Şimdi Ara

Japonya Maceram [EŞZAMANLI] [SS'Lİ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.119
Cevap
366
Favori
84.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
263 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Makunouchi İppo

quote:

Orijinalden alıntı: Injuste

Ben de pakistana gideceğim ama, merak eden olmayacağı için konu açsam tutmaz

Hocam sen aç konunu yine. Yabancı bir kültür sonuçta, her türlü ilgi çeker. Çekmezse de kendine resimli günlük hazırlamış olursun, fena mı?

Ya içimde bir korku var, umarım oraya gidince pişman olmam.
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.Hangi bolumu okuyacaksın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Takip.Hangi bolumu okuyacaksın ?

Aklımda spesifik bir bölüm yok henüz. Önce iki yıl dil eğitimi görüp havayı bir koklayacağım. Rüzgarın estiği yöne göre yaparım artık tercihimi.

• normalde okumazdım ama bu sefer hepsini okudum.hayırlı yolculuklar ss bekliyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Makunouchi İppo

quote:

Ben de pakistana gideceğim ama, merak eden olmayacağı için konu açsam tutmaz

Hocam sen aç konunu yine. Yabancı bir kültür sonuçta, her türlü ilgi çeker. Çekmezse de kendine resimli günlük hazırlamış olursun, fena mı?

Ya içimde bir korku var, umarım oraya gidince pişman olmam.

Umarım olmazsın hocam, elinden geleni yap, olmadı Urduca ile burada dışişlerine girmeye kasarsın.

• Hayırlı yolculuklar bol ss bekliyoruz

• Hayırlı yolculuklar dileyen herkese tekrardan teşekkürler

• hocam iki kelime : HELAL OLSUN
    bu azime saygı duyarım ayrıca hayırlı yolculuklar
    bu arada anlamadığım oraya ünv. için mi gidiyorsunuz ?
  • Zordur tek çocuk olmak. Bende tek çocuğum ve Ailenin seni nasıl vazgeçirmeye çalıştıklarını tahmin edebiliyorum. Cesaret ve gayretin için tebrik ederim seni. Daha sonra orada kalıp yerleşmeyi düşünüyor musun yoksa ailenin yanına geri dönüş yapacak mısın ? Bu arada oradan bol bol ss ve tecrübelerini paylaşmanı da bekliyoruz. Hayırlı yolculuklar şimdiden.

• takipteyim bu sene nisan mayıs gibi ingilizce kulübüyle 1-2 haftalığına gidiyorum merak ettim nasıl acaba oralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOTEK

hocam iki kelime : HELAL OLSUN
    bu azime saygı duyarım ayrıca hayırlı yolculuklar
    bu arada anlamadığım oraya ünv. için mi gidiyorsunuz ?

Teşekkürler hocam.
    Şu an dil okuluna gidiyorum, tahminimce 2 yıl dil okulu bitince üniversite okumaya hazır olurum. O zaman da yabancı öğrencilerin girdiği üniversite sınavına gireceğim Japonya'da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyah.

Zordur tek çocuk olmak. Bende tek çocuğum ve Ailenin seni nasıl vazgeçirmeye çalıştıklarını tahmin edebiliyorum. Cesaret ve gayretin için tebrik ederim seni. Daha sonra orada kalıp yerleşmeyi düşünüyor musun yoksa ailenin yanına geri dönüş yapacak mısın ? Bu arada oradan bol bol ss ve tecrübelerini paylaşmanı da bekliyoruz. Hayırlı yolculuklar şimdiden.

Teşekkürler, Japonya'nın toplumsal yapısı ve iş hayatı pek iç açıcı değil açıkçası, hele bizim gibi siesta kültüründe yetişmiş insanlar için. Master'a kadar yolu var, sonrasında başka ülke düşünebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makunouchi İppo -- 19 Eylül 2014; 21:34:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AdszBiri

takipteyim bu sene nisan mayıs gibi ingilizce kulübüyle 1-2 haftalığına gidiyorum merak ettim nasıl acaba oralar

Elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım, epey püf noktayı bilerek gideceksiniz

• hocam peki iki yılda dil öğrendikten sonra oradaki sınava girme hakkınız varmı ve oradaki ünv. ücreti ne kadar ?
  • ön
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOTEK

hocam peki iki yılda dil öğrendikten sonra oradaki sınava girme hakkınız varmı ve oradaki ünv. ücreti ne kadar ?

Var hocam, maliyet konusunda şu link faydalı olabilir:http://sunkarsemih.wordpress.com/2014/05/11/japonyada-yuksek-ogrenim-bolum-3-universite-oncesi-hazirlik-maliyeti/

• buralar değerlenir yerimizi alalım
  • rez aldım hocam
  • Konuyu takip edeceğim. :) Umarım memnun olursun kararından. Bence harika bir karar vermişsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.