Şimdi Ara

Japonya Tarım Bakanı İntihar Etti (İBRETLİK!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hakkında mali yolsuzluk iddiaları bulunan Japonya Tarım Bakanı Toshikatsu Matsuoka intihar etti

Evinde bilincini kaybetmiş olarak bulunan Matsuoka'nın öldüğü bildirildi.

Japonya haber ajansları ve televizyon kanalları, bakanın kendini asarak intihara teşebbüs ettiğini, doktorların kalbi duran bakanı yeniden hayata döndürmeye çalıştıklarını duyurmuşlardı.

Toshikatsu Matsuoka'nın kaldırıldığı hastane basın mensuplarına kapandı.

Hakkında mali yolsuzluk iddiaları bulunan Matsuoka, bu iddiaları ısrarla reddediyordu.

Bakanın, bugün öğleden sonra hakkındaki iddialarla ilgili olarak bir meclis komisyonuna ifade vermesi bekleniyordu.

Japon basınında çıkan haberlerde, bakanın bir dizi mali skandala karıştığı belirtilmiş, kirasız oturduğu bürosu için büyük miktarda harcama yapılmış gibi göstermesinin de bunlar arasında bulunduğu kaydedilmişti. Matsuoka ise iddiaları reddetmişti.

kaynak:http://www.dunyabulteni.net/news_detail.php?id=15115

peki sorarım size..bizimkiler ne yapıyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eski Günler -- 29 Mayıs 2007; 21:27:22 >

• japonlar kültür olarak tüm dünya milletlerinden ayrıdır. en basiti japoncada edebileceğin en büyük küfür aptaldır. telefonlara çok teşekkürler tanıştığıma memnun oldum diyerek açıyorlar.

ayrıca sadece tarım bakanı değil daha önce olan depremde (ki deprem dediğimde 7.2ydi sanırım) osakada yıkılan 2 bina (ki yıkıldı denemez kutu gibi yan durmuş ölen yok yaralılar var) mütehaitleri intihar etmişlerdi. gene itfaiye müdürü yangına geç müdahale ettiği için intihar etmişti.
  • adamlarda onur,gurur,haysiyet,şeref var
  • quote:

Orjinalden alıntı: batis

japonlar kültür olarak tüm dünya milletlerinden ayrıdır. en basiti japoncada edebileceğin en büyük küfür aptaldır. telefonlara çok teşekkürler tanıştığıma memnun oldum diyerek açıyorlar.

ayrıca sadece tarım bakanı değil daha önce olan depremde (ki deprem dediğimde 7.2ydi sanırım) osakada yıkılan 2 bina (ki yıkıldı denemez kutu gibi yan durmuş ölen yok yaralılar var) mütehaitleri intihar etmişlerdi. gene itfaiye müdürü yangına geç müdahale ettiği için intihar etmişti.

valla gittikçe bu japonları daha çok sevmeye başladım
  • Ben sevıyorum.

Anıtkabire gittik 4 arkadaş,gecen sene.
    Ulan bi baktım etrafımı 1 çekik gözlü kadınla erkek sardı.
    bi baktım kadın koluma girdi resmimi felan çektiler
    Sonra Adam hi dedi tanıstık felan cok ıyı ınsanlar sonra Müzede felan ne zaman görseler hi deyip el sallıyolardı
    Bu kış da Antremandan dönüyoduk,Otelin önünden geçerken aynı olay oldu.Adamlarda iş adamı gibi bi tip vardı otelde kaldıkları belliydi takım elbiseli felan kadın resmımı cektı valla yıne
    ya çok yakışıklı buldular ya da aşırı iyi insanlar

• valla japonlar böylede ben bi japonla tanıştım. 2 koreli kız 1 japon erkek bi de ben yemeğe gittik. japona çalıştığımı sabahları erken kalktığımı anlattım yemek sonunda evin boş olduğunu kızlara söyledi ve davet etti o sıradada bana dönüp "senin tabi iş var yarın gelemen" dedi. çok çakaldı ama bende dedim "olsun ben zaten geç yatıyorum sorun olmaz" diye mala döndü, bende katıldım onlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batis -- 29 Mayıs 2007; 21:46:10 >
  • ne yani şimdi yolsuzluk yapıp yakalanıncaya kadar sessiz beklemekdaha sonra yakalarlarsa da intihar etmek bir kişi için şeref,gurur,onur ve de haysiyet belirtisi mi oluyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

Ben sevıyorum.

Anıtkabire gittik 4 arkadaş,gecen sene.
    Ulan bi baktım etrafımı 1 çekik gözlü kadınla erkek sardı.
    bi baktım kadın koluma girdi resmimi felan çektiler
    Sonra Adam hi dedi tanıstık felan cok ıyı ınsanlar sonra Müzede felan ne zaman görseler hi deyip el sallıyolardı
    Bu kış da Antremandan dönüyoduk,Otelin önünden geçerken aynı olay oldu.Adamlarda iş adamı gibi bi tip vardı otelde kaldıkları belliydi takım elbiseli felan kadın resmımı cektı valla yıne
    ya çok yakışıklı buldular ya da aşırı iyi insanlar

onlar olabilir birde şöyle bir şey var ne bulsalar resim çekiyorlar. sultanahmette gezdiriyorum yok ağaç bülbül iett otobüsü aptal saptal ne bulsa resmini çekiyor. yahu dedim "bunun ne anlamı var sen resimlerde görükmedikçe, al dedim bir kartpostal veya çek internetten resimleri daha kolay olur" pek sallamadı tabi

• anlayana saz anlamayana davul zurna bile az

adamlar yakalanmadan bile intihar etmişler yüzlerce örnegivar bizdekiler pişmiş kelle gibiler

bazılarına güzel örnek oluyorlar galiba
  • bazısı omuzlarını kasar bazısı kendini asar
  • "peki sorarım size..bizimkiler ne yapıyor??"

Unakıtan Villa yaptırmaya devam ediyor. Yetmiyor Likit yumurta fabrikası açıyor.
  • heme siyaseti sokuyorsunuz foruma, hiç kaçırmıyorsunuz.
    ben de sorarım sana daha öncekiler ne yapıyordu diye. ya bir sürü örnek var hatırladıkça, bu siyasetçilerin utanmazlığı karşısında sıyrılıyorum ya kapatın, açmayın şu siyaset konularını, gidin modlara yazın, siyaset ve politika bölümü açsınlar orada ne var ise eteklerinde dökünüz..
  • Eskiden bu japon savaşçılarının onurları için intihar etmelerine ne deniliyordu yav?Hani karnına kılıcını saplayıp intihar etmeleri...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABSOLUT

Eskiden bu japon savaşçılarının onurları için intihar etmelerine ne deniliyordu yav?Hani karnına kılıcını saplayıp intihar etmeleri...

harakiri değil mi?kamikazede olabilir
  • (bkz: son samuray)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

"peki sorarım size..bizimkiler ne yapıyor??"

Unakıtan Villa yaptırmaya devam ediyor. Yetmiyor Likit yumurta fabrikası açıyor.

İyide bizim yönetim biçimimiz Cumhuriyet değilki! Saltanatlık devam ediyor ama adı Cumhuriyet oldu,
    Cumhuriyette çalışanların hepsi devlet memurdur, görevini yapar parasını alır, görevini yapar zaten işidir,
    ama bizim yöneticilerin maaşları para bile değil, asıl gelir farklı,
    bence en iyisi hiç kafa yormayın, içinden çıkamazsınız.
  • karından bıçaklayarak intihar etmeye harakiri

japon intihar pilaotlarınada kamikaze denirdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triquetra

quote:

İyide bizim yönetim biçimimiz Cumhuriyet değilki! Saltanatlık devam ediyor ama adı Cumhuriyet oldu,
    Cumhuriyette çalışanların hepsi devlet memurdur, görevini yapar parasını alır, görevini yapar zaten işidir,

japonyanın da değil zaten, adamların devleti imparatorluk...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

quote:

Orjinalden alıntı: Triquetra

quote:

japonyanın da değil zaten, adamların devleti imparatorluk...

bağımsız olmayan kukla japan empire,

(bkz=ww2)
    (bkz=kayısız şartsız teslim)
    (bkz=japan anayasasını usanın yzması)

tabi onları şuçlayan yok,turkiye de kafasına 2 atom bombası yese bizde aynı durumda olurduk..
    keşke hiç bulunmasaydı atomda, bombasıda.

• Zihniyet farkı var. Japonlar hem böyle onurlu insanlar hem de çalışkanlar bu yüzden küçücük bir yerken dünya devi oldular.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.