Şimdi Ara

Japonyada 32000 insan 100 yaşına gelmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.independent.co.uk/news/world/asia/32000-people-in-japan-turned-100-this-year-and-the-economy-cant-keep-up-a7315001.html

Üremeye başlamazlarsa ekonomi çökecek deniyor. Garip bir sorun paylaşayım dedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İşçi arıyorlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surileri verelim onlar halleder,ücret falan da istemeyiz geri gelmesinler yeter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClimbDown

Surileri verelim onlar halleder,ücret falan da istemeyiz geri gelmesinler yeter.

Aynen onlar gitsin ama neden Türkler erkek değilmi 1990 a kadar Türkler de 10 çocuk yapıyordu farkındaysanız bizim soyumuz da tükeniyor her gün şehitler geliyor Türkler ölüyor doğan Türk sayısı çok az.
  • Asabi Adam kullanıcısına yanıt
    Tabiki öyle hocam ama bu suriler şu anda olmasa da ileride bize sıkıntı çıkaracak üreme konusunda,sizde haklısınız tabiki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Tabiki öyle hocam ama bu suriler şu anda olmasa da ileride bize sıkıntı çıkaracak üreme konusunda,sizde haklısınız tabiki.

Devlet çok basiretsiz kendi ırkımıza doğum kontrol uyguladı resmen bu soyumuzu kurutmaktır şahsen ben Türklerin 10 çocuk yapmasından çok mutlu olurum şimdi ne oldu soyumuz gidiyor sen güneydoğuya doğum kontrol uygulayacağına kendi insanının soyunu kurutmaya çalış aklın alıyormu doğum kontrol bence çok yanlış iş işten geçti ya neyse ağlancak halimize gülüyoruz.
  • Japonya küçülmeye başladı nüfus miktarlarına bakabilirsiniz

İlerde insan çiftlikleri kurulursa şaşırmam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizi alsınlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yüzden işçi alıyorlarda hiç giden yok forumda soruyorum yolu yordamı bilen varsa gidelim diye
    Evlimisin ve cocugun var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tla776

Büyük ihtimalle değildir. Bir çocuğu bile adam akıllı yetiştirmek ne kadar zor ve masraflı bilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dahi Olalım -- 19 Eylül 2016; 19:30:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evli değilim ama evlendiğimde çok çocuk yapmayı düşünüyorum kürtlere karşı en az 4 çocuk.
    Ben evliyim ve kizimda var 11 aylik. Boyle buyuk konusmamak lazim.

• quote:

Ben evliyim ve kizimda var 11 aylik. Boyle buyuk konusmamak lazim.

Yap kardeşim yap devlet kürtleri besliceğine kendi insanımıza yardım etsin sana da yardım edecek sosyal yardımların haddi hesabı yok almayı bildikten sonra kürtler neden sürekli çocuk yapıyor sanıyorsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asabi Adam

quote:

Surileri verelim onlar halleder,ücret falan da istemeyiz geri gelmesinler yeter.

Aynen onlar gitsin ama neden Türkler erkek değilmi 1990 a kadar Türkler de 10 çocuk yapıyordu farkındaysanız bizim soyumuz da tükeniyor her gün şehitler geliyor Türkler ölüyor doğan Türk sayısı çok az.

Türk nüfus zaten yok oldu gibi bir şey. Ülke hızla araplaşıyor.

:)

Devlet yardim edecekmiş hayaller devlet yardimi gercekler 300tl.

• quote:

:)

Devlet yardim edecekmiş hayaller devlet yardimi gercekler 300tl.

heheheh sen öyle san devlet Türklere vermiyor batıya gelen kürtlere sor doğu güneydoğuda yardım et diye gitmiyorsun devlet her şeyi veriyor yardım ediyor batıda Türkler kimin umrunda demi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

O yüzden işçi alıyorlarda hiç giden yok forumda soruyorum yolu yordamı bilen varsa gidelim diye

hocam nasıl oldugunu bulursan haber et, bosuna oradaki okullara para vermeyelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.