalısın bana genelde hafiften stres geliyor hele udyr da hayvan gibi ölmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jungle hakkında çok bilgim olmasa da duo girdiğim arkadaşımın maini jungle. O Jarvan alınca counter jungle değil de genelde early game e oynuyor. Jarvan'ın early game i çok güçlü o da uygun bir koridoru kamplıyor killeri kendi alırsa zaten snowball olup götürüyor maçı ya da koridordakine kastırıyor. Jarvan'ın snowballuda çok fena oluyor. Yani demek istediğim counter jungle değil de early game e oynayıp uygun koridora kamp kurman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 27 Temmuz 2014; 5:16:11 >
  • Oyundaki en güçlü level 2'ye sahip şampiyonlardan biri. Çoğu şampiyonla düello yapabilir ve 3 levelde Lee Sin'den sonra en iyi gank potansiyeline sahip ormancı.
    Böyle bir avantajı ormanda gezinerek kaybetmek istemem ben şahsen.

Soruna yanıt olarak: Lee Sin, Xin Zhao, Shyvana zorlayabilir. Lee Sin nerfleri live serverlara gelirse O da problem olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elf Of Darkness -- 27 Temmuz 2014; 5:28:25 >
  • J4 earlyde Lee,Xin kadar fazla hasarı yok.Ama çok iyi bir gap closerı olduğu için 3 levelda rakip lanerlara çok rahat flash harcatabiliyor.Onun için counter jungle dan çok lanelere sık sık gank atmak bence daha iyi oluyor.
  • dostum hiç ct jungle yapma.güzelce bufflarını al.daha sonra ganklere başla lizard ve brutalizer i aldıktan sonra korkarlar zaten karşı junglede gezebilirsin
  • Herhangi bir lane pushlamışsa free kill cidden, earlyde çok güçlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

J4 earlyde Lee,Xin kadar fazla hasarı yok.Ama çok iyi bir gap closerı olduğu için 3 levelda rakip lanerlara çok rahat flash harcatabiliyor.Onun için counter jungle dan çok lanelere sık sık gank atmak bence daha iyi oluyor.

Earlyde Lee kadar hasarı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChicksLovesMe

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

J4 earlyde Lee,Xin kadar fazla hasarı yok.Ama çok iyi bir gap closerı olduğu için 3 levelda rakip lanerlara çok rahat flash harcatabiliyor.Onun için counter jungle dan çok lanelere sık sık gank atmak bence daha iyi oluyor.

Earlyde Lee kadar hasarı yok

/>

• Sezon 3 baya jarvan oynadım en kolay counter çektiği şampiyon fiddle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Sezon 3 baya jarvan oynadım en kolay counter çektiği şampiyon fiddle.

oyunuma fid jungle gelirse dodge atıyorum ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.