Şimdi Ara

Japonya'dan iPhone Almayı Planlıyorum Burada Çalışır Mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
17.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Japonya ile ilgili aşağıdaki mesajımda cevabı bulabilirsiniz. Geçen 2 sene içerisinde değişen bir şey var mı bilemiyorum.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=67339422

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Apple Teknik Destek'i aradım ve konu hakkında bilgilendim.A1586 ya da A1589 model numaralı iPhone'lardan birisini almam durumunda Türkiye'de sorunsuz bir şekilde kullanabileceğim, A1549'un ise internet bağlantısında sorun yaşatacağını söylediler. Aynı zamanda sorduğumda telefon İstanbul Zorlu Center ve Akasya'daki Apple Store'larda garanti dahilindeymiş, başka herhangi bir yerde geçerli değilmiş garantisi. Bu bilgiler ışığında telefonu almaya karar verdim, yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar bu ay sonu Japonya'ya gideceğim ve telefon almayı düşünüyorum ama çevredeki arkadaşlar burda çalışmayacağını söyledi ben telefon getirsem iPhone 7 Plus burda çalışmaz mı ? Yardımcı olurmusunuz ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirm1

Arkadaşlar bu ay sonu Japonya'ya gideceğim ve telefon almayı düşünüyorum ama çevredeki arkadaşlar burda çalışmayacağını söyledi ben telefon getirsem iPhone 7 Plus burda çalışmaz mı ? Yardımcı olurmusunuz ???

aldın mı çalıştı mı s8 6gb 90bin yenmiş 3bin ediyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.