|
Japonya ZettaFLOPS ölçeğinde süper bilgisayar geliştiriyor

-
-
Fujitsu KiloCore'u mu satın alıp yapacak?
Samsung da deniyor, Esperanto ile...
-
Millet yapayzeka destekli süperbilgisayar yapar bizimkiler gidip CPU tabanlı süperbilgisayar yaptı. Vay arkadaş bu nedir böyle?
-
TAI/TUSAŞ mı?
https://www.tusas.com/medya-merkezi/haberler/turk-havacilik-ve-uzay-sanayii-50-bin-cekirdekli-bilgisayar-yatirimina-imza-atti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 7 Eylül 2024; 3:52:27 > -
Hayalleri boş ver yapılmışı var. Aha bak burada:
TÜBİTAK’tan Araştırmacılara Büyük Hizmet | ULUSAL AKADEMİK AĞ ve BİLGİ MERKEZİ (tubitak.gov.tr)
-
"bulut sistemi dedikleri bir şey var, herkes oraya bir şey atıyor gelen oradan işine yarayanı alıyor kullanıyor ben böyle anlıyorum. sistematik bir şey yok." B.Yıldırım
Bizi de bu kafa yönetiyor 20+ yıldır işte.
-
Çok alakalı değil belki ama...
2001 galiba, sanayi fuarındayız. Senkron çalışan iki 6 eksen robot ile havada, içiçe iki borunun MAG kaynağını demo olarak koyduk. (O iş böyle yapılmaz tamam, sadece hava atmak için demo öyleydi)
İki genç geldi.
Genç: Ben de robot yaptım.
Ben: A süper, kaç eksenli?
G: Bir.
B: Konum kontrolü?
G: Başta ve sonda duruyor.
B: (içimden) olm sen piston yapmışsın, elektrikli. Üni 3. sınıfta bile pottan referans alıp anten kolu motoru sürücüsüne konum gönderiyorduk.
.
Az çok bilişim ve yarıietkendeki ülke yönetimi kafası bu galiba.
-
Bitcoin kasacak çakallar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X